Prodloužení smluv

Z Mourinha nijak nadšenej nejsem, ale ty spekulace, co se okamžitě vyrojily ohledně potenciálních posil mě baví :lol:
Během tří minut jsem četl o Sabitzerovi, Hojbjergovi, Delle Alim, De Geovi na hostování... :lol: :lol:
Ještě se píše o tom, že Friedkinové chtěj pustit chlup, což IMHO není nereálný, jinak by k nám Mou nešel

PsYchr napsal:
Z Mourinha nijak nadšenej nejsem, ale ty spekulace, co se okamžitě vyrojily ohledně potenciálních posil mě baví :lol:
Během tří minut jsem četl o Sabitzerovi, Hojbjergovi, Delle Alim, De Geovi na hostování... :lol: :lol:
Ještě se píše o tom, že Friedkinové chtěj pustit chlup, což IMHO není nereálný, jinak by k nám Mou nešel
kurva, sem to dal do jinýho hrnečku

PsYchr napsal:
PsYchr napsal:
kurva, sem to dal do jinýho hrnečku

:lol:

Těžce strávím případný odchod (neprodloužení) Mikiho, podle mě letos náš nejlepší hráč.
Proč musí mít pojebané vztahy zrovna s Mourinhem?
Co myslíte, je jeho setrvání reálné? Já mám strach, že ne.

Od toho jsou tam lidi jako Pinto a spol. aby mu řekli "José, Miki nás celou sezónu táhne skoro sám. Bylo by fajn kdyby zůstal."
Teď záleží jak moc si do toho nechá Mou mluvit

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Francesco Totti AS napsal:
Od toho jsou tam lidi jako Pinto a spol. aby mu řekli "José, Miki nás celou sezónu táhne skoro sám. Bylo by fajn kdyby zůstal."
Teď záleží jak moc si do toho nechá Mou mluvit

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

:Ok: :Ok:

Upřímně, myslím, že nezůstane. I proto, že do Mourkova systému se mi zas tak nehodí.

Je to nas nejlepsi hrac, v Mencaku byla jina konkurence, takze predpokladam, ze budeme mit velky zajem, otazka je co hrac, zda si chce zahrat pohary, coz predpokladam chce, pripadne jestli tam neni nejaka osobni animozita s Mourinhem, coz nevime. Jeho odchod zadarmo by byla velka ztrata a to i financni, ale uvidime.

Na druhou stranu by Mourinhuv prichod mohl znamenat, ze bude chtit prodlouzit Pellegrini.

HugoBoss27 napsal:
A to je jaký systém?

4-2-3-1, konkrétně asi levý kraj. Rád bych, aby zůstal, ale Mourinho s ním zřejmě nemá dobrý vztahy. A myslím, že na tuhle pozici bude chtít někoho trochu dynamičtějšího. Miki je pro mě spíš tvůrce hry než typickej Mourinhův kraj, kterej brousí stranu a musí mít skvělou výdrž.

90210 napsal:
Je to nas nejlepsi hrac, v Mencaku byla jina konkurence, takze predpokladam, ze budeme mit velky zajem, otazka je co hrac, zda si chce zahrat pohary, coz predpokladam chce, pripadne jestli tam neni nejaka osobni animozita s Mourinhem, coz nevime. Jeho odchod zadarmo by byla velka ztrata a to i financni, ale uvidime.

Na druhou stranu by Mourinhuv prichod mohl znamenat, ze bude chtit prodlouzit Pellegrini.

Taky otázka, co Raiola. Víme, co umí dělat s hráčema a jak rád rozjíždí přestupový šachy. Uvidíme no.

Largo napsal:
90210 napsal:

Taky otázka, co Raiola. Víme, co umí dělat s hráčema a jak rád rozjíždí přestupový šachy. Uvidíme no.

Tady podle me nemuze az tak moc ziskat, o moc vic nez u nas mu jinde nenabidnou, tzn Raiola a jeho kohorta shrabne podobny procenta za kontrakt. U nas hral klicovou ulohu, otazka je jestli ho nebudou chtit podepsat do tymu velky italsky trojky, ale tam by zase nemel jisty misto v sestave. Uvidime, cely leto bude hodne zajimavy, je tady jeste Pellegrini, jehoz smlouva uz zacina pripominat Aquilaniho, tam se to taky neprijemne tahlo nekolik let a kdyz uz ho konecne po mnoha spekulacich podepsali, tak byl obratem poslanej do Liverpoolu.

90210 napsal:
Largo napsal:
90210 napsal:

Tady podle me nemuze az tak moc ziskat, o moc vic nez u nas mu jinde nenabidnou, tzn Raiola a jeho kohorta shrabne podobny procenta za kontrakt. U nas hral klicovou ulohu, otazka je jestli ho nebudou chtit podepsat do tymu velky italsky trojky, ale tam by zase nemel jisty misto v sestave. Uvidime, cely leto bude hodne zajimavy, je tady jeste Pellegrini, jehoz smlouva uz zacina pripominat Aquilaniho, tam se to taky neprijemne tahlo nekolik let a kdyz uz ho konecne po mnoha spekulacich podepsali, tak byl obratem poslanej do Liverpoolu.

ČAPOUN APPROVED

:cap:

Henrik Mchitarjan bude i nadále hrát za AS Řím, s vedením je podle posledních zpráv domluven na nové dvouleté smlouvě s ročním platem 4,5 milionu eur. Ofenzivní arménský fotbalista letos dal patnáct branek, pod dalších třináct zásahů Giallorossi se podepsal přesnou finální přihrávkou. (sport-express.ru)

To je dobre a ted jeste Lor. Pellegrini. Nevim jestli jeste s agentem cekaj na to, jestli si neudela lepsi jmeno na ME, ale prichod Mourinha by ho snad mohl presvedcit, ze to u nas ma par dalsich sezon smysl.