Prodloužení smluv

AS Řím jedná s Henrikem Mchitarjanem o prodloužení smlouvy a podle listu Il Tempo se blíží k dohodě. Aktuálně arménskému záložníkovi běží kontrakt platný do konce této sezony.

to by byla zbytečná ztráta, přesně hráč pro nás - za vrcholem, ne za zenitem, ne uplně hvězda, ale dobrej fotbalista a nedělá tlaky

HugoBoss27 napsal:
AS Řím jedná s Henrikem Mchitarjanem o prodloužení smlouvy a podle listu Il Tempo se blíží k dohodě. Aktuálně arménskému záložníkovi běží kontrakt platný do konce této sezony.

No, proto.

Já furt čekám na nějaké Manciniho vyjádření k těm incidentum z finále. Místo toho vylepšená smlouva. Zajímavé

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

scr

Francesco Totti AS napsal:
Já furt čekám na nějaké Manciniho vyjádření k těm incidentum z finále. Místo toho vylepšená smlouva. Zajímavé

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
Já furt čekám ze ho prodaj a bude klid

Sent from my iPhone using Tapatalk

HugoBoss27 napsal:
V brzké době Cristante i Mancini by měli být oznámení.
oba cca 3-4M/sezóna do roku 27

Včera v Německu oba v základní sestavě. Jako nic to neznamená, ani jsem neviděl, kdo za co mohl nebo nemohl, ale prostě z těchhle dvou ani z jednoho odvázanej nejsem. Radši bych měl prodlouženého Mikiho atd.

Gianluca Mancini bude rovněž v dalších sezonách hrát za AS Řím, italský klub s reprezentačním obráncem prodloužil smlouvu do června 2027.

Psychopat ještě dlouho zůstane...

AS Řím si pojistí Cristanteho
Bryan Cristante se chystá spojit i další část kariéry s AS Řím. Záložník úspěšně jedná o prodloužení kontraktu do června 2026, ročně by si měl vydělat tři miliony eur. (Nicolò Schira)
BLÁZNI vždyť už teď je pomalý jak na tom bude za 4 roky

Ten nekopa hrál základ pod všemi trenéry, je dokonce v kádru repre (ač náhradník). Buď vůbec nerozumím fotbalu nebo v tom musí něco ve smyslu té mafie být. Nebo v klubu poodhalil něčí homosexualitu a den co den čeká po tréninku někde na masážním lehátku potřenej javorovým sirupem (zdravím Červenýho trpaslíka). Já už jinak opravdu nevím.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk