Prodloužení smluv

klida napsal:
klida napsal:
Sushi napsal:
brunetto podepsal... s trabzonsporem
ciao ciao brune'
Nevěřím

no nevěřil jsem....

HugoBoss27 napsal:
Largo napsal:
Miki je super zpráva. Akorát si ho v tom 4-2-3-1 moc neumím představit.

Nalevo?

Nehodí se mi tam. Fonseca a křídla, to je něšco jinýho, spíš jsou to trequartisti. Mourinho preferuje spíš rychlý, dynamický křídla. Tak čistě jen proto se mi tam nehodí. Zaniolo napravo ok, ten má dynamiku i rychlost. Micki za mě ne.

Largo napsal:
HugoBoss27 napsal:
Largo napsal:
Miki je super zpráva. Akorát si ho v tom 4-2-3-1 moc neumím představit.

Nalevo?

Nehodí se mi tam. Fonseca a křídla, to je něšco jinýho, spíš jsou to trequartisti. Mourinho preferuje spíš rychlý, dynamický křídla. Tak čistě jen proto se mi tam nehodí. Zaniolo napravo ok, ten má dynamiku i rychlost. Micki za mě ne.

Mě právě přijde přesně jak říkáš.... rychlý dynamický a ještě s balónem

Lorenzo Pellegrini má v AS Řím smlouvu na poslední rok a vedení italského klubu proto začíná jednat. Svému záložníkovi předloží nabídku nového kontraktu platného do června 2025, fotbalista by si ročně přišel na tři miliony eur. (sport-express.ru)

Nabízí teda 3M

Ebrima Darboe se prosazuje do prvního týmu AS Řím, za což by měl být odměněný novým kontraktem. Podle italských médií se obě strany dohodly na prodloužení smlouvy do roku 2025. (football-italia.net)

:Ok:

scr

Výkupní klauzule 30 mega je ale směšná

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nicolò Zaniolo má v AS Řím smlouvu do června 2024 s ročním platem 2,5 milionu eur, vedení pak má v plánu jednat o prodloužení, s agentem italského záložníka se sejde v únoru. Zaniolo dostane nabídku o tři roky delšího kontraktu, který by mu zaručil příjem čtyři miliony ročně. (football-italia.net)

https://www.eurofotbal.cz/clanky/mchitarjan-vypadava-z-planu-as-rim-podle-tisku-nedostane-novou-smlouvu-532540/

:roll:

to jsem četl a dost mě to mrzí
a popravdě to vůbec nechápu z fotbalovýho hlediska
a doufal jsem, že to teď bude na prvním místě, potom co odešli ti psychopati s pallottou v čele

Nicolò Zaniolo je spojován s odchodem do Juventusu, čemuž nahrává i vyjádření agenta italského reprezentanta. Podle slov Claudia Vigorelliho nejedná 22letý záložník o prodloužení smlouvy s AS Řím, s nímž je spojený do roku 2024. (football-italia.net)