jasná věc :wink:
giallorossa... no, upadá od odchodu barmanky péti, kterou jsem párkrát marně hledal opilej po sociálních sítích
:core:
nicméně co hůř, giallorossa asi vaří pořád stejně (docela dobrá pizza, nic moc zbytek), ale je to na můj vkus drahý (včetně poledních meníček třeba) a maj drahý pití (i ta citronáda stojí asi pade). čekal bych teba, že se s náma (tehdy, teď už je to pasé) spojí a zkusí domluvit nějaký koukání na fotbaly, trošku nám snížit ceny, ne ani tak protože jsme kdo ví co, ale že v jistým období jsme na fotbaly do hospod chodili pravidelně.
to se nestalo. navíc nejsem milionář a chodit tam 2x tejdně na fotbal znamená utratit za pití třeba 3-4 kila, plus teoreticky jídlo (nakonec s těma cenama asi vychází ta jejich záloha 400 na hlavu na rezervačku, což je šílený).
teď když tam člověk přijde, je cizí a moc se o něj ani nestaraj a já se nedivím, když zabíráš místo potenciálním italskejm klientům, co maj víc peněz
mimo to, maj tam pořád stejně malou televizi, asi 10 let nebo jak dlouho to existuje, fotbal je vidět z těch míst, kde jsme byli my, tam nahoře, plus pod náma dole. kamkoliv jinam si sedneš, vidíš blbě.
suma sumárum, být to víc hospoda a míň fancy-place pro turisty, asi tam chodím častěji. ale pokud mám jít do italský restaurace, umím ty samý peníze utratit jinde líp.
pokud se máme někde srazit, navrhuju ani ne tu hvězdu jak je u staromáku, ale uplně něco jinýho (nevim jestli někdo zná nějakej sportbar třeba na vinohradech nebo tak, to bychom museli se poptat). jak teď nikam nechodím a koukám na kompu, tak ani nevím, kde co je.
optimální by bylo, aby průzkum udělal klida, jistě bude vědět líp, starý lišák
PS škoda, že už není stará hvězda - pivka za 30, do 18h za polovic, hospodský jídlo a spousta televizí... ale co už, stárneme...