Zdravím vás kolegové Tohle si prosím pozorně přečtěte.
Úvodem: Právě jsem se vrátil z festivalu, kde jsme s Gonem138 a SUSIsr probírali chvilku mezi koncertama i fórum a dospěli jsme k následujícímu (přibližně, už si nepamatuju, jak přesně jsme to "vymysleli", ale přibližně šlo o to).
Italský fórum, na který s bráchou chodím (Popolo Giallorosso), má mnohem větší výdaje než my, chodí tam víc lidí, mají větší objem dat a tak dále. Proto potřebují hodně peněz, a přestože to (asi) z většiny cáluje provozovatel Carlo Zampa, lidi mohou na fórum finančně přispět. Odměnou jim za to je vstup do VIP sekce, kam mohou jen připěvatelé, a až donedávna (do přesunu toho fóra na novou verzi) dosazení vlastního avataru, který si "běžní" uživatelé nastavit nemohli (dneska už můžou, asi je tenhle systém omrzel).
Tím bychom se chtěli inspirovat, protože my sice máme výdaje menší, ale i tak nějaké výdaje máme. Sice vzhledem k počtu lidí nebudeme nikomu nic zakazovat (např. ten avatar), ale v případě zájmu právě onu VIP sekci, do které by někteří nemohli, můžeme založit. Jak chcete, víte, že připomínkám jsem vždycky otevřenej...
Systém přispění na provoz fóra (v podstatě se jedná o doménu a hosting) by pak vypadal přibližně takto:
Já sem (do tohoto topiku) zadám svůj čerstvě zřízený bankovní účet, na který může každý kdo chce poslat jakoukoli částku. V případě zájmu může být její výše zveřejněna. Peníze by šlo posílat i poštou nebo předat osobně, ale dneska je nejpohodlnější právě ten převod. Pokud je někomu milejší třeba ta pošta, není problém (domluva přes PM). Do "kasy" budu mít přístup jen já, ale i vzhledem k tomu kolik nás je, těžko se můžete bát, že vás budu nějak okrádat. Živobytí si tu z toho nedělám...
O útratách budete informováni, žádný tajnosti. V případě velkého zájmu a přebytku peněz po zaplacení nutných výdajů lze zbylou částku používat na merchandising (trička atp.), na suroviny při příležitostech jako byl nedávný oběd nebo na rundu panáků na sraze v Giallorosse...
Snad je srozumitelný, co chci říct, v opačném případě se ptejte, nadávejte, dělejte co chcete... :wink:
Číslo mého účtu je: 43-5080130237/0100
(Komerční banka)
Uvidíme jak se to chytí, každá koruna dobrá. Díky za pozornost, FORZA ROMA.
:Flag: :band: :Flag: :band: :Flag: