Přispění na provoz fóra

nechce sa mi počítať....treba dačo poslať aby si to neplatil len ty, či sa to vykrilo ešte z minulých rokov?? Ked jo, rád niečo hodím...

Carlo napsal:
nechce sa mi počítať....treba dačo poslať aby si to neplatil len ty, či sa to vykrilo ešte z minulých rokov?? Ked jo, rád niečo hodím...

díky, ale někde na předcházející stránce jsem psal, že do loňskýho roku se to tak nějak zaplatilo samo, resp. z vašich kapes, takže asi v pohodě

samozřejmě jestli mi chceš poslat nějaký peníze na pivo a párek, můžeš :mrgreen:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Sushi napsal:
mimochodem letos snad dovršíme desátej rok od založení :shock:

krása stíhá nádheru

třicátníci a furt tu budem

:daje: :daje: :daje:

klepe to na dveře :mrgreen:

Právě jsem zaplatil na další rok. Takže pokud mě položí koronavirus, do března 2021 jste krytý

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Já ani přesně nevím, od ty doby co stačí stáhnout QR kód, zadat odtisk prstu a platíš, ztrácím přehled. Ale v tomhle topiku je někde výš cena za minulý roky, letos to bylo stejný

HugoBoss27 napsal:
Sushi napsal:
Aha, tak ne, zdrazili. 479+144 Kč

Kolik ti mám poslat?

pošli něco kazmovi na ALS :) dřív to k něčemu bylo to tu sbírat, teď už si tady jen vedu takový jako účetnictví a jednoho dne se podivám, kolik jste měli stáli piva :mrgreen: a taky vim kam rychle jít, když potřebuju znát svý číslo účtu :lol:

díky za nabídku :wink:

Kdyby se snad někdy podařilo i navzdory rodinám něco jako další sraz, budeš mít aspoň jistotu, že se ožereš a přežereš zadarmo. Já to např. za celé ty roky, a že jich bylo 13, koukám, zaplatil jednou, co se pamatuju. A to jsem, jak koukám, pátej nejzasloužilejší přispěvatel.

Grazie Sushi

:lol: no, to nevadí. ono to zas tolik peněz neni a když se podiváte na ty tabulky, dokud jsem ještě měl sílu to doplňovat, tak asi jsem něco zaplatil i já, ale ve skutečnosti velká část šla od vás :Ok: ale pivkama na případným srazu nepohrdnu :mrgreen: v každým případě já děkuju vám, i za peníze, ale hlavně za účast. uvidíme, jak dlouho přežijeme, protože mládí přibývá spíš na jiný platformy...

Tony na tebe je spoleh, tobě napíšu o borovičku, až u nás v obchodech nebude co kupovat :)