čau, asi nic, to už je jen tak pro formuscr napsal:Kam mám co přispět?
Sent from my iPhone using Tapatalk
To ale nezní úplně marně!Kdyby faktura přišla před sassuolem, platil bych to raději... Každopádně máme prodlouženej hosting o další rok. Dneska se mi zdálo, že jsme byli nějaký lidi z fóra (byl tam tuším Richie, danko a nějaký rozmazaný tváře) v distinti sud a sledovali jsme společně Tammyho gól nevím proti komu... Tak uvidíme, jestli se to někdy stane![]()
Nevím, jak to všechno s tím hostingem funguje, jestli se tu na to platí nějaký příspěvek nebo členský poplatek, tak kdyby bylo třeba přispět, dej prosím vědět, ať nejsem dlužníkKdyby faktura přišla před sassuolem, platil bych to raději... Každopádně máme prodlouženej hosting o další rok. Dneska se mi zdálo, že jsme byli nějaký lidi z fóra (byl tam tuším Richie, danko a nějaký rozmazaný tváře) v distinti sud a sledovali jsme společně Tammyho gól nevím proti komu... Tak uvidíme, jestli se to někdy stane![]()
čau, potřeba to určitě není, tenhle topik kdysi v dobách mých studentských let i nějaký smysl měl, teď už jen oznamuju, že žiju a žijem. až sem jednoho dne nenapíšu v březnu nic, špatně jsem dopadl a fórum brzy umřeNevím, jak to všechno s tím hostingem funguje, jestli se tu na to platí nějaký příspěvek nebo členský poplatek, tak kdyby bylo třeba přispět, dej prosím vědět, ať nejsem dlužník![]()