Primavera a ostatní mládež

za mladší žáky hraje nějakej

BUONGARZONI Gabriel Omar 22/06/2001

:lol: :lol: :lol:

btw 22. hraje primavera odvetu finále poháru
Code:
http://www.asroma.it/it/biglietti/PRIMAVERA_TIM_CUP_ROMA-JUVENTUS.pdf

No jo, kurňa. Novej Gabriel Omar! :Ok:

mně ne... klasika :lol: jak hrajem? četl jsem, že nám neuznali regulérní gól. i primavera juventusu krade, to je tak zasranej tým :lol: :twisted:

a hele, už mi to běží, hurá

Carlo napsal:
Nego uz ma decko ? :O
Taky jsem čuměl=D Jinak chudák von i chudák dítě...když jsem viděl jak tam běhala půlka našeho kádru ve slipech alá Cassano :lol: :lol: :lol: Jinak ty se dneska vožerou.... :danko: :danko: :danko: :danko:
Mimochodem co měl Piscitella na tom tričku(viděl jsem něco o Laziu, jestli jsem koukal dobře)

Pigi10 napsal:
Carlo napsal:
Nego uz ma decko ? :O
Taky jsem čuměl=D Jinak chudák von i chudák dítě...když jsem viděl jak tam běhala půlka našeho kádru ve slipech alá Cassano :lol: :lol: :lol: Jinak ty se dneska vožerou.... :danko: :danko: :danko: :danko:
Mimochodem co měl Piscitella na tom tričku(viděl jsem něco o Laziu, jestli jsem koukal dobře)

nevím jestli to byl piscitella, asi jo, měl tam ZIO NON MOLLARE MAI... STREJDO NIKDY SE NEVZDÁVEJ. na první pohled vzkaz nemocnýmu strejdovi, kamarádovi nebo tak něco... asi nic jinýho bych tam nehledal

Som pozeral len prvý poločas , tradične sa mi páčil Viviani a Nego a dnes Ciciretti , ktorý ked si občas zapnem primaveru sa mi moc nepáči , ale dnes hral super ..... Piscitella je hafo dobrý ...

Mě se ještě líbil Verre, ten bude myslím slušnej fotbalista=) Jinak Piscitella je asi rád, že odešel na hostovačku Caprari, bo oba hrajou stejnej post a oba jsou nadějný=) Tak to jsem blbě čuměl, já myslel že tam rýpal do Lazia, každopádně hezké gesto :Ok: