Primavera a ostatní mládež

Sushi napsal:
MARCATORI: 16′ N. Lopez (R), 26′ Partipilo (B), 37′ Verre (R), 47′ Partipilo (B), 49′ Catalano (B), 52′ N. Lopez (R), 60′ N. Lopez (R), 72′ Nico Lopez (R), 84′ Tallo (rig., R), 93′ Partipilo (B).
jsem si chvíli myslel, že to R znamená Rigore :D , bylo mi to jako trochu divný, ale pak jsem došel k Tallovi

klida napsal:
Sushi napsal:
MARCATORI: 16′ N. Lopez (R), 26′ Partipilo (B), 37′ Verre (R), 47′ Partipilo (B), 49′ Catalano (B), 52′ N. Lopez (R), 60′ N. Lopez (R), 72′ Nico Lopez (R), 84′ Tallo (rig., R), 93′ Partipilo (B).
jsem si chvíli myslel, že to R znamená Rigore :D , bylo mi to jako trochu divný, ale pak jsem došel k Tallovi
měl jsem to uplně stejně :lol:

Francesco Totti AS napsal:
:daje: :sala: :daje: :sala: je dobré vědět, že máme nějakou budoucnost

slovami žiadnu ....Vivianimu bude "zavadzať" De Rossi , Verre skončí jak Aquilani jo a Nego možno no ....

těch hráčů bude víc :wink: o Federica strach nemám, myslim že by mohl hrát kdekoli v záloze, Verre má dost času a Nego (vzhledem k tomu co máme na RB teď) už tam měl být dávno

Asi by to chtelo mrknou na nejakej jejich zapas, abysme meli prehled v tom, kdo je tam fakt dobrej a tahne to. Treba Verre mel mensi cameo v acku a byl otresnej...

Nego by mohl byt ok, ale Rim momentalne na kraj obrany potrebuje absolutni svetovou extratridu, jako byli Cafu s Candelou. Kde je sehnat nevim, ale o Maiconovi jsem pred prichodem do Interu v zivote neslysel a myslim ze nejen ja.

Viviani je hráč , čo môže hrať už aj niekde v Serii A v základe , v takej Siene napríklad , uvidime jeho buducnost v Ríme , na jeho post je tam DDR a on inu poziciu proste hrať nemôže . Verre mi trochu pripomínal Pizarra ,ale hrou sa podoba skor na Aquilaniho , ten je ešte o 2 roky mladší jak Viviani . Nego si to tam slušne dával a je jasné , že horší jak Angel , Taddei a Rosi nie je - môže hrať na lavo aj na pravo . Tallo je taký horší Okaka . Ciciretti hrá pod útočníkmi a je to skor taký bijec , IMHO podla oka zhodnotené sa on v Ríme neohreje a pojde niekam inam ....Potom ten Piscitella čo nazrel do áčka neni zlý , Politano ej tiež šikovný , ale to nie ej hráč do Ríma ......z obrany na to nikto nemá a všetci vieme jak to dopadá s neskusenými golmanmi v AS-Zotti , Curci(v jeho začiatkoch) takže z Pigliacelim by som sa naik nezaoberal ci pojde do prvého tímu .....

Francesco Totti AS napsal:
proč mysliš že Viviani nemůže hrát jinde v záloze?

Pretože je to typický bijec , spojka medzi obranou a zálohou , hral vyššie v Coppe tuším proti Fiorentíne a bolo to hrozné ....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2NPeoeoHKHI[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hb9JpIsZ570[/youtube]

Antei byl operaci na předního křížovýho vazu na pravym koleni, takže tolik k jeho zapojení do přípravy áčka

primavera dneska hraje čtvrtfinále ligy s Varese
ROMA (4-2-3-1): Pigliacelli; Sabelli, Orchi, Barba, Nego; Ricci M., Verre; Politano, Ciciretti, Piscitella; Tallo

Roma-Varese 4-0 (6’ Ricci M., 20’ Ciciretti, 39' st Lopez, 48' st Frediani).

doufám, že to viděl Zeman

klida napsal:
Roma-Varese 4-0 (6’ Ricci M., 20’ Ciciretti, 39' st Lopez, 48' st Frediani).

doufám, že to viděl Zeman

zeman by mal prebrat primaveru a hrat s nou Seriu A, mozno by to vyzeralo podobne :-D

Verim, ze v tom bude pre Rim zo Zemana najvacsi benefit. Ze si vytaha nejakych tych chalanov do acka.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P_a_e3-20Zs[/youtube]

na FMku stabilně nejtalentovanější hráč Primavery ve videu, který jsem viděl jako první