Primavera a ostatní mládež

Ti "lepsi" chodi porad po hostovackach (a podle vseho i ten Virga, viz jeho wiki). Vyvoj mladych hracu je ale problem nejen v Italii.

Co se tyce tech golmanu, tak v primavere prej byli nejaci talenti, ale Rim ne od dob Curciho vubec nepouziva, maximalne jsou vedeny v rosteru jako ctyrky. Na druhou stranu me jako nadejnej za poslednich x let pripadal jen Okaka (se kterym Rim taky dost vydrbal), nikdo ale nedostal poradnou sanci. Snad se to ted bude zlepsovat.

ted to vypadá na Caprariho, Vivianiho a možná Verreho.. Vloni za nás něco kopali Pettinarri a jeden další klučina, nebyli špatný.. a skvělej by byl ten Petrucci co nám ho ukradlo United

naši giovanissimi (což nevím co je, myslím že nějaký mladší žáci) dneska porazili 2:0 barcelonu :daje: :mrgreen:

proč taky Áčko nehrálo s Barcou? docela jsem čekal že se něco sehraje přes tu pauzu...a ono nic! Ani Novoroční zápas s Pescarou

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mIn1zpyy5f4[/youtube]

hezký góly

v tom videu říkaj že barcelona v předchozích zápasech porazila 7:0 lazio a 1:0 violu

ten Verre bude asi docela slušný borec když dělá v 17 letech kapitána Itálie U19 (i když je tam jeden z nejmladších)

dobře nego

na nějakým italským webu, romanews myslim, o něm psali po tom gole jako o "Negol", jako o Negolovi

česky to tak nevyzní..

Hrál vůbec Nico Lopez? Buď jsem ho nepoznal, nebo jsem ho viděl jen na začátku videa v bundě=) Jinak dobře, že jsme ty kurvy porazili!!