Primavera a ostatní mládež

Zajtra 13:30 odveta štvrtfinále Coppy Italia primavera,Palermo-AS Roma :tlesk: .Prvý zápas ste vyhrali 2-0 :aaaa:

Miccoli napsal:
Zajtra 13:30 odveta štvrtfinále Coppy Italia primavera,Palermo-AS Roma :tlesk: .Prvý zápas ste vyhrali 2-0 :aaaa:

vám dáme! :twisted: :twisted: :twisted: Dajeeee ROMA!

:hahaha: Uvidíme,ide to na sportitalia tak snáď aj na nete to niekde bude.V lige ste dostali 3-0,ale asi preto že hral Fabrizio.a dal 2 góly

:lol: nj, divný, si pak asi naši beci museli dát kinedril, jak se jim točila hlava...

Sushi napsal:
a pak zaučil naše áčko... :zed:

:) Miccoliho vôbec najlepší v tejto sezóne by som povedal.Jediný zápas ked hral fakt dobre,v ostatných to bolo o poznanie horšie :grr:

Nakoniec 1-2 :aaaa: Pozeral si to sushi?

nene, byl jsem celej den pryč... vyhráli jsme? daje Roma! :daje: :daje: :daje:

Miccoli je dobrej, i když tu kariéru hrozně projebal...

Vyhráli no :tlesk:
Miccoli je famózny,ale túto sezónu mu to nejak nejde zatiaľ.Góly dáva ale inak nič moc :think:

hlavně měl našlápnuto uplně jinam než do benfiky nebo palerma... škoda ho, ale je to holt pošuk :mrgreen:

Sushi napsal:
hlavně měl našlápnuto uplně jinam než do benfiky nebo palerma... škoda ho, ale je to holt pošuk :mrgreen:

Ja som ho nikde inde ako v Palerme hrať nevidel tak ti budem musieť veriť :D V Juve ho ničil Moggi nie? A tí jeho spoluhráči :base: :nenene:
Code:
http://www.youtube.com/watch?v=t05MN10Yw54&feature=related

Asi hej ale postupom času už s Moggim kamaráti neboli.Neviem ale,viem o tom prd,vychádzam hlavne zo Sushiho článku.

Code:
http://www.fotbalportal.cz/italie/serie-a/8488-miccoli-odmitl-jsem-alessandra-moggiho-jeho-otec-me-odsunul-do-pozadi/

jj, o tom vím, taky ho Moggi (podle vlastních slov) dostal do nároďáku a pak, když "zlobil", mu hrozil, že už se tam nevrátí, když se nesrovná...

článek komentoval Maty, kde je mu dneska konec... :?

hezky viviani, ta standardka... Franče a spol. by se mohli kouknout a poučit...

jak já bych tam chtěl hrát...

btw ty dresy beze jmen maj něco do sebe