Znova som sa predtym než pojdem spať zamyslel nad význanom primavery pre AS . Od Tottiho sa vyprodukoval len De Rossi , potom tu bol Aquilani ktorého sme aspon dobre spenažili a nič .... Cerci , Pepe , Amelia , DAgostino a mnoho .....odišli podstate zadarmo bez toho aby sa presadili
Pametá si niekto na Virgu ? To bol taky hráč tak 5-6 rokov dozadu čo tak vykukoval do A mužstva a teraz hra kde ? Chlapec ani nevie aky je post :O V tíme je taky Rosi , ktorý sa vdaka Enriquemu vypracoval , inak by skončil niekde v Siene ..... slušný odchovanec je aj Curci , ktorý nepochopitelne robí 3ku . o Okakovi ani nehovoriac , ten mohol byť už uplne niekde inde , ak bude raz AS nenavidiet fakt sa mu nebudem čudovať .
Kusok po Virgovi tu boli taký ako Mladen , Bosco .... ani neviem či žiju ..... Crescenzi ? Znova hostuje ? :O myslím že už aj je čas ísť do prvého tímu ....DAlessandro ? Tomu už bude niak 21 to je už vek kde si predstavujem že bude v A mužstve a odohra aspon 1200 minut , lenže oni si tu minutaz nazbieraju za 3 sezony niekde v Serii B a daju 3 goly :O
Vtomto hodne verím Enriquemu , osobne by som kludne už povolal Nega ktorý sa v tej primavere vypracoval na klucoveho hraca , i tak neverím že bude horší jak ostatný beci ...
Jo a pameta si neikto na toho typka co dal gol CSKA Sofii ?
Som tým celým postom chcel povedať len :
Super máme primaveru , ale čo z toho ?