Primavera a ostatní mládež

Carlo napsal:
Pizarro hra za primaveru !!!
jednou se špatně připletl a nastoupil i za starší žáky, všimnuli si toho až po zápase v kabině, jedinej byl chlupatej

Znova som sa predtym než pojdem spať zamyslel nad význanom primavery pre AS . Od Tottiho sa vyprodukoval len De Rossi , potom tu bol Aquilani ktorého sme aspon dobre spenažili a nič .... Cerci , Pepe , Amelia , DAgostino a mnoho .....odišli podstate zadarmo bez toho aby sa presadili

Pametá si niekto na Virgu ? To bol taky hráč tak 5-6 rokov dozadu čo tak vykukoval do A mužstva a teraz hra kde ? Chlapec ani nevie aky je post :O V tíme je taky Rosi , ktorý sa vdaka Enriquemu vypracoval , inak by skončil niekde v Siene ..... slušný odchovanec je aj Curci , ktorý nepochopitelne robí 3ku . o Okakovi ani nehovoriac , ten mohol byť už uplne niekde inde , ak bude raz AS nenavidiet fakt sa mu nebudem čudovať .

Kusok po Virgovi tu boli taký ako Mladen , Bosco .... ani neviem či žiju ..... Crescenzi ? Znova hostuje ? :O myslím že už aj je čas ísť do prvého tímu ....DAlessandro ? Tomu už bude niak 21 to je už vek kde si predstavujem že bude v A mužstve a odohra aspon 1200 minut , lenže oni si tu minutaz nazbieraju za 3 sezony niekde v Serii B a daju 3 goly :O

Vtomto hodne verím Enriquemu , osobne by som kludne už povolal Nega ktorý sa v tej primavere vypracoval na klucoveho hraca , i tak neverím že bude horší jak ostatný beci ...

Jo a pameta si neikto na toho typka co dal gol CSKA Sofii ?

Som tým celým postom chcel povedať len : Super máme primaveru , ale čo z toho ? :D

já bych řekl, že Luis je začne hodně povolávat do A týmu až v příští sezoně.. Letos v podstatě zatim jen Viviani nakoukl do áčka, trochu Caprari ze začátku. Teď to vypadá, že našli toho typana Piscitellu, kterej vypadá slibně..

Uvidíme příští sezonu, ale vidim to že nakoukne do áčka ještě Nico Lopez, Nego, Verre, Dieme..možná nějakej stoper by nebyl od věci, třeba Antei, kterej je teď na hostování..

ti co jsi jmenoval jsou většinou kopyta
virga je zase u nás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :zed:
teď je primavera podle mě fakt dobrá, vivani caprari verre a piscitella nebo jak se jmenujou se navíc očividně líběj i luisovi
daje piccoli romanisti daje

lidi jako je pepe, amelia a spol. prosím prodávat, lidi jako je virga a rosi bych rovnou utratil...

(to co dělá luis s rosim je zázrak, a to to furt není žádná sláva)

DaweT napsal:
já bych řekl, že Luis je začne hodně povolávat do A týmu až v příští sezoně.. Letos v podstatě zatim jen Viviani nakoukl do áčka, trochu Caprari ze začátku. Teď to vypadá, že našli toho typana Piscitellu, kterej vypadá slibně..

Uvidíme příští sezonu, ale vidim to že nakoukne do áčka ještě Nico Lopez, Nego, Verre, Dieme..možná nějakej stoper by nebyl od věci, třeba Antei, kterej je teď na hostování..
Diéme je někde ve Francii...Ten už do Primavery nepatří myslím

Pigi10 napsal:
DaweT napsal:

Diéme je někde ve Francii...Ten už do Primavery nepatří myslím

asi myslel toho Talla. Mě osobně zklamal Corvia. To byl talent jako kráva

Corvia byl obrovskej příslib...

ten gol v tý UEFĚ dal Scardina, ne? nebo Pettinari, vždycky se mi pletli

ale ty hráči prostě musej hrát, je fajn že jsou v nominaci na zápas, ale pak tam stejně jde Greco

piscitella měl včera áčko, když nastoupil...

budou hrát, v tomhle luisovi věřim.

On Corvia debutoval myslím v 17 a byl potom srovnávanej s Tottim v tom vývoji. A teď ,,kope" v Lecce.

klida napsal:
Corvia byl obrovskej příslib...

ten gol v tý UEFĚ dal Scardina, ne? nebo Pettinari, vždycky se mi pletli

ale ty hráči prostě musej hrát, je fajn že jsou v nominaci na zápas, ale pak tam stejně jde Greco

Hráli oba, myslim, že Scardina dal gol a Pettinari to vybojoval předtim

Pique napsal:
On Corvia debutoval myslím v 17 a byl potom srovnávanej s Tottim v tom vývoji. A teď ,,kope" v Lecce.

hlavně myslim překonal Tottiho střelecký rekordy v mládeži

jsou ve finále a budou hrát proti Juve, myslim

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b9OOHap8Fwk[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A_V5it85p9A[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KR1mu9xMM10[/youtube]