Přestupní období zima 2022

pasta napsal:
Takže dostaneme hovno!! Dobře na nás vydělají no kdo ne že :aaaa: a díval jsem se 20 zápasu už má za sebou tak buď jich musí odehrát více nebo na konci sezóny budou moct uplatnit opci

9 mega no *omg* Je to možný, to číslo nevím, jen jsem tipoval.

Pinto začal uklízet bordel po svých predchudcich, což je samozřejmě super. Bohužel to dělá za každou cenu, takže ty hráče spíš rozdavame, než bysme je prodávali. Z Lopeze i undera mohlo být víc, ale všichni vědí jak na tom jsme, že se těch hráčů potřebujem zbavit. Pak s nama jednají o takových částkách. Když vidím Edinove statistiky a vzpomenu si, že šel zadarmo...

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Lopez i Under se asi lip udat nemohli, jejich cena fakt nebyla vysoka a dalsich +-7 mega by u nas brali jako plat. Bylo celkem pravdepodobny, ze se nekde chytnou, ale nebudou to hraci za 30 mega a vys, minimalne Lopez urcite ne. Otazka je, jestli Under neni lepsi, nez Carles Perez, protoze podle me je a dalsi otazka je, jestli bylo nutny vyhazovat 18(!!) za Shomodurova, coz podle me urcite nebylo, to byl ulet.

Jinak Santon s Faziem nejspis zustanou a budou pobirat plnou mzdu po celou sezonu...

Taky bych v týmu měl milionjkrát radši Ündera než Carlese, vždycky jsem pro něj měl slabost.

Shomurodov se ukazuje jako fail. Nevím, asi měl Mourinho pocit, že když do Interu přivedl Milita z Janova, tak mu to vyjde i podruhý. Nevyšlo. :zed: *omg*

Under je přesně ten hráč, který odejde z Říma a udělá kariéru. Podobně jako Schick

Francesco Totti AS napsal:
Under je přesně ten hráč, který odejde z Říma a udělá kariéru. Podobně jako Schick

:Ok: :aaaa:

HugoBoss27 napsal:
Ten hároš Oliveira by měl být hotov :aaaa:
milion půjčka a 13,5 výkup

Za pul roku je z5 v Portugalsku, prece proboha za podobnyho hrace nebudou davat 13, i kdyz u nas je mozny vsechno a Pinto da po vzoru Monchiho domovskymu klubu vydelat.

Chvilku jsem premejslel, čím je posvátné. Než jsem si všiml nicku, vzpomněl jsem si jen na Julia sergia :)

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Nojooo. Vidíš, mně víc utkvel Julio :)

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Newcastle nabídl 12 mega za Smallinga. Odmítli jsme naopak by to chtělo nějakého stopera k němu

Údajně má Marseille opci za 8,4 mega, která se údajně aktivuje po získání jednoho bodu v lize.
My ty hráče fakt rozdavame za hubičku