Asi jsme krok od Maitland-Niles z Arsenalu ...
HugoBoss27 napsal:Asi jsme krok od Maitland-Niles z Arsenalu ...
HugoBoss27 napsal:HugoBoss27 napsal:Asi jsme krok od Maitland-Niles z Arsenalu ...
Letí do Říma
Largo napsal:Dneska prohlídka v Londýně, pak letí k nám. Což úplně nechápu, když před pěti dny dostal koronu, ale ok.
Je to mladej 24letej univerzál, kterej nastoupil za Arsenal v 17 letech a po Wilsherovi je druhým nejmladším hráčem Arsenalu, kterej kdy nastoupil v pohárech. Umí hrát solidně na pravým a levým beku, ale hrál i ve středu zálohy. Nejvíc toho odehrál na pozici pravýho záložníka, takže pozice ve 3-5-2 by mu mohla sedět dobře. Prostě univerzál, rychlej, dynamickej, solidní střela. Fanoušci Arsenalu docela litujou, že odchází, protože byl docela oblíbenej a na to, jak sporadicky nastupoval, prý odehrál dobrý zápasy. Přichází na půlroční hostování bez opce za 1 milion eur, protože na výši opce jsme se nedokázali dohodnout. Takže to budem zkoušet pozdějc.
Teoreticky proti Juve na lavičce.
Daje!
Francesco Totti AS napsal:Ten Grillitsch už chvíli taky vypadal jako hotová věc. Ale u nás je zvykem, že se každý týden píše o někom jiným.
Já myslím že i ten kreativní záložník chybí. Někdo kdo to bude posílat Tammymu za obranu. Takový Ozil na AM
Na Kamaru šli jenom pozitiva, toho je škoda, ale chápu že nejsme úplně nejlukrativnejsi adresa v Evropě. Uvidíme, Mourinhovi věřím že si dokáže vybrat správné hráče
Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
pasta napsal:Lopez už nebude nás hráč odehrál 20 zápas a půjde za 12 do Marseill neví někdo jak na tom je Under co má ve smlouvě v hostování?Podle statistik se mu tam daří i v reprezentaci dává góly může se ještě vrátit
pasta napsal:Jeho cena díky tomu hostování roste a mě zajímá jestli ho musí koupit třeba když odehraje určitý počet zápasů nebo jak to tam mají nastavené v té hostovacce.A kolik případně dostaneme protože kdyby se na konci sezóny vrátil a ty čísla měl takové jako teď tak můžou chtít více než třeba 10 mega(odhad) nevadilo by mi kdyby se vrátil do týmu, ale on by šance nedostál když vidím kolik hraje Perez ( toho bych taky rád viděl častěji třeba na 20-30minut v zápase dokáže tam udělat vítr, dře takový Mikhitaryan by mohl místo něho na lávku) tak by to bylo zbytečné raději dobře prodat