Přestupní období zima 2022

Podle mě se bude klasicky spekulovat do konce ledna a pak z toho vyleze nějaká drahá hostovačka do konce sezóny

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Už sa začalo prestupove obdobie? Trvá do konca januára?

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Trochu se obávám, že s tím bekem z Arsenalu to bude to samý jako s Xhakou. Spíš jsme zvědavej, jak dopadne ten záložník. Kamara by byl super, ale chce ho i Barca a půlka Premier League.

Dneska prohlídka v Londýně, pak letí k nám. Což úplně nechápu, když před pěti dny dostal koronu, ale ok.

Je to mladej 24letej univerzál, kterej nastoupil za Arsenal v 17 letech a po Wilsherovi je druhým nejmladším hráčem Arsenalu, kterej kdy nastoupil v pohárech. Umí hrát solidně na pravým a levým beku, ale hrál i ve středu zálohy. Nejvíc toho odehrál na pozici pravýho záložníka, takže pozice ve 3-5-2 by mu mohla sedět dobře. Prostě univerzál, rychlej, dynamickej, solidní střela. Fanoušci Arsenalu docela litujou, že odchází, protože byl docela oblíbenej a na to, jak sporadicky nastupoval, prý odehrál dobrý zápasy. Přichází na půlroční hostování bez opce za 1 milion eur, protože na výši opce jsme se nedokázali dohodnout. Takže to budem zkoušet pozdějc.

Teoreticky proti Juve na lavičce.

Daje!

Largo napsal:
Dneska prohlídka v Londýně, pak letí k nám. Což úplně nechápu, když před pěti dny dostal koronu, ale ok.

Je to mladej 24letej univerzál, kterej nastoupil za Arsenal v 17 letech a po Wilsherovi je druhým nejmladším hráčem Arsenalu, kterej kdy nastoupil v pohárech. Umí hrát solidně na pravým a levým beku, ale hrál i ve středu zálohy. Nejvíc toho odehrál na pozici pravýho záložníka, takže pozice ve 3-5-2 by mu mohla sedět dobře. Prostě univerzál, rychlej, dynamickej, solidní střela. Fanoušci Arsenalu docela litujou, že odchází, protože byl docela oblíbenej a na to, jak sporadicky nastupoval, prý odehrál dobrý zápasy. Přichází na půlroční hostování bez opce za 1 milion eur, protože na výši opce jsme se nedokázali dohodnout. Takže to budem zkoušet pozdějc.

Teoreticky proti Juve na lavičce.

Daje!

Díky za info. :Ok:

Prý jsme opustili zájem o Kamaru, který logicky preferuje PL. A chceme místo něj Sergia Oliveiru z Porta. Hostování za 1,5 milionu, nepovinná opce za 15. Dřív to byl velkej tahoun Porta, letos moc nenastupuje, přitom kontrakt má až do roku 2025. Je mu 29, což není špatný, ale preferoval bych někoho mladšího. Největší problém mám s tím, že to je kreativní střední záložník, což myslím, nepotřebujem. Daleko víc bych si představoval klasický defenzivní štít, takovýho toho zametače, kde máme podle mě největší potíže. V pásmu mezi zálohou a obranou nám někdo takovej chybí. Někdo, kdo bude bourat ataky soupeře a stejně tak zakládat naše. Prostě někdo jako Douglas Luiz, Grillitsch nebo Kamara.

Ten Grillitsch už chvíli taky vypadal jako hotová věc. Ale u nás je zvykem, že se každý týden píše o někom jiným.
Já myslím že i ten kreativní záložník chybí. Někdo kdo to bude posílat Tammymu za obranu. Takový Ozil na AM
Na Kamaru šli jenom pozitiva, toho je škoda, ale chápu že nejsme úplně nejlukrativnejsi adresa v Evropě. Uvidíme, Mourinhovi věřím že si dokáže vybrat správné hráče

Francesco Totti AS napsal:
Ten Grillitsch už chvíli taky vypadal jako hotová věc. Ale u nás je zvykem, že se každý týden píše o někom jiným.
Já myslím že i ten kreativní záložník chybí. Někdo kdo to bude posílat Tammymu za obranu. Takový Ozil na AM
Na Kamaru šli jenom pozitiva, toho je škoda, ale chápu že nejsme úplně nejlukrativnejsi adresa v Evropě. Uvidíme, Mourinhovi věřím že si dokáže vybrat správné hráče

Já myslím, že dokud má Tammy za zády Mickiho s Pellegrinim, tak ti jsou dostatečně kreativní. A on to Mourek stejně hraje na dlouhý pasy, který třeba Cristante zvládá poměrně dobře.

Stím osobně moc nesouhlasím že Mikhi(poslední dobou nehrál špatně určitě lépe než na začátku sezóny) a Cristante(nehraje dobře přijde mi strašně pomalý ale na lávku pár minut dobrý ale do základu určitě ne) dokážou dobře nahrát spoluhráči.Jako chápu že kdo to sleduje musí jasně vidět jak se ti hráči na tom hřišti plouží a je to po většinu bez chutí a energie a to se pak špatně nahrává a vytváří šance když spoluhráči ti stojí a my pak musíme nakopávat dlouhé balóny protože to jinak nejde.Nejakych pěkných akci jsme si moc neužili třeba ve středu zálohy z jedné na útočníka aby se překvapila obraná to u nás často nehrozí protože chybí pohyb.Verim že se zvedneme že 3 hráči přijdou v Lednu a my budeme konkurence schopní Top týmům Itálie. :sala:

Lopez už nebude nás hráč odehrál 20 zápas a půjde za 12 do Marseill neví někdo jak na tom je Under co má ve smlouvě v hostování?Podle statistik se mu tam daří i v reprezentaci dává góly může se ještě vrátit

pasta napsal:
Lopez už nebude nás hráč odehrál 20 zápas a půjde za 12 do Marseill neví někdo jak na tom je Under co má ve smlouvě v hostování?Podle statistik se mu tam daří i v reprezentaci dává góly může se ještě vrátit

Tu poslední větu nevím jestli myslíš že ...Jo může dojít :Ok: ...nebo.... může se kurva ještě vrátit :roll:

Ale takových Underu máme v kádru aspoň 3

Jeho cena díky tomu hostování roste a mě zajímá jestli ho musí koupit třeba když odehraje určitý počet zápasů nebo jak to tam mají nastavené v té hostovacce.A kolik případně dostaneme protože kdyby se na konci sezóny vrátil a ty čísla měl takové jako teď tak můžou chtít více než třeba 10 mega(odhad) nevadilo by mi kdyby se vrátil do týmu, ale on by šance nedostál když vidím kolik hraje Perez ( toho bych taky rád viděl častěji třeba na 20-30minut v zápase dokáže tam udělat vítr, dře takový Mikhitaryan by mohl místo něho na lávku) tak by to bylo zbytečné raději dobře prodat

pasta napsal:
Jeho cena díky tomu hostování roste a mě zajímá jestli ho musí koupit třeba když odehraje určitý počet zápasů nebo jak to tam mají nastavené v té hostovacce.A kolik případně dostaneme protože kdyby se na konci sezóny vrátil a ty čísla měl takové jako teď tak můžou chtít více než třeba 10 mega(odhad) nevadilo by mi kdyby se vrátil do týmu, ale on by šance nedostál když vidím kolik hraje Perez ( toho bych taky rád viděl častěji třeba na 20-30minut v zápase dokáže tam udělat vítr, dře takový Mikhitaryan by mohl místo něho na lávku) tak by to bylo zbytečné raději dobře prodat

"Marseille pay €500,000 for the loan and the ‘agreement provides, in the event of certain sporting situations, the obligation to sign him permanently for €8.4m’."

Myslím, že to má taky po dvaceti zápasech.

Takže dostaneme hovno!! Dobře na nás vydělají no kdo ne že :aaaa: a díval jsem se 20 zápasu už má za sebou tak buď jich musí odehrát více nebo na konci sezóny budou moct uplatnit opci