Přestupní období zima 2022

HugoBoss27 napsal:
Francesco Totti AS napsal:
Na Smallinga není spoleh skrz zdraví a Kumbulla mi nepřijde jako adekvátní náhrada. Myslel jsem na návrat Rudigera, kterému konci smlouva v létě, ale kolem něho krouží Real a spol. Klasicky se s nama spojuje Nacho. Dal mě napadl Umtiti který v barce vůbec nehraje, ale nemám ho nasledovaného tak nevím jak je na tom

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Prej Umtiti má neustále udělané koleno,tak to už je jednou nohou/kolenem u nás ne? :D

Z Barcy sme už raz priviedli "pokazeného" Vermaelena a neopravil sa.

HugoBoss27 napsal:
Na Smallinga není spoleh skrz zdraví a Kumbulla mi nepřijde jako adekvátní náhrada. Myslel jsem na návrat Rudigera, kterému konci smlouva v létě, ale kolem něho krouží Real a spol. Klasicky se s nama spojuje Nacho. Dal mě napadl Umtiti který v barce vůbec nehraje, ale nemám ho nasledovaného tak nevím jak je na tom

Prej Umtiti má neustále udělané koleno,tak to už je jednou nohou/kolenem u nás ne? :D

Přesně. Umtitiho nebrat! Obří plat a zdravý jediný koleno. To fakt není hráč, který by nás někam posunul. Podobně jako Nacho.

HugoBoss27 napsal:
Já chci Rüdigera!

Jasný, to je pravděpodobný asi tak, jako že k nám přestoupí Mbape. Rüdiger letos předvádí takový výkony, že je v tuhle chvíli řazenej mezi nejlepší stopery na světě. Pokud neprodlouží v Chelsea, která je letos famózní, tak půjde do týmu, jako je třeba Real atd.

Chce ho real a myslím i Bayern, ale podle mě zůstane. Dobrych stoperu ochotných přestoupit k nám moc nebude, kor v lednu

Abaddon napsal:
HugoBoss27 napsal:
Já chci Rüdigera!

Jasný, to je pravděpodobný asi tak, jako že k nám přestoupí Mbape. Rüdiger letos předvádí takový výkony, že je v tuhle chvíli řazenej mezi nejlepší stopery na světě. Pokud neprodlouží v Chelsea, která je letos famózní, tak půjde do týmu, jako je třeba Real atd.

A hlavně chce nějakejch 10 mega ročně.

HugoBoss27 napsal:
Leandro Paredes v lednu za 18?

Rád bych ho u nás zase viděl, ale nevidím jedinej důvod, proč by k nám chtěl. Maximálně tak pokud má vztah k Římu a chce hrát v základu. Ale jinal...Plat 8,5 mega, bez pohárů, obrovská bída herní i výsledková...

Remo Freuler stále nepodepsal novou smlouvu s Atalantou a toho se chystá využít konkurence. Švýcarský záložník by v dohledné době mohl zamířit do AS Řím, klub z hlavního města o tom začíná jednat.

Má ho někdo víc nasledovaného?

Nevidím důvod, proč by k nám chodil. V Bergamu je spokojenej, hraje LM, v lize výš než my. A hlavně, jeho končící kontrakt obsahuje klauzuli s prodloužením o rok, což si myslím, že Atalanta využije. Brzo mu bude 30, myslím, že potřebujem někoho perspektivnějšího. Grillitsch z Hoffenheimu by se mi líbil určitě víc. Čistej defenzivní záložník, zametač, ale přitom velmi technickej až elegantní, urostlej, 26 let a kontrakt mu taky končí v létě. Několik let po sobě tahoun týmu i reprezentace, platový nároky určitě menší než Freuler.

Takže za mě v lednu Grillitsch a v létě Frattesi. K tomu aby zůstali Veretout s Cristantem, Bove a Darboe na hostování (třeba Sassuolo).

Větší oříšek bude ten záskok za Karsdorpa, tam fakt nevím.

Daje!

Largo napsal:

Niekto ako Maicon alebo Kolarov na trhu neni? Kvalita za malo penazi. Napriklad taký Marcelo k nam nechce? :mrgreen:

Bruntix napsal:
Largo napsal:

Niekto ako Maicon alebo Kolarov na trhu neni? Kvalita za malo penazi. Napriklad taký Marcelo k nam nechce? :mrgreen:

Nejlevnějc by vyšel asi Stryger Larsen, kterýho nám prý Udinese nabídlo skoro zadarmo, protože je rozhádanej s týmem a končí mu smlouva. Ale nevím, jak moc by nás posunul hráč, kterej nehraje ani v Udinese :mrgreen: Myslím, že je ideální čas najít mladýho, perspektivního hráče podobnýho Karsdorpovi. Třeba by se mi hrozně líbil Nahuel Molina právě z Udinese, ale ten bude stát ranec.

Karsdorpa este nepovazujem za stareho harcovnika, ktory k sebe potrebuje na zaskok mlade ucho. Osobne by som tam preferoval skor hotoveho hráča.

Bruntix napsal:
Karsdorpa este nepovazujem za stareho harcovnika, ktory k sebe potrebuje na zaskok mlade ucho. Osobne by som tam preferoval skor hotoveho hráča.

Ne věkem, spíš jsem myslel typově podobnýho hráče, věkově podobně, zkušenýho, ale perspektivního zároveň.

Teď se hodně píše napravo o Bouna Sarrovi z Bayernu, 29 let, přesně mě napadla ta myšlenka s Maiconem, zkušený borec co nebude plakat že sedí a dělá záskok. Nebál bych se zkušených borců, hlavně do té obrany, Maicon i Aleks se osvědčili.
Btw. toho Freulera prý Atalanta prodloužila na základě té klauzule. Takže Grillitsch a Frattesi, jak píše Largo

Teď se hodně píše napravo o Bouna Sarrovi z Bayernu, 29 let, přesně mě napadla ta myšlenka s Maiconem, zkušený borec co nebude plakat že sedí a dělá záskok. Nebál bych se zkušených borců, hlavně do té obrany, Maicon i Aleks se osvědčili.
Btw. toho Freulera prý Atalanta prodloužila na základě té klauzule. Takže Grillitsch a Frattesi, jak píše Largo

Jako jo. Ale u Maicona a jemu podobných je to dycky jen náplast. Jedna skvělá sezona a pak už sestupnej trend. Já bych radši vyřešil ten kraj obrany na delší dobu. Pokud se povede prodat aspoň Villara a zbavit se Santona nebo Fazia, peníze by na to byly. Navíc Sarr rozhodně není jméno, který by vzbuzovalo nějakej optimismus. Ale můžu se plíst, samozřejmě.

Jo, jenže ti mladí budou chtít hrát. Jak nehrajou tak brečí a za půl roku jdou pryč. Je celkem jedno kdo tam bude, i Florenzi by byl lepší než nic

Largo napsal:

Jako jo. Ale u Maicona a jemu podobných je to dycky jen náplast. Jedna skvělá sezona a pak už sestupnej trend. Já bych radši vyřešil ten kraj obrany na delší dobu. Pokud se povede prodat aspoň Villara a zbavit se Santona nebo Fazia, peníze by na to byly. Navíc Sarr rozhodně není jméno, který by vzbuzovalo nějakej optimismus. Ale můžu se plíst, samozřejmě.

Na delsi dobu vyresenej je, hraje tam Karsdorp. Jako backup tam nema smysl za velky penize brat nekoho mladyho, perspektivniho a neproverenyho, kterej bude chtit hrat. Presne tento pristup a nesmyslny nakupy ala Reynolds staly AS v poslednich letech cca muiliardu v ceskych vyhozenych do kanalu.

Popravde je pro me trochu zahada, ze tam nezkusili treba Santona, i kdyz obvykle hrava na druhy strane. Pripadne tam muze bejt Spina az se vrati, taky tusim zvladal hrat na obou stranach.

90210 napsal:
Largo napsal:

Na delsi dobu vyresenej je, hraje tam Karsdorp. Jako backup tam nema smysl za velky penize brat nekoho mladyho, perspektivniho a neproverenyho, kterej bude chtit hrat. Presne tento pristup a nesmyslny nakupy ala Reynolds staly AS v poslednich letech cca muiliardu v ceskych vyhozenych do kanalu.

Popravde je pro me trochu zahada, ze tam nezkusili treba Santona, i kdyz obvykle hrava na druhy strane. Pripadne tam muze bejt Spina az se vrati, taky tusim zvladal hrat na obou stranach.

Tak on i Vina umí hrát na obou krajích. Ale to jsou furt jen záskoky, záplaty. Nemusí to bejt vyloženě mladej hráč, jen se mi prostě příčí řešit to někým starým za pár šupů, kterej tam zůstane sezonu, max dvě, s kolísavou výkonností, a pak to budem řešit zas. Navíc, je zázrak, že to Karsdorp zatím zdravotně zvládá. Při tom, jak je náchylnej ke zraněním, by ten druhej určitě dostal prostoru dost.