Přestupní období léto 22

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Francesco Totti AS napsal:
PsYchr napsal:
Levýho beka si myslim máme vyřešenýho
já bych rád viděl dvě pořádný křídla a jednoho stopera a přejít na jinej systém
Otázka, je Dybala křídlo?
Jednička určitě Spina, ale koho za něj? Vina úplně nepřesvědčil

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Však tam máš Zalewského!

Jinak je to celé otázka, zda Mou bude chtít pokračovat ve 3421 nebo se vrátit ke 4231. Ten charakter hráčů do toho a onoho systému je úplně jiný a tomu musí odpovídat taky mercato. Jediný, co je stejný, jsou dvě CDMka a hrot. Jinak o stopera víc nebo míň, ve 3421 potřebuješ halfbeky (Spinovi i Rickovi sedí určitě víc), ve 4231 zase fullbeky a před ně ostrá křídla. Ve 3421 ti halfbeci křídla částečně "suplují", no na oplátku máš dvě AMka pod hrotem na místo jednoho. Tohle si musí vyřešit Mou a podle toho nakoupit.

Zalewski nikdy nebude klasickej bek. A pokud chce Mou fakt přejít na 4-2-3-1, jakože jo, tak Zalewski na levý křídlo. Na beka bych nechal Spinazzolu s Viňou. Tomu neprospěl právě ten přechod na hru se třema stoperama. Souhlasím, mercato musí jít podle trenéra a jeho systému. Takže minimálně jednoho středovýho hráče, jednoho stopera a jedno až dvě křídla.

PsYchr napsal:

Tak, nalevo Spina a Vina. Chtěl bych vidět 4-2-3-1 s rychlejma křídlama a obětoval bych pro to i Zaniola. Dybala falešný křídlo zahraje, ale nejlíp je mu na SS - AMF, pod hrotem.

Prý jsme dohodli Zekiho Celika z Lille a blízko má být i Solbakken. Tím by byla pravá strana komplet vyřešená, pokud by teda neodešel Zaniolo. Když by šel, tak Mourek prý chce Berardiho nebo Guedese.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
PsYchr napsal:
Jednička určitě Spina, ale koho za něj? Vina úplně nepřesvědčil

Však tam máš Zalewského!

Jinak je to celé otázka, zda Mou bude chtít pokračovat ve 3421 nebo se vrátit ke 4231. Ten charakter hráčů do toho a onoho systému je úplně jiný a tomu musí odpovídat taky mercato. Jediný, co je stejný, jsou dvě CDMka a hrot. Jinak o stopera víc nebo míň, ve 3421 potřebuješ halfbeky (Spinovi i Rickovi sedí určitě víc), ve 4231 zase fullbeky a před ně ostrá křídla. Ve 3421 ti halfbeci křídla částečně "suplují", no na oplátku máš dvě AMka pod hrotem na místo jednoho. Tohle si musí vyřešit Mou a podle toho nakoupit.
Já počítám právě s tou variantou na 4 obránce, Zalewski je spíš do předu.

Largo napsal:
PsYchr napsal:

Tak, nalevo Spina a Vina. Chtěl bych vidět 4-2-3-1 s rychlejma křídlama a obětoval bych pro to i Zaniola. Dybala falešný křídlo zahraje, ale nejlíp je mu na SS - AMF, pod hrotem.
Dybala půjde do Interu. Jinak je to spíš AMF, jak píšeš

HugoBoss27 napsal:
Byl nám nabídnut Mertens ...doufám že námi taky odmítnut

Pět let zpátky by to bylo terno, v týhle fázi kariéry je to nesmyl.

Jinak v repre se dobře ukázali Římani - Spina asistence, Pelle góly a pak je tu Mancini, ten si dal vlastenec. :)

Renato Sanches má v Lille smlouvu na poslední rok a tu nedodrží, portugalský záložník se bude stěhovat do AC Milán. Kluby jsou prakticky domluveny na transferu za osmnáct milionů eur.

Hm, tak máme smůlu. Škoda, jeho jsem chtěl hodně, byl s námi spojovanej a já věřil, že zahraje roli ta portugalská národnost. :(

scr

Abaddon napsal:
HugoBoss27 napsal:
Byl nám nabídnut Mertens ...doufám že námi taky odmítnut

Pět let zpátky by to bylo terno, v týhle fázi kariéry je to nesmyl.

Jinak v repre se dobře ukázali Římani - Spina asistence, Pelle góly a pak je tu Mancini, ten si dal vlastenec. :)
Mancini je kokot a psychous. Zadarmo do Turecka s nim

Sent from my iPhone using Tapatalk

HugoBoss27 napsal:
Mě fascinuje jak chtějí všichni do Interu a pak tam budou sedět
V Interu bude přetlak. Toho by se dalo využít a zkusit někoho přetáhnout

HugoBoss27 napsal:

Dzeko Correa Kolarov😃😁😄

HugoBoss27 napsal:
HugoBoss27 napsal:

Dzeko Correa Kolarov
Kolarov tam má snad dělat už asistenta, nebo co

Florenzi za 2,5 mega do AC plus možnost půl mega na bonusech!!!Jak na tohle můžou přistoupit to je výsměch

Jose Mourinho will NOT go to PSG as he’s STAYING at Roma.

Tomu se v Římě zalíbilo, celkem čumím. :)

Takže odejít by měli Kumbulla, Viňa, Diawara, Veretout
stále se jedná o preodeji Zaniola, Totenham si vyhlídnul Ibaňeze, chceme asi 30 mio euro, odmítli jsme 60 mio euro za Pellegriniho od Newcastlu, je nějakej zájem o Cristanteho (prosím, pryč s nim), jednáme o Guedesovi (ten se mi včera proti nám za repre dost líbil), Frattesim (do toho dealu by se mohl nějak zakomponovat někdo mladej, Gyan, Volpato...někdo takovej) a Solbakkenovi z Bodo, teoreticky bysme mohli chtít na hostování Ndombeleho z Totenhamu, snad by měl bejt zájem i o Aouara z Lyonu a nabídli sme asi 2 miliony Euro za nějakýho Achrafa Dariho (stoper, maročan, 23 let)

konečně zajímavý léto :skod:

Považuješ za zaujímavé leto, keď predáme väčšinu hráčov, kvôli ktorým sme vyhrali prvú nedôležitú trofej? Zaujímavé bude, ak bude koncepčné a zmysluplné. Nie FM manager.

Pokud se bavíme o čtyřech hráčích, který nepatří do základní sestavy a o jednom, kterej, pokud přijde posílení, by z ní pravděpodobně vypadl, tak proč ne? Nehledě na to, že mančaft jako Řím by měl mít vyšší ambice, než je šestý místo v lize, ale ten kádr je hroznej....