U tohohle ani nedutám, abych to nezakřikl, tohle by byla úžasná posila.Ndicka ve 12:30 přistál na Ciampino a ještě dneska se podrobí zdravotní prohlídce![]()
![]()
U tohohle ani nedutám, abych to nezakřikl, tohle by byla úžasná posila.Ndicka ve 12:30 přistál na Ciampino a ještě dneska se podrobí zdravotní prohlídce![]()
![]()
celé to PSG je zajímavéVerratti a Renáto Sanches...zajímavý spekulace. :-D
S Verrattim prodloužili smlouvu nedávno, jenže pak v zápasech několikrát chyboval, vedení mu to dalo sežrat, dokonce tam někdo pronesl, že prodloužení smlouvy byla chyba a Verratti se měl sám nějak šprajcnout. Uvidíme, co z toho vyleze. Já ho viděl letos párkrát a nelíbil se mi, hodně kazil, furt se válel a simuloval.Verratti? Má smlouvu ještě na 3 roky, tržní hodnotu kolem 50 mega... Bylo by to krásné, ale upřímně - už dlouho jsem se tak nezasmál. Renato Sanches by byl výrazně levnější, hraje míň, to je pravděpodobnější, ale i tak nevím nevím.
I kdyby, tak myslím, že ty peníze zaplatí některý z větších klubů. Divil bych se, kdyby ne. A obávám se, že my na to nemáme. I když bych ho osobně bral všema deseti, i když je to fňukna. To se k nám tak nějak hodí, že ano.S Verrattim prodloužili smlouvu nedávno, jenže pak v zápasech několikrát chyboval, vedení mu to dalo sežrat, dokonce tam někdo pronesl, že prodloužení smlouvy byla chyba a Verratti se měl sám nějak šprajcnout. Uvidíme, co z toho vyleze. Já ho viděl letos párkrát a nelíbil se mi, hodně kazil, furt se válel a simuloval.
Za mě je tohle dobrá zpráva, Zalewski by se měl prodat, dokud je v nějakým to hajpu, protože podle mě není žádnej zázrak. Frattesiho zkouším myslím i Lazio a to hraje Ligu mistrů, že?Tak prý Pinto chce v Londýně prodat Kluiverta (15 mega), Karsdorpa (8), Reynoldse (5-7), Ibaneze (25-28), Vinu (10-12) a taky Zalewského (za 20)...
Osobně bych se třeba nezbavoval Missoriho, jen v případě, že by pak Sassuolo zlevnilo Frattesiho. Mě přišel na svůj věk v těch pár zápasech dobrej.
Rick za 8? To je nějaká blbost ne?
Taky mi přijde, že by mohl stát víc, ale objektivně je to jen pocit. Na jaře prakticky nehrál, táhnou se s ním problémy i zranění, k tomu už má 28. I Transfermarkt ho šacuje na 7. Potenciál rozhodně nerozvinul, no. Já bych si ho klidně i zkusil ještě nechat, než ho prodat za 7-8, ale to už je otázka názoru. Lepší než Celik i Zalewski mi přijde.Rick za 8? To je nějaká blbost ne?
Je mu 28, to ještě není tak moc.Proč?
Ten me taky zaujal. A Corvino je kamarad Pinta, z toho by mohlo neco bejt, zvlast s pouzitim nekoho z Primavery.Ještě v sezóně se skloňoval Hjulmand z Lecce jako střeďák....ale nějak z toho sešlo