Já fakt ne, nevidím v něm nic extra a spíš bych se ho snažil zpeněžit, dokud to jde.zalewskiho bych si taky nechal
Četl jsem že 35 nabízí InterCim vic sleduju Frattesiho (treba ted v italskym dresu s Nizozemskem), tim vic bych si ho hrozne pral videt v nasem dresu…
Benjamin Tahirovic se stal novou posilou Ajaxu. Teprve nedávno italský reportér Gianluca di Marzio z televizní stanice Sky Sport informoval, že amsterdamský celek je velmi blízko angažování dvaadvacetiletého záložníka, a tyto informace se ukázaly jako pravdivé. Z Eredivisie poputuje do AS Řím celkem 7,5 miliónů eur, v Nizozemsku podepíše Tahirovic kontrakt do roku 2028. Klub ze Serie A informoval o hráčově odchodu prostřednictvím sociálních sítí.twitter.com/OfficialASRoma
nejsi jedinejJá fakt ne, nevidím v něm nic extra a spíš bych se ho snažil zpeněžit, dokud to jde.
Jojo 8,5(včetně bonusů)Ja teda cetl o 8,5 + 15% z dalsiho prodeje…
Presne, mam obavu, ze by se z nej u nas za chvili stal druhej Florenzi… To ho radsi prodat.nejsi jedinej
já si mysim, že možná nehraje na správným místě
takovej florenzi II.
Třeba Volpata bych neprodával pokud to není vyloženě nutné, ale chápu těch 30 mega potřebují i za prodej mladých talentovaných hráčů
No podle mě je i Celik na odpis, moc mě nepřesvědčil, Karsdorp se mi líbil víc na krajním bekovi, i když taky žádnej zázrak.Porad tam nicmene zbyva hromada prace. Hraci jako Vina, Reynolds, Villar, Svilar, Ibanez, Somurodov atd. Klidne bych obetoval i vsechny beky krome Celika a koupil novy, protoze u kazdyho mi neco vadi, na kazdym vidim nejaky vyrazny slabiny. Pristi rok bude volnej Singo, nemusel by bejt drahej. V uvodu sezony se mi hodne libil Josh Doig z Hellasu, k mani bude Parisi z Empoli nebo Holm ze Spezie, mlady, kvalitni beci s potencialem a rozumnym platem.
Přesně takové hráče Ajax umí dal rozvinoutS Tahirovičem souhlasím, tam zrovna potenciál byl cejtit. Uvidíme.