Přestupní období léto 2023

Mimochodem, Moussa Dembele z Lyonu ma konec kontraktu. Klidne bych ho zkusil, driv to byl elitni strelec, porad je mu 26 let, zaroven zkusenej i mladej. A sype mu to.

Cim vic sleduju Frattesiho (treba ted v italskym dresu s Nizozemskem), tim vic bych si ho hrozne pral videt v nasem dresu…

Cim vic sleduju Frattesiho (treba ted v italskym dresu s Nizozemskem), tim vic bych si ho hrozne pral videt v nasem dresu…
Četl jsem že 35 nabízí Inter 🤷 nevím kolik jsme schopní dat my (máme 30 procent s budoucího prodeje)plus kolik mladých, ale moc nevěřím že k nám půjde i když bych ho též chtěl 😉No a prý chce být v Itálii že odmítl mnohém lepší nabídky pro klub z Anglie a ti ted nejsou moc nadšení

Tahirovic na cestě do Ajaxu?
Dvaadvacetiletý záložník Benjamin Tahirovic teprve letos poprvé nakoukl do áčka AS Řím, v Serii A odehrál celkem 11 zápasů, jeho výkonů si přitom všiml Ajax natolik, že podle Gianlucy di Marzia, reportéra z televizní stanice Sky Sport, je obecně kolem jeho přestupu do Amsterdamu velmi horlivý. Aktuálně má totiž údajně k jeho podpisu vůbec nejblíže ze všech dalších zájemců.

Benjamin Tahirovic se stal novou posilou Ajaxu. Teprve nedávno italský reportér Gianluca di Marzio z televizní stanice Sky Sport informoval, že amsterdamský celek je velmi blízko angažování dvaadvacetiletého záložníka, a tyto informace se ukázaly jako pravdivé. Z Eredivisie poputuje do AS Řím celkem 7,5 miliónů eur, v Nizozemsku podepíše Tahirovic kontrakt do roku 2028. Klub ze Serie A informoval o hráčově odchodu prostřednictvím sociálních sítí.twitter.com/OfficialASRoma

Benjamin Tahirovic se stal novou posilou Ajaxu. Teprve nedávno italský reportér Gianluca di Marzio z televizní stanice Sky Sport informoval, že amsterdamský celek je velmi blízko angažování dvaadvacetiletého záložníka, a tyto informace se ukázaly jako pravdivé. Z Eredivisie poputuje do AS Řím celkem 7,5 miliónů eur, v Nizozemsku podepíše Tahirovic kontrakt do roku 2028. Klub ze Serie A informoval o hráčově odchodu prostřednictvím sociálních sítí.twitter.com/OfficialASRoma

Ja teda cetl o 8,5 + 15% z dalsiho prodeje…

Tak Kluivert za 12 mega i s bonusama do Bournemouthu, Carles Perez za 6 do Celty. Missori s Volpatem za 10 do Sassuola a spolu s Tahirovicem Pinto dokazal splnit s predcasem plan, takze 30 mega vykazem. Ze to dokaze bez prodeje Ibaneze a dalsich hracu ze zakladu, to bych fakt necekal. Klobouk dolu.

Porad tam nicmene zbyva hromada prace. Hraci jako Vina, Reynolds, Villar, Svilar, Ibanez, Somurodov atd. Klidne bych obetoval i vsechny beky krome Celika a koupil novy, protoze u kazdyho mi neco vadi, na kazdym vidim nejaky vyrazny slabiny. Pristi rok bude volnej Singo, nemusel by bejt drahej. V uvodu sezony se mi hodne libil Josh Doig z Hellasu, k mani bude Parisi z Empoli nebo Holm ze Spezie, mlady, kvalitni beci s potencialem a rozumnym platem.

Třeba Volpata bych neprodával pokud to není vyloženě nutné, ale chápu těch 30 mega potřebují i za prodej mladých talentovaných hráčů

Třeba Volpata bych neprodával pokud to není vyloženě nutné, ale chápu těch 30 mega potřebují i za prodej mladých talentovaných hráčů

Teď se prostě do 30. června musí prodávat a asi nemáme za naše hráče tak moc nabídek no. Spíš myslím, že Tahiroviće nám v budoucnu bude líto.

Porad tam nicmene zbyva hromada prace. Hraci jako Vina, Reynolds, Villar, Svilar, Ibanez, Somurodov atd. Klidne bych obetoval i vsechny beky krome Celika a koupil novy, protoze u kazdyho mi neco vadi, na kazdym vidim nejaky vyrazny slabiny. Pristi rok bude volnej Singo, nemusel by bejt drahej. V uvodu sezony se mi hodne libil Josh Doig z Hellasu, k mani bude Parisi z Empoli nebo Holm ze Spezie, mlady, kvalitni beci s potencialem a rozumnym platem.
No podle mě je i Celik na odpis, moc mě nepřesvědčil, Karsdorp se mi líbil víc na krajním bekovi, i když taky žádnej zázrak.

S Tahirovičem souhlasím, tam zrovna potenciál byl cejtit. Uvidíme.