Přestupní období léto 2023

Dneska se mi za Italii moc libil Gnonto a predevsim Parisi. Toho bych tam videl moc rad misto Spiny, cena kolem 12, ale Corsi by se mohl spokojit s nejakejma mladika/nepotrebnym zbozim.

Parisi se mi též líbil už v lize! Ale Spiny bych se za sebe zbavoval jen nerad. Nebránil bych se ale tomu, aby tu byli rok vedle sebe, a když by Parisi Spinu opravdu předčil, tak ho přirozeně nahradit.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Ola Solbakken nepřesvědčil v AS Řím a už po šesti měsících se mluví o jeho odchodu. Norského útočníka chce Hoffenheim, italský celek požaduje šest až sedm milionů eur.

scr

Já bych mu dal ještě šanci

Já taky .. má parametry vybornyho hrace jen potřebuje dostat prostor. Vzdyt dával klíčový centry na vítězný goly. Je mladej a myslím ze má i v poho zdravotní stav

Sent from my iPhone using Tapatalk

Co říkáte na odchody mladých Missoriho a Volpata za 10 do Sassuola, jako nevím jestli to není škoda i když chápu že prachy potřebují kvůli té finanční rovnosti či co to je.Co ovšem snad nedopadne je že chceme Frattesiho ( to by bylo super) ale ti chcou Boveho a prachy což je podle mého názoru nesmysl a dobře by nás ojebali.Dal bych jím 25 mega plus vlastníme 30 procent (to může být cca 10 mega) 😁😜😁

Též si říkám, jestli se aspoň ten Volpato nedal udržet, třeba na úkor Ibaneze nebo i někoho slabšího z těch mladých, stačilo tam, jestli dobře počítám, urvat ještě 3,5; nemuselo to být 10. Volpato se mi líbil. Je tam aspoň právo přednostního výkupu, jako to bylo s Pellem?

Carles Pérez prodanej natrvalo do Viga. Měli by v dohledný době odejít ještě Reynolds s Darboem. Když by nevyšel Frattesi, tak prý Mou touží po Fredovi z United. Chtěli jsme ho už dřív, velmi solidní hráč, který teď nedostával moc prostoru, ale jinak technickej, běhavej, čich na góly. Takovej pohyblivější Wijnaldum. Akorát plat asi bude ranec, ale jinak bych ho bral, smlouva mu končí příští rok.

Tak jako věřím že se tam do toho pořád vložíme bo jsem četl že Inter chce dát 25 mega plus nějakého hráče (jméno nevím), který má hodnotu 8 což se mi zdá že dorovnat v klidu můžeme přece jen máme 30 procent z jeho prodeje