Přestupní období léto 2023

Verratti? Má smlouvu ještě na 3 roky, tržní hodnotu kolem 50 mega... Bylo by to krásné, ale upřímně - už dlouho jsem se tak nezasmál. Renato Sanches by byl výrazně levnější, hraje míň, to je pravděpodobnější, ale i tak nevím nevím.

Verratti? Má smlouvu ještě na 3 roky, tržní hodnotu kolem 50 mega... Bylo by to krásné, ale upřímně - už dlouho jsem se tak nezasmál. Renato Sanches by byl výrazně levnější, hraje míň, to je pravděpodobnější, ale i tak nevím nevím.
S Verrattim prodloužili smlouvu nedávno, jenže pak v zápasech několikrát chyboval, vedení mu to dalo sežrat, dokonce tam někdo pronesl, že prodloužení smlouvy byla chyba a Verratti se měl sám nějak šprajcnout. Uvidíme, co z toho vyleze. Já ho viděl letos párkrát a nelíbil se mi, hodně kazil, furt se válel a simuloval.

S Verrattim prodloužili smlouvu nedávno, jenže pak v zápasech několikrát chyboval, vedení mu to dalo sežrat, dokonce tam někdo pronesl, že prodloužení smlouvy byla chyba a Verratti se měl sám nějak šprajcnout. Uvidíme, co z toho vyleze. Já ho viděl letos párkrát a nelíbil se mi, hodně kazil, furt se válel a simuloval.
I kdyby, tak myslím, že ty peníze zaplatí některý z větších klubů. Divil bych se, kdyby ne. A obávám se, že my na to nemáme. I když bych ho osobně bral všema deseti, i když je to fňukna. To se k nám tak nějak hodí, že ano. :D

N´dicka prej prošel zdravotní prohlídkou...už jen doufám v oficiální potvrzení. Zadarmo Aouara a N´dicku je celkem slušnej vstup do přestupáku.

Tak prý Pinto chce v Londýně prodat Kluiverta (15 mega), Karsdorpa (8), Reynoldse (5-7), Ibaneze (25-28), Vinu (10-12) a taky Zalewského (za 20)...

Osobně bych se třeba nezbavoval Missoriho, jen v případě, že by pak Sassuolo zlevnilo Frattesiho. Mě přišel na svůj věk v těch pár zápasech dobrej.

Tak prý Pinto chce v Londýně prodat Kluiverta (15 mega), Karsdorpa (8), Reynoldse (5-7), Ibaneze (25-28), Vinu (10-12) a taky Zalewského (za 20)...

Osobně bych se třeba nezbavoval Missoriho, jen v případě, že by pak Sassuolo zlevnilo Frattesiho. Mě přišel na svůj věk v těch pár zápasech dobrej.
Za mě je tohle dobrá zpráva, Zalewski by se měl prodat, dokud je v nějakým to hajpu, protože podle mě není žádnej zázrak. Frattesiho zkouším myslím i Lazio a to hraje Ligu mistrů, že? :cautious:

Rick za 8? To je nějaká blbost ne?
Taky mi přijde, že by mohl stát víc, ale objektivně je to jen pocit. Na jaře prakticky nehrál, táhnou se s ním problémy i zranění, k tomu už má 28. I Transfermarkt ho šacuje na 7. Potenciál rozhodně nerozvinul, no. Já bych si ho klidně i zkusil ještě nechat, než ho prodat za 7-8, ale to už je otázka názoru. Lepší než Celik i Zalewski mi přijde.