Přestupák léto’25

Osobně si teda myslim, že kromě Koného odejdou ještě Baldanzi, Gollini, Kumbulla a Salah-Eddine. Pellegriniho se pokusíme udat, ale nikdo ho nevezme. A přijdou Sancho, Bailey, jeden defenzivní záložník a jeden stoper.

Last edited:
A ten Sancho a Bailey už je to nějak potvrzený? Já si totiž dokážu představit, že pustíme Koného, posílíme tím konkurenci v rámci ligy, další středový záložník do Interu btw a pak z těch příchodů sejde, protože nás klasicky budou chtít natáhnout nebo prostě ty podmínky budou nepřijatelné.

No do toho by mohli pustit ještě Ndicku a jedeš tuhle sezonu zase od nuly. Snad jsou něco jen kachny a ten tým bude chvilku držet pohromadě stabilně. Jinak nejde pomejšlet na úspěch.

Jj proč nerozmrdat ten úspěšnej tým, jaký jsme měli loni...

Jako tomu uvažování rozumím, ale neviděl bych to tak strašně. Za kohokoli, koho jsme z toho úspěšnýho týmu, jehož kvality nijak nepopírám, pustili, jsme zatím našli lepší náhradu. Věřím Gasperinimu, Massarovi a Ranierimu. Máš prostě novýho trenéra a to je vždycky začátek nějakýho projektu, kdy musíš často někoho obětovat.

Gasperinimu bych dal volné ruce, protože ví co chce hrát a potřebuje k tomu podle mě hráče přesně pro něj. Jestli má Kone hrát na pozici, kde není 100% tak ať klidně jde. Před rokem jsem byl nasranej ze spekulaci, že půjde Joya týden před koncem mercata pryč a necháme to na Soulem, ale tohle je imho trochu jiný případ. Počítám stejně, že ten první rok pod Gasperinim bude trochu drhnout. Nehledě na to, že Manu, pro mě není hráč s charakterem který by se obětoval systému. Pořád z něj mám trochu vibe náladového a možná potenciálně nespokojenýho fotbalisty.

Gasperinimu bych dal volné ruce, protože ví co chce hrát a potřebuje k tomu podle mě hráče přesně pro něj. Jestli má Kone hrát na pozici, kde není 100% tak ať klidně jde. Před rokem jsem byl nasranej ze spekulaci, že půjde Joya týden před koncem mercata pryč a necháme to na Soulem, ale tohle je imho trochu jiný případ. Počítám stejně, že ten první rok pod Gasperinim bude trochu drhnout. Nehledě na to, že Manu, pro mě není hráč s charakterem který by se obětoval systému. Pořád z něj mám trochu vibe náladového a možná potenciálně nespokojenýho fotbalisty.

Mám to u něj trochu podobně. A vím, že prvních minimálně pár týdnů to nepůjde podle plánu, počítám s tím a vydržím to. Ale značně mě štvou ty neustálý příspěvky na různejch fórech a IG o tom, že prodejem Koného Friedkini ukazujou, že nemají žádný ambice. To je taková blbost. Gasperini, Massara, Ferguson, Wesley a potenciálně i Sancho s Baileym jasně ukazujou, že ambice tu rozhodně jsou a že snad konečně budeme taky sázet na kvalitní mladíky.

Mám to u něj trochu podobně. A vím, že prvních minimálně pár týdnů to nepůjde podle plánu, počítám s tím a vydržím to. Ale značně mě štvou ty neustálý příspěvky na různejch fórech a IG o tom, že prodejem Koného Friedkini ukazujou, že nemají žádný ambice. To je taková blbost. Gasperini, Massara, Ferguson, Wesley a potenciálně i Sancho s Baileym jasně ukazujou, že ambice tu rozhodně jsou a že snad konečně budeme taky sázet na kvalitní mladíky.
podle mě to ale ukazuje určitou slabost
prodáváš jednoho z tvých nejlepších hráčů, kterého by kdokoli v serii A těžko nahrazoval, prodáváš ho do itálie a posiluješ někoho, kdo je tvoje konkurence, nebo by sis přál, aby byl (anebo není - tedy dáváš najevo, že ti vlastně nevadí je posílit, že bojuješ níž)
namísto toho, abys - když už se ti povede nějakej kauf, a že to není pravidlem - ten kauf aspoň chvíli podržel

A môže to byt tak , že potenciálny Zaujem interu o koneho vzbudí Zaujem aj iných klubov a rim čaká že Inter niekto preplatí čo sa týka koneho :) to by bolo to rozumnejšie . Tiež som zato , že posilniť Inter ako konkurenciu nedáva zmysel

podle mě to ale ukazuje určitou slabost
prodáváš jednoho z tvých nejlepších hráčů, kterého by kdokoli v serii A těžko nahrazoval, prodáváš ho do itálie a posiluješ někoho, kdo je tvoje konkurence, nebo by sis přál, aby byl (anebo není - tedy dáváš najevo, že ti vlastně nevadí je posílit, že bojuješ níž)
namísto toho, abys - když už se ti povede nějakej kauf, a že to není pravidlem - ten kauf aspoň chvíli podržel

Taky se na to tak dá dívat. Mě ale připadá, že my jsme s Interem (a vůbec tou nejužší špičkou) bohužel jiná liga a tohle je prostě odraz reality. Nejsme a nějakou dobu určitě ani nebudem na úrovni Neapole, Juve a Interu.

A môže to byt tak , že potenciálny Zaujem interu o koneho vzbudí Zaujem aj iných klubov a rim čaká že Inter niekto preplatí čo sa týka koneho :) to by bolo to rozumnejšie . Tiež som zato , že posilniť Inter ako konkurenciu nedáva zmysel

Je to klidně možný a pro nás by to bylo super. Pak ale musíš vzít v úvahu i rozhodnutí hráče. Pokud chce za každou cenu (třeba jako Krstović) zůstat v Itálii, nic moc s tím neuděláš.

Je to klidně možný a pro nás by to bylo super. Pak ale musíš vzít v úvahu i rozhodnutí hráče. Pokud chce za každou cenu (třeba jako Krstović) zůstat v Itálii, nic moc s tím neuděláš.

To je pravda , lenže to je o tom projekte a o tom aby verili tomu procesu atd ale samozrejme je tam potom strana peňazí a ambícii ( ktoré konkrétne Inter ) ma dlhodobo inde .. každopádne môže to dopadnúť ešte kadejako čo sa týka mercata ako sa to tu písalo , veľa veľkých rýb sa chyta na poslednú chvíľu ..

Noví hráči se zas budou do Vánoc sehrávat, ztratíme 20 bodů, skončíme 6. a v červnu začínáme znova
Presne toto je problém tých odchodov kľúčových hráčov.. je však pravda , že teraz neni na lavičke juric a poťažmo s týmto kádrom Ranieri spravil malý zázrak a bol blízko veľkého zázraku za pol sezóny .. verím tomuto procesu nech už dopadne akokoľvek aby sme konečne mohli nenadávat :)

Účka jsou prý připraveni přijmout nabídku 20M liber od nás za Sancha. Teď záleží, jak se rozhodne.

Akurát fabrizio písal , že friedkinovci oznámili že kone je nepredajný tak som zvedavý ako s tým sanchom a baileym a koho obetujú ..