Přestupák léto’25

AS Řím jedná o příchodu Baileyho
AS Řím vede jednání s Aston Villou o přestupu křídelníka Leona Baileyho. O jamajského reprezentanta, který má smlouvu do roku 2027, se zajímají také turecké kluby včetně Besiktase a celky ze Saúdské Arábie, ale Giallorossi jsou nyní nejvážnějším uchazečem, přestože nabídku zatím nepodali.
nytimes.com/athletic
24 zápasu 1 gól. Slušná statistika na útočníka

Baily vraj ziada 4 mil. plat, co samozrejme nedame.

keby vysiel ten Sancho tak to by bola poriadna posila. V Dortmunde bol paradny.

Momo je taky křídlo a za minulou sezonu má 29 gólů sice za víc zápasu ale má 😀

Ok budu ti věřit, já ho vůbec neznám 👍😉
Tak v porovnání s jedním z nejlepších hráčů na světě to samozřejmě bude dost děsivý, ale Salahovi je šitá na míru hra, Baily je prostě běžec po lajně, uměl kličku, byl hodně rychlej a spíš ty balóny centroval.

Tak v porovnání s jedním z nejlepších hráčů na světě to samozřejmě bude dost děsivý, ale Salahovi je šitá na míru hra, Baily je prostě běžec po lajně, uměl kličku, byl hodně rychlej a spíš ty balóny centroval.

Srovnání s momem byl joke. Tak uvidíme

Podpísať Sancha a Baileyho a udržať to čo máme po kope ( žiadny odchod koneho ani ndicku ) zbaviť sa ešte nejakých prebytočných hráčov typu pellegrini možno aj hermoso a bude to celkom zaujímavé mercato.. som zvedavý ako tieto ságy dopadnú len nech nikto kľúčový neodíde

Hlavně za takové hovno 😁 to prostě ani v Římě nemůžou podepsat.
Už nabízí 50. Asi z toho půjde vymáčknout víc a bojím se, že podlehneme, ale je to rána pro celej tým, Koné je za mě přesně ten hráč uprostřed pole, kterej ti udělá rozdíl (je to motor) a hlavně se hrozně debilně nahrazuje. Třeba línej Cristante ho nikdy nenahradí.

Už nabízí 50. Asi z toho půjde vymáčknout víc a bojím se, že podlehneme, ale je to rána pro celej tým, Koné je za mě přesně ten hráč uprostřed pole, kterej ti udělá rozdíl (je to motor) a hlavně se hrozně debilně nahrazuje. Třeba línej Cristante ho nikdy nenahradí.

Jako jo, souhlas, taky ho mam rad. Ale fakt nejsme v pozici tymu, kterej by mohl odmitnout nabidku 40-50 mega za jednoho hrace. Furt se tu nebavime o nekom typu Totti, De Rossi, aktualne Svilar. Tohle jsou proste penize, ktery se neodmitaj, zvlast kdyz jsi investoval uz 80 mega a potrebujes dalsi posily. Je mi lito, ze odchazi, ale z urcityho pohledu to dokazu pochopit. Protoze z tech penez koupime Sancha a Baileyho, coz jsou hraci, ktery Gasp nutne potrebuje. A pak to samozrejme zalezi na nahrade. Takovejch zalozniku je pri vsi ucte ke Konemu plno.

Jako jo, souhlas, taky ho mam rad. Ale fakt nejsme v pozici tymu, kterej by mohl odmitnout nabidku 40-50 mega za jednoho hrace. Furt se tu nebavime o nekom typu Totti, De Rossi, aktualne Svilar. Tohle jsou proste penize, ktery se neodmitaj, zvlast kdyz jsi investoval uz 80 mega a potrebujes dalsi posily. Je mi lito, ze odchazi, ale z urcityho pohledu to dokazu pochopit. Protoze z tech penez koupime Sancha a Baileyho, coz jsou hraci, ktery Gasp nutne potrebuje. A pak to samozrejme zalezi na nahrade. Takovejch zalozniku je pri vsi ucte ke Konemu plno.
Dovolím si nesouhlasit, ale je fajn že některé věci fanoušci vidí zcela jinak 😃 prodat svého nejlepšího středního záložníka za 40 mega mi nepřijde před začátkem sezóny dobrý navíc kdo by ho nahradil ?? Bryan? Nebo se koupil někdo neznámý za 30 který by byl jen loterie jestli se chytne.Za mě píčovina ať táhnou nebo ať dají 50 plus Frattesiho 😁 Chápal bych prodej Dovbyka a za něho tek Krstovic ale prodej Koneho nikoliv

Hlavně je naprostá debilita prodávat koneho 8 dní před začátkem sezóny tvle a nemít nehradu. Taky nemám problém s jeho prodejem, ale kua zase v tuhle dobu??

Hlavně je naprostá debilita prodávat koneho 8 dní před začátkem sezóny tvle a nemít nehradu. Taky nemám problém s jeho prodejem, ale kua zase v tuhle dobu??
Jako jo no, stát se to dřív, tak potencionální náhrada se mohla otrkat v přátelácích. Tohle skutečně není dobře načasovaný, nicméně má Largo pravdu v tom, že si asi úplně nemůžeme dovolit odmítnout 50 mega.

Jako jo no, stát se to dřív, tak potencionální náhrada se mohla otrkat v přátelácích. Tohle skutečně není dobře načasovaný, nicméně má Largo pravdu v tom, že si asi úplně nemůžeme dovolit odmítnout 50 mega.

Jenže takhle to prostě funguje. Zvlášť v Itálii mám pocit, že ty největší prodeje se dějou až ke konci mercata, dost pravidelně. Hlavně u útočníků, ale i obecně. Takováhle nabídka prostě přišla až teď. To samý Neom a Ndicka, taky jsme dostali nabídku až před pár dny. Tohle je prostě enormně náročný období, chaotický a neustále se měnící. Žaludek ani srdce bych na to osobně neměl :mrgreen:. Podívejte se na týmy kolem nás. Žádnej z nich není kompletní a některý týmy ještěna zásadní posily čekaj (Juve, AC, Atalanta, Inter).Takže jo, je to obrovskej zásah, ale tak to prostě chodí.

Last edited: