Přestupák léto’25

Áno dovbyk mal jednu sezónu ok kde girona ako taká slapala , nebol to overený strelec ale áno je pravda, že byt najlepší strelec španielskej ligy neni zas len tak avšak to čo predvádza teraz čo som videl pár zápasov tak sa to od neho odráža jak od steny.. nevie hrať chrbtom k bráne tak ako by bolo treba v taliansku a nemám pocit , žeby sa to nejak zmenilo .. treba nám útočníka druhého zdatného k fergusonovi .. alebo sa modliť že dovbyka niekto naučí to čo zabudol 😂

Za mě pořád budu tvrdit, že jsme si měli nechat Lukaka. :)

Jinak prej projevujeme zájem o Sancha z Chelsea.

Údajně jsme domluvený s Lecce na přestup Kristovice. Musí mu, ale udělat místo Artem…snad jo střelíme, ikdyz nevím jestli zrovna Kristovic je změna k lepšímu 😃

Údajně jsme domluvený s Lecce na přestup Kristovice. Musí mu, ale udělat místo Artem…snad jo střelíme, ikdyz nevím jestli zrovna Kristovic je změna k lepšímu 😃

Krstović by pod Gaspem mohl bejt dělo. I když on by asi chtěl spíš Hojlunda. Šikovnej, technickej, plno toho odmaká a hra zády k bráně mu vůbec nevadí a v Lecce bere minimální peníz. Ale pořád se obávám, že Artema neprodáme.

No a nebo jak to umíme prodáme Dovbyka za 20 mega ten se v Anglii chytne a přivedeme Krstovice za 40 😁 který nedá ani 10 branek v sezóně, jako Dovbyk teď hraje opravdu hrozně ty míče se od něj odráží až komický někdy i do protiútoku soupeře, ale já už bych ho nechal v týmu než někoho na poslední chvíli lovit protože nám pak ty hráče pěkně cenově osolí

No a nebo jak to umíme prodáme Dovbyka za 20 mega ten se v Anglii chytne a přivedeme Krstovice za 40 😁 který nedá ani 10 branek v sezóně, jako Dovbyk teď hraje opravdu hrozně ty míče se od něj odráží až komický někdy i do protiútoku soupeře, ale já už bych ho nechal v týmu než někoho na poslední chvíli lovit protože nám pak ty hráče pěkně cenově osolí
To žeby sa v Anglicku chytil neznamená žeby to bola škoda. Každá liga je ina.
Až taký hlúpy nie sú dúfam ani v Ríme žeby najprv predali Dovbyka a až potom dojednavali príchod takže nebál by som sa zvyšovania ceny. Dovbyka sa treba zbaviť ak to pôjde

Ted jsem cetl u Alfreda Pedully, ze jsme dohodnuti s Krstovicem na podminkach smlouvy a ze cekame na formalni nabidku Leedsu za Dovbyka. Financne by to melo vychazet na mensi profit z nasi strany.

Ted jsem cetl u Alfreda Pedully, ze jsme dohodnuti s Krstovicem na podminkach smlouvy a ze cekame na formalni nabidku Leedsu za Dovbyka. Financne by to melo vychazet na mensi profit z nasi strany.
Tak uvidíme, takový zvláštní rozhodnutí. Krstoviče neznám, pouštěl jsem si jenom jeho momenty loňský sezóny, což samozřejmě není směrodatný, ale podle toho videa umí minimálně oběma nohama. Zná ligu, možná by to mohl bejt upgrade oproti Dovbykovi, kterej ale taky neměl úplně špatný čísla loni.

Za mňa ak by dovbyk odišiel a prišiel krstovic tak ok prečo nie .. menší plat a pozná ligu ako tu už bolo písané ..

Chcelo by to krídlo len či by Sancho s jeho nárokmi bol optimálna možnosť 🤷‍♂️ pamätám si ho čo vyvadzal v borusii svojho času ale či to vie nakopnúť aj v talianskej lige je otázne

Za mňa ak by dovbyk odišiel a prišiel krstovic tak ok prečo nie .. menší plat a pozná ligu ako tu už bolo písané ..

Chcelo by to krídlo len či by Sancho s jeho nárokmi bol optimálna možnosť 🤷‍♂️ pamätám si ho čo vyvadzal v borusii svojho času ale či to vie nakopnúť aj v talianskej lige je otázne
United za nej pry chtej jen 20 mega, ale plat ma tusim 15.

AS Řím jedná o příchodu Baileyho
AS Řím vede jednání s Aston Villou o přestupu křídelníka Leona Baileyho. O jamajského reprezentanta, který má smlouvu do roku 2027, se zajímají také turecké kluby včetně Besiktase a celky ze Saúdské Arábie, ale Giallorossi jsou nyní nejvážnějším uchazečem, přestože nabídku zatím nepodali.
nytimes.com/athletic

A co že je to Friedkin? To není argument. Vemte si rodinu Pozzo, která vlastní Udinese a Watford. A velmi často si ty hráče vzájemně střídá.

Každopádně je to podle mě kachna, takový peníze by nikdo za Dovbyka nedal. Bohužel.