Jen tak mimichodem…zaklada LargoKdyž jsme teda u něho tak teď doufám že bude hrát 90 minut ten kurz na Fortuně mi přijde hodně přehnaný na střelu hlavouView attachment 1540
1.Este pred minulou sezónou než dávali štatistiku koľko kto nabehá tu bol na neho hejt že vôbec nebehá až potom všetci že no ok tak beháMas pravdu, moje chyba. Napsal jsi, ze je to delo. To si teda predstavuju dost odlisneV cem presne? Podle me vynika jen v tom, ze ma nejvic kilometru, ma dobry hlavicky a nebyva zranenej. Velmi prumernej hrac.
Já mu teda nikdy nepřišel na chuť. Těšil jsem se kdysi na Bryana z Atalanty, ne na tu jeho zataženou pozici. Běhá, ale často kvůli tomu, že bývá pozičně mimo. Když má sprintovat směrem dozadu, tak kluše až je to do očí bijící. Když má rozehrát, tak v drtivé většině alibisticky, byť ty kolmice a dlouhý balony za obranu umí. Těžko říct, co se po něm chce, ale za mě je to symbol průměrnosti AS za poslední roky...1.Este pred minulou sezónou než dávali štatistiku koľko kto nabehá tu bol na neho hejt že vôbec nebehá až potom všetci že no ok tak behá
2. Je spoľahlivý hráč silný v suboji, výborný hlavičkar a býva medzi najlepšími aj v rozohrávke v % že nestráca zbytočne lopty.
3. Ten hejt už mu tak nejak prischol ale je často neoprávneny, tak ako sa to ukázalo stým behaním...
To by bolo, aby nakonec nedorazil a Neil neodešel do toho Realu A kto je za posledné roky potom lepší priemer ?. Vystriedalo sa tu X trénerov a pre každého bol spoľahlivá voľba a až na jednu sezónu bol od 2017 stále v repre čo znamená ďalších niekoľko trénerov ktorí si nemyslia že je priemerJá mu teda nikdy nepřišel na chuť. Těšil jsem se kdysi na Bryana z Atalanty, ne na tu jeho zataženou pozici. Běhá, ale často kvůli tomu, že bývá pozičně mimo. Když má sprintovat směrem dozadu, tak kluše až je to do očí bijící. Když má rozehrát, tak v drtivé většině alibisticky, byť ty kolmice a dlouhý balony za obranu umí. Těžko říct, co se po něm chce, ale za mě je to symbol průměrnosti AS za poslední roky...
Btw, dneska vylézají zprávy o Riosovi, který v Benfice shořel jako papírTo by bolo, aby nakonec nedorazil a Neil neodešel do toho Realu
![]()
...myslet si to můžešA kto je za posledné roky potom lepší priemer ?. Vystriedalo sa tu X trénerov a pre každého bol spoľahlivá voľba a až na jednu sezónu bol od 2017 stále v repre čo znamená ďalších niekoľko trénerov ktorí si nemyslia že je priemer. Samozrejme každý to vidíme inak ale tvoj pohľad vyzerá že presne opisuje čo píšem že on už aj keby čokoľvek ukázal na ihrisku tak od niektorých bude priemer.
Keby to bol hrač čo nevie kde má behať a nedal by inú nahrávku len nejako alibistický hral na istotu, tak by už dávno hral Seriu B lebo snáď asi všetci tí tréneri nebudú slepý a všimli by si to![]()
Díky1.Este pred minulou sezónou než dávali štatistiku koľko kto nabehá tu bol na neho hejt že vôbec nebehá až potom všetci že no ok tak behá
2. Je spoľahlivý hráč silný v suboji, výborný hlavičkar a býva medzi najlepšími aj v rozohrávke v % že nestráca zbytočne lopty.
3. Ten hejt už mu tak nejak prischol ale je často neoprávneny, tak ako sa to ukázalo stým behaním...
www.instagram.com