Přestupák léto 2026

Když jsme teda u něho tak teď doufám že bude hrát 90 minut ten kurz na Fortuně mi přijde hodně přehnaný na střelu hlavou 💸💪💸8229.jpg

To je vysoka pravdepodobnost a este mancini ze bude hlavickovat :)

Ceistante je skvel hrac - akurat ku sebe potrebuje dynamickych hracov, ktory ho vedia doplnit.

Se nám to tu teda zacristanteovalo. Já to nechám bez vyjádření, protože můj názor na něj je všeobecně známý. 😃

Otočím to zpátky. OK, pokud je teda Fofana prakticky hotovej, máme na dva posty: Dybala, Soule, Fofana, Mora, Pellegrini + ještě Castro, pokud teda nemá být čistou alternací Malena?! Odejde tedy Soule?

Nechápem prečo riešia nejakého gittensa a im podobnych, ktorý sú minimálne na úrovni souleho . Radšej si nechajme jeho ako nejakého chmuľa. Veď povedzme si ako tu bolo písané, svojho času nás Soule ťahal sám pol sezóny. Čiže vieme že to vie a ďalšia vec pozna prostredie takže ľavý obranca a nechať to tak ako je. Jedine žeby odišiel el ayn a ziolkowski inak nič by som neriešil

Tak kúpili sme resp hosťovanie s odkúpením z fenerbahce Oosterwoldeho. Pozna ho niekto ? Okrem toho že je ešte 2 týždne zranený a mam nejaký záblesk , že som ho videl v nejakom zápase tak neviem moc o koho ide ale snáď bude ok

Co som ho videl asi v 2-3 zapasoch, dynamicky obranca, v silovych subojoch sa mi zdal slabsi ale uvidime. Gasperini ho velmi chcel. Akurat v mojich ociach ma hodnotu tak 6 milionov a nie 18. Zda sa mi ze velmi draho nakupujeme. Ale zas je to hostovanie s nepovinnou opciou na nakup. Takze ak sa mu nebude darit, posleme ho naspat.

Zoberme na konci prestupového ešte toho divokého Leaa , dajme mu chuť do futbalu a verím tomu, že to bude bomba. Chalan zistil ,že veľa možnosti nemá ( okrem Turecka ) tak zvažuje isto. Otázne je v akom je rozpolozeni. Všetci si ho pamätáme keď bol diviak a nevedel ho nikto chytiť ale pamätáme si ho aj keď bol na ihrisku a pritom nenastúpil… zaujímal by ma vás názor naňho . Brali by ste ho ? Hlavne ak by akceptoval nás plat a cena by bola 40-45mil ako sa píše ..

Ja by som Leaa bral okamzite. Vyskusany hrac v serii A. Je to rozdielovy hrac. Hostovanie s opciou by bolo idealne. Uplatni sa, kupime ho. Bude podavat slabe vykony, podakujeme sa a vratime ho naspat.

Mas pravdu, moje chyba. Napsal jsi, ze je to delo. To si teda predstavuju dost odlisne 😃 V cem presne? Podle me vynika jen v tom, ze ma nejvic kilometru, ma dobry hlavicky a nebyva zranenej. Velmi prumernej hrac.
1.Este pred minulou sezónou než dávali štatistiku koľko kto nabehá tu bol na neho hejt že vôbec nebehá až potom všetci že no ok tak behá
2. Je spoľahlivý hráč silný v suboji, výborný hlavičkar a býva medzi najlepšími aj v rozohrávke v % že nestráca zbytočne lopty.
3. Ten hejt už mu tak nejak prischol ale je často neoprávneny, tak ako sa to ukázalo stým behaním...

1.Este pred minulou sezónou než dávali štatistiku koľko kto nabehá tu bol na neho hejt že vôbec nebehá až potom všetci že no ok tak behá
2. Je spoľahlivý hráč silný v suboji, výborný hlavičkar a býva medzi najlepšími aj v rozohrávke v % že nestráca zbytočne lopty.
3. Ten hejt už mu tak nejak prischol ale je často neoprávneny, tak ako sa to ukázalo stým behaním...
Já mu teda nikdy nepřišel na chuť. Těšil jsem se kdysi na Bryana z Atalanty, ne na tu jeho zataženou pozici. Běhá, ale často kvůli tomu, že bývá pozičně mimo. Když má sprintovat směrem dozadu, tak kluše až je to do očí bijící. Když má rozehrát, tak v drtivé většině alibisticky, byť ty kolmice a dlouhý balony za obranu umí. Těžko říct, co se po něm chce, ale za mě je to symbol průměrnosti AS za poslední roky...

Btw, dneska vylézají zprávy o Riosovi, který v Benfice shořel jako papír :obo: To by bolo, aby nakonec nedorazil a Neil neodešel do toho Realu :skod:

Já mu teda nikdy nepřišel na chuť. Těšil jsem se kdysi na Bryana z Atalanty, ne na tu jeho zataženou pozici. Běhá, ale často kvůli tomu, že bývá pozičně mimo. Když má sprintovat směrem dozadu, tak kluše až je to do očí bijící. Když má rozehrát, tak v drtivé většině alibisticky, byť ty kolmice a dlouhý balony za obranu umí. Těžko říct, co se po něm chce, ale za mě je to symbol průměrnosti AS za poslední roky...

Btw, dneska vylézají zprávy o Riosovi, který v Benfice shořel jako papír :obo: To by bolo, aby nakonec nedorazil a Neil neodešel do toho Realu :skod:
A kto je za posledné roky potom lepší priemer ?. Vystriedalo sa tu X trénerov a pre každého bol spoľahlivá voľba a až na jednu sezónu bol od 2017 stále v repre čo znamená ďalších niekoľko trénerov ktorí si nemyslia že je priemer 😀. Samozrejme každý to vidíme inak ale tvoj pohľad vyzerá že presne opisuje čo píšem že on už aj keby čokoľvek ukázal na ihrisku tak od niektorých bude priemer.
Keby to bol hrač čo nevie kde má behať a nedal by inú nahrávku len nejako alibistický hral na istotu, tak by už dávno hral Seriu B lebo snáď asi všetci tí tréneri nebudú slepý a všimli by si to😉

Last edited:
A kto je za posledné roky potom lepší priemer ?. Vystriedalo sa tu X trénerov a pre každého bol spoľahlivá voľba a až na jednu sezónu bol od 2017 stále v repre čo znamená ďalších niekoľko trénerov ktorí si nemyslia že je priemer 😀. Samozrejme každý to vidíme inak ale tvoj pohľad vyzerá že presne opisuje čo píšem že on už aj keby čokoľvek ukázal na ihrisku tak od niektorých bude priemer.
Keby to bol hrač čo nevie kde má behať a nedal by inú nahrávku len nejako alibistický hral na istotu, tak by už dávno hral Seriu B lebo snáď asi všetci tí tréneri nebudú slepý a všimli by si to😉
...myslet si to můžeš (y)

Díky