Přestupák léto 2026

Mám za to že nemusíme nutně prodávat ne? Přijde mi nesmysl se zbavovat Koneho nebo Ndicku (kor za takový směšný peníze).

Tak Koného prý chce jako číslo jedna Chelsea v případě, že Enzo Fernández půjde opravdu do City. Což je dost možný. Za mě, za takových 60-70 mega, proč ne. Místo něj Riose za 30. A Leweling je prý blízko dohodě s náma na post levýho kraje. Pravda, není t úplně jeho nejčastější pozice, ale pořád tam odehrál mnohem víc zápasů než Luiz Henrique. Je obounohej, což je taky velký plus.

Takže pokud už Gasp teda chce Soulého vyštípat a dovolí prodat Koného, tak bych to zkousl v případě nákupu Riose, Henriqueho napravo a Lewelinga, Bahoyi nebo Gittense nalevo.

kdy to končí, dneska? ať jdou do pr s rozprodejem na poslední chvíli, to už jsme tu měli s monchim nebo kterým kokotem, když pustil strootmana - a jak to bylo tehdy boží... (osobně si mysli, že by kevin i udělal o něco lepší kariéru, kdyby neodešel)

prodat Koneho posledni den prestupaku je totalni picovina a muzem za nej dostat klidne 100 mega, to pak akorat smrdi pruserem a podzimem se zalohou Cristante, Pisilli, 35ti letej De Roon a panic buy
Leweling je prej blizko, snad hostovacka, myslim, ze v tom pripade ale odejde Soule 🙈

prodat Koneho posledni den prestupaku je totalni picovina a muzem za nej dostat klidne 100 mega, to pak akorat smrdi pruserem a podzimem se zalohou Cristante, Pisilli, 35ti letej De Roon a panic buy
Leweling je prej blizko, snad hostovacka, myslim, ze v tom pripade ale odejde Soule 🙈

Leweling přichází na levý křídlo. K němu Mora. Napravo Dybala a Soulé. Pokud odejde Soulé, tak určitě jedno křídlo ještě dorazí.

V případě Koného by podle mě dorazil Rios. To už by nebylo tak špatný.

Kone v posledný deň je nezmysel.

Navyše prečo je Rím vždy taký milý na tých sprostých Angličanov keď rozdavaju také veľké peniaze za všelijakých kretenov.
Dobrý manažér z nich vytiahne za Koneho 80 a výborný manažer aj viac.

8583.jpgno snad teda Gaspa zasáhne a nepustí ho.Věřím, že letos by v LM mohli aspoň postoupit do 24ky a pak třeba ještě aspoň jedno kolo a dalo by to dost peněz

Prodat Koneho je naprostá picovina všech picovin. Absolutně klíčový hráč. Navíc za takový prachy...

Ideálně ať si ten amigo (D'Amico) vypne telefon a na nic už nereaguje...
Jako furt se volá po někom na tu levou stranu, ale jako když to nevymysleli doteď, tak ať se na to radši vys..ou, pořádně si to rozmyslí a nechají to na leden (stejně by se nás poslední den snažil každý akorát natáhnout).