Přestupák léto 2026

scr

Ale protože Lyon neprošel do LM , Fofana by mohl dojit

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ale protože Lyon neprošel do LM , Fofana by mohl dojit

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ten dement z lacija co tam vyvadel

Juventus s AS Řím soupeří o Kessiého
Reprezentant Pobřeží slonoviny Franck Kessié (29) by se mohl jako volný hráč vrátit do Serie A. Záložník má podle Sky Sport Italia dohodu s Juventusem na dvouleté smlouvě s opcí, turínský klub však před jeho příchodem potřebuje uvolnit místo na soupisce pro mimoevropské hráče. Situace se snaží využít AS Řím, který s ním začal taktéž jednat.
football-italia.net

Proč myslíš?

Tak v prvé řadě je otázka jestli to klapne.

A navíc nechápu logiku celého nákupu 19 letého typka za 22m jen proto, aby odehrál 12 zápasu po pár minutách a pak se ho hned zbavil. Tak buď v něm někdo viděl velký potenciál a nebo byl někdo ze scoutu na kokainu.

Mě by dávalo větší smysl jo poslat na hostovacku s návratem zpět.

A navíc nechápu logiku celého nákupu 19 letého typka za 22m jen proto, aby odehrál 12 zápasu po pár minutách a pak se ho hned zbavil. Tak buď v něm někdo viděl velký potenciál a nebo byl někdo ze scoutu na kokainu.

Holt přišel Castro a Vaz je najednou třetí v pořadí.

Někdo v něm viděl velkej potenciál. Jmenuje se Frédéric Massara a už u nás není. Za poslední jeho dvě mercata přivedl 12 hráčů. Z nich jsme se zbavili Baileyho, Tsimikase, Zaragozy, Venturina a Fergusona. Zřejmě odejde ještě Ziolkowski s Vasquézem a jedná se i o El Aynaouim s Vazem.

Prý jsme se dohodli s Monzou na Ziolkowskim, hostování plus opce za 18 milionů.

A misto nej intenzivne jedname s Marseille o Balerdim. Ten s nama byl spojovanej uz mnohokrat, ale nikdy to nedopadlo. Stoper do zakladu za me.