Ostatní hráči a věci kolem nich

Tam je průser že si Slováci vybírají první myslím 🤷 nechápu proč to tak je ale už se to tu řešilo
Jasný, tak si to maj Maďaři, či co je ta Sport12 ošetřit tak, aby to v českým/maďarským prostředí šlo, i kdyby na Slovensku ne.
Ale ne, jasný, rozumim, mluví ze mě nasranej fanoušek. 😃

JOJ má právo prvého výberu zapasu na Slovensku.
Na Českom trhu má prvu voľbu zápasu Nova Sport.
Ta bude teraz vysielať Plzeň Lazio.

Čiže Sport TV musí čakať na dve TV čo si vyberú a keďže vysielajú na Slovensku aj v Čechách to isté tak nemôžu a určite ani nechcú vysielať rovnaký zápas a vypnúť vysielanie pre jednu krajinu.

Na Českom trhu bude aj tak o 21:00 väčšina ľudí pozerať Plzeň na Nova Sport čiže tam nezaboduje Sport TV tak či tak a pridať ktomu ešte vypnutie na Slovensku by bolo ekonomicka samovražda 🤣

Last edited:
JOJ má právo prvého výberu zapasu na Slovensku.
Na Českom trhu má prvu voľbu zápasu Nova Sport.
Ta bude teraz vysielať Plzeň Lazio.

Čiže Sport TV musí čakať na dve TV čo si vyberú a keďže vysielajú na Slovensku aj v Čechách to isté tak nemôžu a určite ani nechcú vysielať rovnaký zápas a vypnúť vysielanie pre jednu krajinu.

Na Českom trhu bude aj tak o 21:00 väčšina ľudí pozerať Plzeň na Nova Sport čiže tam nezaboduje Sport TV tak či tak a pridať ktomu ešte vypnutie na Slovensku by bolo ekonomicka samovražda 🤣
Škoda že to nedávají aspoň na AMC Mikro

Díval jsem se. To byl jeden z nejlepších brankářských výkonů, co jsem v životě viděl. Paříž hrála skvěle, tam nebylo co vytknout, Liverpool neměl nic. Jak PSG fakt nemám rád, tak mi jich bylo až líto.
Střely na bránu - 10:1.
Střely celkem - 28:2.
Množství Alissonů v bráně 0:1.
Skóre 0:1.

Díval jsem se. To byl jeden z nejlepších brankářských výkonů, co jsem v životě viděl. Paříž hrála skvěle, tam nebylo co vytknout, Liverpool neměl nic. Jak PSG fakt nemám rád, tak mi jich bylo až líto.
Střely na bránu - 10:1.
Střely celkem - 28:2.
Množství Alissonů v bráně 0:1.
Skóre 0:1.
Alisson bohužiaľ predviedol svoje majstrovstvo. A nie žeby som teda fandil PSG ale v tomto dvojzapase áno, lebo za prvé Marquinhos za mňa stále sympaťák, a za druhé treba povedať že pod Enriquem je to rozhadzovanie aspoň zamerané na mladších hráčov nie je to taka ta najjednoduchšia cesta vyhodit milióny za najväčšiu hotovú hviezdu na trhu.

Ale hlavne je určite všetko lepšie ako Anglické kluby tie neznášam