Ostatní hráči a věci kolem nich

Som tu nový, tak na len zaujíma, čo máte ešte nejaký iný klub v inej lige komu fandíte, ja mám ešte jeden, síce nie je sa čim momentálne chváliť, a tak som rozmýšľal prečo sa ja tak triznim, že fandím AS a Tottenhamu 🤣
Ak ste to tu niekde preberali tak ma kľudne tam nasmerujte
Forza Roma

Myslím, že ne (neřešili). A myslím, že ne (nemám :lol: ). Míval jsem, přál jsem Bilbau (lokální tým), Celticu (Larsson), west hamu (GSE), Dortmundu (Rosický, Koller), asi i někomu jinýmu za ty roky. Samozřejmě Leicesteru. Tomu fandili snad I soupeři :lol: ale vlastně ne, spíš občas sleduju nějakýho hráče. Ale tomu už taky dost odzvonilo.

Já jsem dědou vychovanej Sparťan, ač Moravák. Ale už jsem vystřízlivěl ze snahy je aktivně sledovat. Naposled jsem si obstaral VIP lístky na finále poháru v Olomouci. A to jsem neměl dělat. Takže se podívám na jejich výsledky, občas něco přečtu, a možná třikrát za rok zkusím nějakou tu jejich Konferenční ligu po očku, když se to nekreje s náma.

V éře Henryho, Ljungberga, Bergkampa, Pirese apod., tj. před dvaceti lety 😃😃😃, jsem měl rád krom Tottiho Říma i Arsenal.

Teď krom nás už nesleduju nic, občas v úterý/středu nějaký šlágr Ligy mistrů.

Last edited:
Když si tak namátkově vzpomenu, tak v ostatních ligách:
Anglie - Aston Villa kolem milénia, Chelsea (pod Ranierim) nebo třeba Bolton, když tam hrál Anelka
Německo - Brémy (Frings, Baumann, Klose)
Španělsko - Valencia (Ranieri, Mendieta, Canizares, Villa, Aimar, Angulo, Baraja)
Ve Francii jsem tak nějak přál PSG, ale to bylo daleko dřív před tím, než to koupili ručníci nebo třeba Auxerre.