Ostatní hráči a věci kolem nich

prej ho neměla ráda kabina... to musíš bejt magor, tam si něco dokazovat :D
Netreba zabúdať nato že tam je Ronaldo a ten bol vraj nespokojný s trénerom čiže skôr by som sa priklanal k tomu že ta " kabína " znamená Ronaldo 😀 Rudi tam bol dlhšie ako Ronaldo a kabína ho začala nemať rada až teraz 😀

Netreba zabúdať nato že tam je Ronaldo a ten bol vraj nespokojný s trénerom čiže skôr by som sa priklanal k tomu že ta " kabína " znamená Ronaldo 😀 Rudi tam bol dlhšie ako Ronaldo a kabína ho začala nemať rada až teraz 😀
si řikám, co se musí stát, aby se člověk hádal s ronaldem, někde tyvole na blízkým východě, kam šel JEN A VÝHRADNĚ pro peníze

si řikám, co se musí stát, aby se člověk hádal s ronaldem, někde tyvole na blízkým východě, kam šel JEN A VÝHRADNĚ pro peníze
Ja ho teda chápem a tlieskam mu že ani tie peniaze mu nestali zato aby sa tam podlizoval Ronaldovi. Je tréner vedie kabínu a potom mu tam kúpia nagelovaneho frajera ktorý si myslí že všetci vratane trénera ho musia poslúchať. Musel by som byť v poriadne zúfalej situácii aby som sa v 60ke nechal v klube ponižovať od hráča a je jedno či to je klub v Saudskej v Taliansku alebo v Grónsku

Last edited:
Nevím no, v zásadě lze souhlasit, ale přesto mě to překvapuje a říkám si, že mu to za to stojí

Odesláno z mého SM-A325F pomocí Tapatalk

Kevin Strootman pomohl CFC Janov k návratu do Serie A, ale zatím není jasné, zda si italskou nejvyšší soutěž zahraje. Zkušený záložník je po vypršení smlouvy s Olympique Marseille volným hráčem, čehož chce využít Sparta Rotterdam, kde Strootman začínal profesionální kariéru.

nojo, spalletti není blbej a podle mě moc dobře ví, že to zopakovat nejde - tak odchází jako věčnej vítěz a ten po něm jde do šlamastyky podle mýho

Kdo by to do něj kdysi řekl. Hráč svetovyho formátu, co vyšel od nás z ligy. Možná po Čechovi největší hvězda po roce 2000 (když nepočítám hráče, tu starší generaci, co hráli za narodak na euru 96 a 2000, jako Nedvěd, Šmicer, Berger)? Naroveň s Rosou? Určitě nad Barošem, Jarošíkem, kdo tam ještě je, co stojí za zmínku?

Kdo by to do něj kdysi řekl. Hráč svetovyho formátu, co vyšel od nás z ligy. Možná po Čechovi největší hvězda po roce 2000 (když nepočítám hráče, tu starší generaci, co hráli za narodak na euru 96 a 2000, jako Nedvěd, Šmicer, Berger)? Naroveň s Rosou? Určitě nad Barošem, Jarošíkem, kdo tam ještě je, co stojí za zmínku?

Možná Jankul a Ujfa. Kteří jsou samozřejmě stejně jako Šmíca, Berger, Bary natož Jarošík pod Edinem. A to určitě i ten Rosa. Takže výš jen Nedvěd a Čechíno, pak už Edin, za mě.

Jojo. Not bad, na to, jak se mu ta kariéra vyvíjela, jak to popisuje ten jeho trenér, co se čas od času někde objeví a mluví o něm jako cucákovi. Z Bosny k nám někam do Ústí nebo kam, pak Teplice, malej německej klub a BUM.

Jinak fotbalově byl podle mě vedle Čecha a Nedvěda na vyšší úrovně i Rosický a Berger, ale pro samý zranění se nedostali podle mě tam, co on, pokud to budeš měřit zápisem do historie evropskýho fotbalu nebo trofejema. A pokud to budeš měřit trofejema, zas nad ním částečně je Šmíca, má těch 5 liveropoolskych trofejí v jednom roce (jako Berger) i Ligu mistrů (jako Baroš), vedle nějaké francouzské ligy,kterou taky má. Kdyby měl i premier league, byl by asi jasně nad edinem, takhle je to tak cca nastejno, jestli mě paměť nešálí (nechce se mi je hledat na wiki)

Když si vzpomenu na ty jeho první roky u nás. Netrefil ani stodolu, všichni se mu smáli. Nakonec je z něho střelec světový úrovně. Ať se mu daří

Když si vzpomenu na ty jeho první roky u nás. Netrefil ani stodolu, všichni se mu smáli. Nakonec je z něho střelec světový úrovně. Ať se mu daří
Měl svoje období, tu situaci jak snad ze dvou metrů netrefí prázdnou bránu a Maicon tam na něj pak drahnej čas čumí s otevřenou hubou, mám před očima dodnes. Někdy to tak je. Se podívej na Lukaka letos, když o něco jde. Rozhodující zápas o postup ze skupiny MS s Belgií, finále LM,... Tam byly strašný momenty. A jakej to je hráč!

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Hlava je potvora no :) Edina nakonec profouknul France. Jeho poslední dárek, co nám dal, bylo probudit ho :)