Návrh srazu (jsem zas zpět :D)

Tony, ozval se mi Skeči s dost vážnými důvody pro svou neúčast, takže místo se už uvolnilo a kamaráda vem :Ok:

Ok? Potvrď mi to prosím, až si to tu přečteš... ať tam nemusím volat.

scr

Ahoj, ja se musim omluvit, ale bohuzel nedorazim, nakonec se dali veci do pohybu a v patek odjizdim na tyden na hory.Dekuji za pochopeni

tak tohle mě trošku sere, ale co nadělám. jeden člověk, to se sice nic moc neděje, ale doufám, že už nebudou následovat další...

Já s tím počítám a těším se na Zebry, snad nebude mít Di Natale den....V Praze budu od oběda, tak se nějak ozvu, kod byste měl kole šestý sedmý čas a můžem vyrazit společně....

Zatím :sala:

jj, budu si asi dávat nějak sraz i s klukem jménem pasta tady na fóru... takže se slezem někde v centru tak nějak jak jsi říkal ty

hele ještě nemám nic konkrétního, počítám že budu muset párkrát pro někoho i jít, ale nevadilo by mi se slézt kolem šestý-sedmý tam nebo můžeme předtím zkusit jedno dvě pivka v lokálu

v Sobotu ti Sushi zavolam a nejak se domluvime 8) v kolik a kde.sel bych se podivat i do te nasi restaurace( giallo rossa ) nikdy jsem tam nebyl tak treba by i nekdo dalsi sel :smoke:

Tak se nám to lehce rozpadá, maxe položila nemoc a pigiho škola. Tj. po skečim a scr další dva odpadlíci, s jednou náhradou (Tonyho kamarád) je nás teda 13. Tak snad už nikdo neodpadne...

Napsal jsem jim mejla, že nás bude míň. Snad to nebude problém. Musíme pít, aby byla outrata a vrátili mi litr :lol:

Já ti dyžtak taky brnknu, kdybych měl víc času dřív, třeba kolem tý šestý a domluvíme se, ok?

Tak zatím :)