Návrh srazu (jsem zas zpět :D)

Ja som bol zniceny, este stale som v podstate, mam pomylenu den a noc, bolia ma nohy, ale super vecer :)

vždycky, když se podívám dolů na klávesnici, tak se mi zamotá hlava, takže musíš počkat se zápisnicou

v tom Popo jsme byli dobrý asi....

já jsem došel asi o půl šestý

měl jsem trochu strach o Sushiho, ale už je na facebooku, tak to taky snad nějak zvládnul

danko10 napsal:
Jak bolo? Hovorte mrochtlaci. Klidis, vzmuz sa a daj dokopy nejaku tu zapisnicu. :mrgreen:

Bylo to fajn, pokecali jsme a pili jsem jedno pivo za druhym.

Ja si akorat vybavuju, ze jsem usnul v tramvaji, probudil se na konecny a nasranej se ptal se ridice, proc uz dal nejede a jak je to mozny.

hahahahaha :lol: :lol: :lol:

dobre bolo

je mi trošku blbě, hlava malinko bolí, ale to bude asi i tim, že tu ségra mlátí děckejma kokotinama a dítě jí řve na všechny strany :lol:

dík všem hlavně z dáli, že se stavili :Ok:

pasta z valmezu, richie z přerova, tony 1+2 ze slovenska, mexes z jičína a tak dál... byla to prdel, a to nejen protože mluvíte zábavnejma přízvukama :lol: :lol: :lol:

fotbal na hovno, tak jsme to aspoň zapili...

Pánové,

díky za skvělej večer/noc! (To zní blbě :D ). Dorazil sem domů v 8:18 přesně, ale hlava i všechno v pořřřádku, takže...

Doufám, že i vy, kucí slovenský, jste dojeli v pohodě a neskončili v Maďarsku. A jestli jo, tak snad se vám tam líbilo aspon tak jako mě včera v barech! Škoda fotbalu, ta remíza mě docela štve. Ale každopádně jsem vás všechny rád poznal. V Popu nebo jak se to jmenuje na nás asi dýl nezapomenou, hlavně na duo Sushi-Maritazzi - celá hospoda už nejspíš umí všechny římský chorály :daje:

Tak zas někdy, zatím

Forza Roma!

Largo