Návrh srazu (jsem zas zpět :D)

ohledně toho jídla.... spíš se zastavim v Subwayi, když bych nejel od nás ze vsi najedenej

maritazzi, jen aby :grr: :wink:

klida napsal:
ohledně toho jídla.... spíš se zastavim v Subwayi, když bych nejel od nás ze vsi najedenej

tak se na to asi vykašlem... vzhledem k tomu, že se zatím tak napůl vyslovil jen 90210, moc zájem není

dáme to individuálně... ve starý hvězdě dělali dobrou hospodskou stravu, tak snad to tak bude dál

Žádný jen aby, zabojoval jsem o desítku, jdu na ní! Jinak teda klidovi doporučuju další žižkovskou věc - Tunel - Koněvova. :mrgreen:

tak když je vpravo napsáno "klida" jako poslední pisálek, tak to snad nebude tak žhavý s tim, že bych se odhlašoval, ne? :daje:

(odhlásim se, jestli se mi budeš ve středu smát, že jsem levej) :mrgreen:

nojo, fotbálek, jsem uplně zapomněl, jak to teď furt odpadalo... hurá

jinak co já vim, co se ti urodí v hlavě za dílo nebo v pardubicích za závody... :mrgreen:

jj vem si tarfy normálně. počítej předběžně nějak kolem půl sedmý na kobylisích, podle bráchy se pak domluvíme přesně... cinkni mi ve středu. a neber si chrániče nebo ti dám facku. jedno světlý triko nebo mikinu, jedno tmavý... černý bílý nejlépe, pokud máš. pak se nějak rozdělíme

Ratam s tym ze by sa nasla mozno este jedna stolicka, vsakze? asi nepojdem sam nakoniec, ale on do fotbalu nic, len zeby som si nerobil prehliadku mesta sam.

myslím, že jo. Než tam zavolám, že rozšiřujeme, počkám, jestli to někdo neodřekne, ok? Zavolám tam v pátek případně, připomeň mi to prosím...

(ale myslím, že to ani není třeba, nic jinýho se podle mě nehraje a jsou tam stoly s židlema a z druhý strany s lavicema)

Vsak prave, nieje to byt alebo chata alebo co ja viem co, kde mas 4 stolicky a koniec. tam toho budu mat spustu.