Návrh srazu (jsem zas zpět :D)

někdo to organizuje... už jsme tam i byli... a vyhráli. tím to pro mě osobně asi skončilo :mrgreen:

Sushi napsal:
někdo to organizuje... už jsme tam i byli... a vyhráli. tím to pro mě osobně asi skončilo :mrgreen:

To je škoda. Zachytat si na turnájek s vama bych přijel i raději než na sraz. Věřím, že bych po těch letech nedopadl jak Gojkočea.

I ja sa hlasim do pola, mam i kapitansku keby trebalo :-D

Kazdopadne, na taky fotbalik medzi sebou by nas nebolo asi dost ze? to treba tak 10 ludi predpokladam.

By ste videli konecne co je godži.

fotbálek zorganizovat klidně můžem... přijeďte do prahy, zamluvíme hřiště a případně doplníme o další lidi, no problem

godži :lol:

jinak s tim turnajem se nevažte na mě... klidně jděte. já to teď mám uložený jako takovou hezkou pohádku a nechce se mi si to kazit :mrgreen: možná si to někdy rozmyslim..

:mrgreen:

a budeme řešit, co s tím Římem teda uděláme, aby to šlapalo líp. já navrhuju zabanovat všechny nový uživatele od vyhazovu spallettiho, případně od Roma-samp pod ranierim.

Mexes napsal:
Já se přiznám tolik sem nechodim, ale když přijdu spíš jen počtu než něco napíšu, každopádně bych se sešel rád a ten fotbálek by bodnul, prostě žízeň je žízeň...

co se toho fotbálku týče, dejte vědět co nejdřív, ať můžem najít nějaký hřiště

kdo by chtěl hrát?

jinak myslím, že většina lidí, co sem chodí, se do tý komunity snad občas koukne... je i článek na webu, je to na fb, myslim že to stačí...

mírně OT: já bych s váma spíš chodil hrát ty středy

jinak po fotbale nijak zvlášť netoužim, kluci, co jedou z větší dálky, by museli tahat nějaký další věci s sebou a to je dycky na hovno

hm, to je jasný, no uvidíme... třeba někdo bude chtít

středy neorganizuju já, ale brácha, tak mu napiš... ale vim že ta příští už je plná, minule tam byli nějaký divný kluci, tak se tentokrát pracovalo na tom, aby se to zaplnilo rychle :mrgreen:

tak já jsem taky divnej, že jo

vážně si myslim, že se bude málokomu chtít tahat do hospody a pak do image baťoh s keckama a spocenym tričkem

a ještě bych doporučil prověřit, jestli tam vážně bude možný pustit ten zápas :mrgreen:

jj, to by chtělo :lol:

zejtra to tam třeba dávaj... http://sportbar.cz/program.php

ten úvod je taky zajímavej http://sportbar.cz/

pro připomenutí

takže 9/3 udine

SUSHI
RICHIE
MARITAZZI
TONY
SUSISR
MAX
90210
BARTNE
ANTONELLO VENDITTI
možná BONES
GON138 (možná)
PIGI (dá vědět)
FRANCESCOTOTTI AS?
SKEČI?
někdo z EF?
někdo z EF 2?
MEXES (ale zatim nenašel tenhle topik, snad se to zlepší...)

danko neví
klida asi může, ale neví

Chlapci, je mi líto, ale musím to odřeknout. 13týho píšem nějaký důležitý testy k maturitě, takže se budu muset ten víkend učit :( :( :( Pokud bude něco v létě, tak se rád připojím.

Pojďme raději sednout v 18, 18:30 na očko a pizzu do GialloRossy, jak bylo řečeno a pak pěkně na fotbal.

Jako jo, přijel bych do Prahy, zachytat si, ale to prostě fakt jakože na ten turnaj "za Řím" - za nás. A ne si jít jenom tak čutnout, a pak se všema těma zpocenýma věcma jít někam na pizzu, na pivo a na fotbal do knajpy.

takže 9/3 udine

SUSHI
RICHIE
MARITAZZI
TONY
SUSISR
MAX
90210
BARTNE
ANTONELLO VENDITTI
možná BONES
GON138 (možná)
PIGI (dá vědět)
SKEČI?
někdo z EF?
někdo z EF 2?
MEXES (ale zatim nenašel tenhle topik, snad se to zlepší...)
PIQUE?

pošlete mi svoje telefonní čísla
moje je 724162420

kdo se přihlásí a nepřijde, toho si najdu pak já

Fotbal hrat nebudu, na zacatku prosince sem si zlomil nohu, sadru mi sundali v pulce ledna a fakt nevim, kdy si kopnu. Mam strach, ze by mi tu nohu nekdo prislapl.

Dokedy odhlasovanie? bo ja este neviem jak genevsky autosalon, ale vraj minule bol v stvrtok na piatok ,tak to stihnem s bravurou este.