Los EL 2011/2012 | předkolo, Roma-Slovan Bratislava

Než jsem se dostal k počítači, tak jsem se jakžtakž uklidnil, jinak bych se tu přidal k přehlídce nevybíravých výrazů... Takhle si je vyslechnul jen chudák kamarád. Zápas jsem neviděl (bohudík), stejně jako při tom prvním jsem musel do práce. Nebudu tedy soudit, jak kdo hrál, nebo nehrál. Jen k tomu názoru v AJ, co tu postoval 90210. Napadají mě jen 2 přirovnání, "tonoucí se stébla chytá" a "snaha najít na všem špatným i něco dobrýho". Obdivuju autorovu schopnost zachovat chladnou hlavu, každopádně vynechal jednu důležitou věc...

O vlivu Tottiho bylo napsáno mraky, takže i kdyby Enrique byl podobně sebestřednej a chtěl si něco dokázat, tak to přeci nemůže udělat v takovouhle chvíli. Nemá koho postavit a Tottiho nechá v prvním zápase na lavici a ve druhým ho stáhne za stavu 1:0, načež pak inkasuje. Tohle není odvaha, jak by si někdo mohl myslet, ale naprostá debilita a tak trochu sebevražda. Tottiho asi jako drtivá většina fanoušků AS obdivuju, i když mám vůči němu výhrady, týkající se téměř výhradně jeho hlavy. Pochopil bych, kdyby Enrique nechal sedět Tottiho v případě, že by měl na jeho místo někoho s lepší fazonou. Pořád by to bylo podřezávání si větve a Totti by určo prskal, ale s dávkou diplomacie a následnými výsledky by si Enrique zachoval tvář. Teď je za šaška. Nepotřebuju vidět, jak jsme dneska hráli (resp. jak hrál Totti) na to, aby bylo jasný, že v takovouhle chvíli nemůže sundat nejzkušenějšího hráče. Nechápu, co čekal, pravděpodobnost že mu to vyjde, snad nebylo třeba ani počítat.

Je to smutný a bojím se, že tohle bude mít dohru a ty světlý zítřky v který tu každej doufá, to může dost pokazit. Jistý je, že Luis to asi nemá rád lehký a tam kde by většina lidí zvolila na začátek pro jistotu jednodušší cestu, on radši hardcore.

Dělá mi radost a směju se Arsenalu v jakejch sračkách ho Arsene drží, jenže jak to tak pozoruji, jsme v dost podobnejch, ne-li větších, ale narozdíl bez pohárů. O víkendu ať je fakt snad radši stávka. :zed:

Ten anglickej text bych pochopil, kdybychom vypadli s FOTBALISTAMA. Viděli jste ale někdo kopat naživo takového Mariána Hada? OMFG!!!

Report bude každou chvíli na webu, právě jsem ji dopsal. J@kub nechtěl rušit stávající článek, tak to tam dohodí.

Mozete mi zavidiet pani. V kancli mi visi klubova vlajka a od 7:30, co som v praci, ma boli pozriet vsetci kolegovia Slovanisti. Den k posraniu... :ajajaj:

Diky za vcerajsi vecer chlapi!

danko10 napsal:
Mozete mi zavidiet pani. V kancli mi visi klubova vlajka a od 7:30, co som v praci, ma boli pozriet vsetci kolegovia Slovanisti. Den k posraniu... :ajajaj:

to už je úděl fanouška... :hahaha:

co tam zazdil ten J.Angel to mnel byt gol a slo by se dal...ja to stale nechapem preco padla volba na Enriqueho?? je snad lepsi ako Montella?? tazko..bud mal prist Carlo alebo ja neviem Scolari, Hidding alebo niekto zo Seria A. No nazdar to sme dopadli tento spanielsky vocas si z Rima urobil juniorku ala Barca "B" :aaaa: , ako tu uz niekto pisal LE urobil zo seba šaška..

Je to těžký, Tottiho přístup v tréninku kritizoval už Ranieri... Těžko něco objektivně říct, pořád je nejlepší, je to lídr, CAPITANO, věřej mu lidi, veřej mu hráči... Hráč, kterej je mozkem hry a kreativním tvůrcem většiny akcí, by neměl bejt střídanej, i kdyby na tréninku třeba chodil. A když, tak za rozhodnutýho stavu zápasu. Toť můj názor. Enrique se nebojí, ale poštvat si proti sobě Frančeho bude dál znamenat celou kabinu. O fanoušcích a Římě ani nemluvě. Chjo.

ErPupone napsal:
co tam zazdil ten J.Angel to mnel byt gol a slo by se dal...ja to stale nechapem preco padla volba na Enriqueho?? je snad lepsi ako Montella?? tazko..bud mal prist Carlo alebo ja neviem Scolari, Hidding alebo niekto zo Seria A. No nazdar to sme dopadli tento spanielsky vocas si z Rima urobil juniorku ala Barca "B" :aaaa: , ako tu uz niekto pisal LE urobil zo seba šaška..

otmar hitzfeld - ten by spravil poriadok ako urobil isteho casu v bayerne, ked ich tahal z dna tabulky do ligy majstrov. bonusom bolo vyradenie realu v lige majstrov :Ok: ak si poradil s ich hviezdami, poradil by si snad aj s nasou (alebo nasimi?)

hustý danko, hustý

já si furt myslim, že enrique sice neměl vyndavat Tottiho, ale kdybychom proměnili aspoň ještě dvě z tý hory šancí, tak tu teď na něj pějeme ódy. podle mě je určitě lepší trenér než vincenzo, ale to ukáže až čas

místy jsme je fakt točili (chápu, že točit JE je povinnost) ale holt jsme nedali branky... na italský fórum, když lidi psali " :pipp: :pipp: :pipp: :pipp: " jsem já furt opakoval že musíme dát gól, všechno pěkný, ale GÓL !

a taky ot tak dopadlo... ale ty " :pipp: :pipp: :pipp: " nebyly náhoda, mohl to trefit angel dvakrát, caprari několikrát, bojan asi třikrát, Frančemu to tam mohlo padnout, i ten pošahanej rosi střílel jen kousek vedle, a další... holt smůla

což nic nemění na tom, že je to ostuda jako kráva.

Mna najviac sklamalo to Tottiho spravanie, ked isiel dolu z ihriska. Jako jasne, ze Luis spravil jeho stiahnutim blbost, ale on je raz kurva hrac a este k tomu kapitan, tak nema co pred celym stadionom nervacit a urazene tahat pod sprchu. Od toho snad chodi do Trigorie kazdy den, aby si to v klude vysvetlili medzi styrmi ocami a nie aby verejne postval proti trenerovi cely stadion. Ani sa necudujem, ze sa tym mladym chalanom rozklepali kolena. Nepriamo to zavinil aj on tym, ze cely stadion od jeho odchodu v kuse hulakal a piskal.

Vysledkom bolo akurat to, ze Krkic a snad dalsi 4 spoluhraci bezali sami na Putnockeho a on, namiesto nejakeho rozumneho riesenia to proste napalil bodlom do stredu brany. Preco asi?

danko10 napsal:
Mna najviac sklamalo to Tottiho spravanie, ked isiel dolu z ihriska. Jako jasne, ze Luis spravil jeho stiahnutim blbost, ale on je raz kurva hrac a este k tomu kapitan, tak nema co pred celym stadionom nervacit a urazene tahat pod sprchu. Od toho snad chodi do Trigorie kazdy den, aby si to v klude vysvetlili medzi styrmi ocami a nie aby verejne postval proti trenerovi cely stadion. Ani sa necudujem, ze sa tym mladym chalanom rozklepali kolena. Nepriamo to zavinil aj on tym, ze cely stadion od jeho odchodu v kuse hulakal a piskal.

souhlas

A cim viac nad tym rozjimam pri Piatocnom kvaseni v praci, tym menej chapem, ako sa to mohlo stat, pretoze som si spomenul na obidva zapas Slovana v predkole CL s APOELOM Nikozia. Ti Cyperski frajeri ich prevalcovali v suchych trickach a aj sami Slovanisti sa isli posrat z trapneho vykonu ich milacikov.

danko10 napsal:
A cim viac nad tym rozjimam pri Piatocnom kvaseni v praci, tym menej chapem, ako sa to mohlo stat, pretoze som si spomenul na obidva zapas Slovana v predkole CL s APOELOM Nikozia. Ti Cyperski frajeri ich prevalcovali v suchych trickach a aj sami Slovanisti sa isli posrat z trapneho vykonu ich milacikov.

ranieriho loňskej tým, stejně jako všechny spallettiho, by je porazili... prostě se to sešlo. přestavba, nedostatek posil spojenejch se stálým odkládáním banky toho "closingu" nebo jak se tomu říká, daniho karty, zranění, kecy kolem frančeho a luise, neproměňování šancí a nashledanou, ostuda je na světě

Sushi napsal:
začínám se fakt bát jak to bude vypadat:

záloha - DDR karty, Pizarro sval (měsíc out), Greco sval (ještě furt out), Perrotta kotník (možná out), Brighi sval (možná out), z Taddeie už je vlastně bek, Simplicio už vlastně neni, Lamela ještě neni

sumá sumárum, pokud se aspoň Simo uzdraví, záloha bude asi Perrotta-Viviani-Verre. Chápete? perrottavivianiverre!!! ne DDR-Peq-Lamela. začínám se bát nějaký ostudy.

Sushi napsal:
proti nám? no to ti nevim... weiss taky neni uplnej debil ne?

ja bych se slovanu nikdy nebal, vlastne ani ted, ja se bojim toho s cim vyrukujeme my.

před 12 dny jsem takhle namaloval čerta na zeď...

kurva prdel.

Pique napsal:
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Já jsem ještě v životě neviděl, aby mužstvo, co se dostane pětkrát za zápas za půlku a z toho třikrát náhodou, postoupilo. V životě. Těch šancí.

Do piče. A já k tomu mám psát report, jsem slíbil Jakubovi. Kurva aj do prdele s Enriquem a jeho zmrdaným Barcelona-fotbalem. Je fajn tam srat mladíky, ale ne když jde o tolik. Kurva, ti kluci jsou nadějný, ale nemožu chtět, aby rozhodovali takovéto zápasy do hajzlu.

De La Pena uz je pryč, teď ať odejde tenhle kašpar, jak já jsem nasranej. Ježiši. 50 000 na Olimpicu, bych se divil, kdyby to tam nerozmlátili.

nejen 50 tisíc, ale i šéf. A Enrique v bílejch kalhotách se žvejkou v puse postaví 3 18letý kluky, stáhne někoho, kdo z toho mála umí fotbal, a tváří se, jak kdyby mu někdo ubližoval!!
přesně :Ok:

danko10 napsal:

jj taky se těším a přijdu ve čtvrtek do školy a minimálně 2 měsíce budu poslouchat výsměch...ale život jde dá...FORZA ROMA :daje:

Ďalších x mesiacov počúvať že sme prehrali so Slovanom, dúfam že liga už bude o inom. Predsa Enriqueho taktiku sa hráči musia ešte učiť + posily sa musia dostať do optimálnej formy. Striedanie Tottiho som nepochopil, lebo nechať na ihrisku Okaku (ktorého chcelo vedenie ešte začiatkom leta predať) + Bojan (bez formy). Uvidíme či Osvaldo o ktorom dosť pochybujem dokáže naplniť ambície. V celku som rád že do obrany príde Kjaer, čakal som niečo lepšie no ani on není najhorší. Ešte by to chcelo záložníka či útočníka :Ok:

já byl včera tak nasranej, že jsem ten zápas ani nedokoukal...ale myslim že herně jsme zahráli slušně...jediné co mě na naší hře sere, je strašná pasivita a nezájem založit nějaký útok...Caprari měl včera strašnou smůlu :( min. 3 fíky mohl dát...Bojan katastrofa :evil: ten chlapec nedokopne balon z malého vápna...měl by se vždycky před zápasem pořádně najíst aby měl sílu...střídání Tottiho jsem nepochopil..náš nejlepší hráč, tvůrce, mozek útoku, spojka mezi zálohou a útokem...taky to dali tifosi Luisovi dobře sežrat...ale nemá cenu to řešit...život jde dál...vyhrajem ligu a nikdo si na Slovan ani nevzpomene :) :sala: nejhorší to bylo dneska ráno...když si chce človek v autě na Slovensku zapnout rádio, tak mu ten trapas musí připomínat minimálně dvakrát za hodinu :zed: ko :pipp: ti :D teď to bude peklo...s každé strany budu slyšet výsměch...těším se na základní jedenáctku s Danim, Davidem a Erikem...FORZA ROMA

Lenze tento zapas rozhodlo rovnako stastie ako i weiss postupil na ms, tak i teraz. stastie. on asi vie, ako na to stastie.