Los EL 2011/2012 | předkolo, Roma-Slovan Bratislava

blamaž :tlesk: :zed: ...ak ich doma nedame aspon 3-0 nech idu do riti...taxikar ktory ma viezol =byvaly hrac inter bratislava celu cestu vychvaloval slovan a ak im veri ze vyhraju 1-0 a onu mu to vyslo :zed: pacil sa mi casseti a burdisso,krkic hral tiez dost v pohode caprari,viviani talenty....cicinho tiez v pohode len tie centy dost mimo obcas,simplicio krasna nahravka .nedaš gol dostanes naplnilo sa.....zase neviditelny a zbytocny brighi ,skoda ze nenasledoval doniho a neodisiel ...brighi mi nesedi ro rima..chce to nutne posilni stred zalohy ked je pizarro,de rossi out su problemy....sklamal ma trener ze nedal tottiho od zaciatku a borriela az na konci,tesil som sa aj na heinzeho...v odvete snad nepride 30 000 divakov ale bude slusne zaplnene.....v odvete ich rozbite inak to bude megahamba :zed: :hahaha: .......velke pozitivum ze som videl AS ROMA :daje: :roma: ..ked nevieme porazit slovan co chceme v sezone :think: ........slovanisti na konci ked mali rozlucku tak uz mnoho pre zo stadiona a chlapik s plota ze akiste to fanusikovia do rana skapte :lol: :D ----rimania troska pohrkotali plotom a dobre ze uz kobra 11 neprisla :lol: ....teraz media AS v taliansku pekne zjebu :hahaha: .

Romulus napsal:
blamaž :tlesk: :zed: ...ak ich doma nedame aspon 3-0 nech idu do riti...taxikar ktory ma viezol =byvaly hrac inter bratislava celu cestu vychvaloval slovan a ak im veri ze vyhraju 1-0 a onu mu to vyslo :zed: pacil sa mi casseti a burdisso,krkic hral tiez dost v pohode caprari,viviani talenty....cicinho tiez v pohode len tie centy dost mimo obcas,simplicio krasna nahravka .nedaš gol dostanes naplnilo sa.....zase neviditelny a zbytocny brighi ,skoda ze nenasledoval doniho a neodisiel ...brighi mi nesedi ro rima..chce to nutne posilni stred zalohy ked je pizarro,de rossi out su problemy....sklamal ma trener ze nedal tottiho od zaciatku a borriela az na konci,tesil som sa aj na heinzeho...v odvete snad nepride 30 000 divakov ale bude slusne zaplnene.....v odvete ich rozbite inak to bude megahamba :zed: :hahaha: .......velke pozitivum ze som videl AS ROMA :daje: :roma: ..ked nevieme porazit slovan co chceme v sezone :think: ........slovanisti na konci ked mali rozlucku tak uz mnoho pre zo stadiona a chlapik s plota ze akiste to fanusikovia do rana skapte :lol: :D ----rimania troska pohrkotali plotom a dobre ze uz kobra 11 neprisla :lol: ....teraz media AS v taliansku pekne zjebu :hahaha: .

škoda že byl ten sektor AS uzevřený :( bylo tam ještě dost místa...já s bráchou jsme si tam chteli jít o poločase přesednout, protože kolem nás seděli samí Slovanisti...nechápu trenéra :!: co si jako myslel, že porazí tým který už měsíc hraje domácí soutěž s rezervním a nesehraným týmem...ať si radši zbalí kufr a letí zpátky do Španělska :x

chech , my sme akurát tiež išli ked to začal ten týpek čo sedel na tom zábradlí vykrikovať :D Inak tí fanúškovia AS ma tam dosť sklamali , vobec nefandili , dali len pár krát Slovan vaffanculo a merda carabiniere ...

rád jsem vás zas viděl kluci a poznal nějaký nový tváře, díky dankovi za lístky ještě jednou :Ok:

jsem nasranej jak anděl, ale byl to dobrej trip. daje Roma

hráči hezky ať mazaj běhat něka na škváru a luis s nima.

Jedna z hliadok spozorovala pri križovatke Vajnorská - Bajkalská skupinu približne 60 osôb, ktoré nebolo možné identifikovať ako fanúšikov konkrétneho klubu.

Presúvali sa s dlažbovými kockami v rukách k jednému z pohostinstiev, kde sa zdržiavalo približne 100 priaznivcov klubu ŠK Slovan. Polícia chcela zabrániť konfliktu, no osoby na nich zaútočili. Hádzali dlažobné kocky, kamene a poháre.

Jeden kameň zasiahol policajta do ruky a spôsobil mu povrchové zranenia. Ďalšieho policajta napadol člen skupiny nožom a dlažobná kocka poškodila aj policajné auto. Počas incidentu zadržali 12 občanov Talianska. Dvoch mužov obvinili zo spáchania trestného činu útoku na verejného činiteľa a desať osôb je podozrivých zo spáchania trestného činu výtržníctva. ...... :zed: keby radsej fandili

niektorym ako by sa fakt nechcelo alebo co..jediny Bojan bol v pohybe este tak Caprari a Cicinho boli videt zbytok podpriemerny vykon, ten Okaka bol teda marny.. Totti si klasicky vypytal "faul", sa ani nedivim slovanistom, ze sa im to nepacilo..ozaj poculi ste ked Totti z toho priameho kopol vedla ako tam niekto zakrical" Totti dal si šproty? " :)

Ne , ale Tottimu dosť ludí tlieskalo ked siel na plac , inak Okaka sa mi 1.polocas celkom páčil , druhý už nebol vidiet lebo hral moc zkraja...

Me se libil nejvic asi Casetti...Caprari s Okakou taky celkem ok...Okaka hlavne ta prvni pule...Od Bojana jsem cekal vic..Brighi byl prisernej :-( Cicinho takovej hrozne lenivej :D Bylo videt ze se jim moc nechce no

Moj dojem zo vcera, ze keby hrali aspon na 23% tak by to stacilo. Co to bolo vcera, hrali na 0:0 ? Doma treba vyhrat, neverfm sice tomu ze neprejdu cez slovan, ale tak laxne dostupovat ku hracom a tak odflakovat suboje, to sa nedeje ani u nas, sice u nas je to dost vypete, ale oni maju za to zaplatene.

K hracom:
Najviac, a jednoznacne podla mna bol najlepsi Cassetti, s kapitanskou paskou vyzera dokonca ako ozajstny hrac, ale ten prehlad a riesenie situacii bolo bravurne, len tak dalej. S burdissom som tiez nemal problem. Angel sa este musi otukat, prechody ci prihravky mu tam nie vzdy vychadzali. Cicinho v pohodke. Caprari viviani, co ja viem, musia hrat co najviac. Dobre, velmi dobre, podla mna druhy najlepsi hrac Simplicio, taky nenapadny, prihravkovy oukej. Od Bojana som cakal to co robil, klucku vpravo z ciary a strelu, chcelo to strelu asi 3x tam mala byt strela. Okaka tiez dobre, pacil sa mi celkom. Stekele dobre zareagoval, ale, co uz, neda sa mu to vytykat.

Ak doma budu aspon trochu sprintovat a bojovat, bude to vysledok ako kosice. Pretoze prechody do utoku su dost pomale, pressing nulovy.

Ako Cassetti fajn , ale je hrozne pomalý , tie suboje do šprintu so šebom , no trnul som ...

Carlo napsal:
Ako Cassetti fajn , ale je hrozne pomalý , tie suboje do šprintu so šebom , no trnul som ...

To jo, ale Cassetti ma narozdiel od seba trosku Godži.

Tony napsal:
Moj dojem zo vcera, ze keby hrali aspon na 23% tak by to stacilo. Co to bolo vcera, hrali na 0:0 ? Doma treba vyhrat, neverfm sice tomu ze neprejdu cez slovan, ale tak laxne dostupovat ku hracom a tak odflakovat suboje, to sa nedeje ani u nas, sice u nas je to dost vypete, ale oni maju za to zaplatene.

K hracom:
Najviac, a jednoznacne podla mna bol najlepsi Cassetti, s kapitanskou paskou vyzera dokonca ako ozajstny hrac, ale ten prehlad a riesenie situacii bolo bravurne, len tak dalej. S burdissom som tiez nemal problem. Angel sa este musi otukat, prechody ci prihravky mu tam nie vzdy vychadzali. Cicinho v pohodke. Caprari viviani, co ja viem, musia hrat co najviac. Dobre, velmi dobre, podla mna druhy najlepsi hrac Simplicio, taky nenapadny, prihravkovy oukej. Od Bojana som cakal to co robil, klucku vpravo z ciary a strelu, chcelo to strelu asi 3x tam mala byt strela. Okaka tiez dobre, pacil sa mi celkom. Stekele dobre zareagoval, ale, co uz, neda sa mu to vytykat.

Ak doma budu aspon trochu sprintovat a bojovat, bude to vysledok ako kosice. Pretoze prechody do utoku su dost pomale, pressing nulovy.
Simplicio vyloženě nic neppokazil, ale zároveň ani nic nevymyslel...on tak hraje od začátku co je u nás...jakoby se bál že něco zkazí tak dá radši balón na jistotu.

Ve zkratce...
19.08.2011: Slovan Bratislava - AS Řím
Pred zapasom sa skupina cca 50 talianov vyzbrojena nozmi a srobovakmi snazila napadnut krcmu so slovanistami. Zastavili ich fizli. Vznikla mela a ti co stihli prerazit inkasuju od slovanistov a utekaju... Cez zapas domaci napadaju sektor hosti, prebiju sa cez SBS az do sektoru, odkial ich vyhanaju kuklaci.
(info Slovan)

Slovenská policie uvedla, že zatkla 12 italských fans. Deset obvinila z výtržnictví, dva z napadení veřejného činitele.

Carlo napsal:
Môže sa dopísať Lamela ?

Já myslím že jo, že tam jsou místa právě pro hráče, co byli na tom mistrovství.

Jsem zvědavý, kdy se ukáže Nego, a jestli fakt existuje

Ciao tutti, tak jsem předevčírem v noci doletěl z Říma, včera v noci z Prahy domů a teď se dostávám k pozdravu vám všem... Na začátek... Když jsem v Římě viděl Gazzettu a Corriere s palcovými nadpisy ve stylu "Fantastické Lazio, šok v Bratislavě", bylo mi těžko u srdce a byl jsem snad i rád, že jsem s váma v Blavě nebyl. Ač stesk z toho, že to toho 18. nebylo na Olimpicu jen těžce opomíjel. A jak bylo v Římě. Po příletu se nám nechtělo utrácet za Leonardo Express a žádnej Shuffle bus v dohledný době nejel, tak jsme jeli za 8E na Tuscolanu a chtěli jsme si přejít na metro z Ponte Luongo na Termini (bydleli jsme asi 300m od vchodu na Via Rattazzi). No, Sushiho předzvěst se vyplnila, trasa A je přes srpen zavřená a jezdily jen busy a ani nebylo kde koupit lupen a my hovno věděli, co tam vlastně jezdí a navíc Italové absolutně neumí anglicky (nejlíp uměla hajzlbába na Monumentu Viktora Emanuela...). No, nakonec jsme se na Termini dostali bez lístku (řidičovo No problemo :-D) a dorazili na pokoj kolem půlnoci. Bylo tu noc 39°C, vzduch teplejší než lidskej dech, no pak se naštěstí ochladilo a i přes den bylo ve stínu kolem těch 35-38°C, v noci těsně pod třicítkou. No, těšili jsme se, jak se po návratu do republiky osvěžíme a ochladíme a ono prd...
Jinak ty 4 dny jsme jen dvakrát využili MHD - bus (a je to fakt neuvěřitelej voser, Sushi), jinak jsme všecko pochodili úplně pěšky, byť na úkor toho, že jsme nejeli ani do jedný z těch "giallorossích" restošek, co my Sushi radil (zama a romolo a remo). Takže ty 4 celé dny byly fakt naprosto akorát na projití všeho. Jako Řím nás nadchl (u mě to možná bylo samo sebou, ale přítelkyni taky) více než Paříž, je to takový klidnější, vzdálenosti jsou kratší, člověk se může zastavit, je v klidu a je to prostě dovolená, což Paříž není, tam lítáš jako kretén, pokud tam nechceš být třeba celej týden. Tady máš čas se na Palatinu nebo v parku u Andělskýho hradu vysvlíct do půl těla, natáhnout se na trávu, nechat uschnout propocený triko a nic tě nežere.
Jinak nejvíc se mě nadchla Piazza Navona, skoro jednoznačně a vůbec celý její okolí, Campo de Fiori, Via Giuglia, šli jsme tam podél Tibery vlastně z Circa Maxima a bylo to fajn. Fajn to bylo u toho Andělskýho hradu a pak zase podél řeky a různě přes mosty a kolem Ary Pacis na Piazza del Popolo, který bylo už v šeru až skoro tmě taky úžasný.
Měli jsme ale dost brutální smůlu na ty restaurace, cos mi, Sushi doporučil... La Carbonara na Campo de Fiori měla zavřeno (a to jsme si tam naplánovali oběd :-D), tak jsme to vyřešili někde v uličkách na Via Campo Marzio... V neděli před odletem jsme to naplánovali tak, že na úplnej konec necháme Fontanu di Trevi a Kvirinál a cestou si zajdem do tý Abruzzi a co osud nechtěl - stejně jako Carbonara měli zavřený (viz foto), naštěstí jsme našli Sushiho poslední tip - D'Archetto - a dali si docela dobrý carbonary a vínko a stálo to přesně tak, jak jsi psal.
Code:
http://imageshack.us/photo/my-images/194/p1060301j.jpg/
Code:
http://imageshack.us/photo/my-images/718/p1060303e.jpg/
Možná škoda, protože podle toho, cos říkal, je Abruzzi a hlavně ta La Carbonara lepší... Jinak neskutečnej zážitek byla ta zmrzlina na Maddaleně, to fakt děkujem, protože něco takového jsme viděli poprvní v životě. Psal jsi o sto druhách zmrzliny, no my měli pocit, že jich je snad dvě stě :-D Cornetto s capuccinem a džus jsme dostávali každý ráno, dvakrát nás poslali s lístkem do kavárny naproti, když neměli čas to dělat a bylo to tam ještě lepší. Já se pak vždycky dojedl tím trojhránkem, první byl ten pomodoro e tonno a byl fakt super. Mi má drahá párkrát i řekla, že bych se nemusel furt řídit tím, co napsal "nějakej Šušák" :-D
No a co se týkán fotbalu, tak už jsem psal o těch novinách, a taky jsem trochu pokecal s chlápkem tom AS Roma Storu na Piazza Colonna, mi o tom zápase něco řekl, ale taky uměl anglicky jen "poco poco" :mrgreen: Ten obchod byl úplně neuvěřitelnej, nikdy mě nenapadlo, že může existovat tolik věcí v barvách jednoho klubu, dvacet druhů dámskýho spodního prádla, bryndáky, skejtboardy, a já nevím co. "Mou" vybranou mikinu z Kappastore neměli, bylo to vůbec dost přebraný, tak jsem si vyzkoušel jinou a tuhle objednám. Koupil sem si samolepky a nějaký přívěšky na klíče a tak... :skod: Nadchly mě ty zarámované a podepsané dresy, povětšinou z mistrovský sezóny...
Code:
http://imageshack.us/photo/my-images/40/p1060289r.jpg/
Code:
http://imageshack.us/photo/my-images/708/p1060286m.jpg/
Code:
http://imageshack.us/photo/my-images/202/p1060287.jpg/
Jinak mnohem míň přebranej, ač menší, oficiální fan shop jsme potkali pět minut od nás, u Santa Maria Maggiore.
Code:
http://imageshack.us/photo/my-images/834/p1060218q.jpg/
Tož to je tak asi všechno, hodil jsem sem pár fotek, který doprovázej to, co jsem napsal, až se dohrabu k tomu to dát někam na Rajče nebo tak, tak sem hodím link na všecky ty fotky.
Jo, a abych nezapomněl - totálně nejvíc jsem se nasral, když jsme si tak poslední den seděli na schodech před kostelem sv. Ignáce z Loyoly a proti nám jde borec v dresu Juvemerdy a když prošel kolem a šel dál, tak na zádech... 14 VUCINIC... Jsem si říkal, to je odvaha, před prvním soutěžním zápasem za tu merdu. Kdyby mu tak někdo dal aspoň v tom Římě po rypáku...

:lol: hahahaha

ještě mě ani neviděla a už mě nemá ráda, jak já to dělám :lol:

mrzej mě ty restaurace, je možný že měli třeba na 14 dní zavřeno (to se občas stane :lol: ) nebo jste netrefili hodinu (italové to na dveře nebo "dveře" moc nepíšou, ale většinou maj jinak otevřeno než jsme zvyklí, ten abruzzi mívá například myslím do 3 hodin a pak od 7 večer zas), to už moc nenadělám... ale určitě jste se i tak najedli dobře. on i ten blbej trojhránek je pecka :mrgreen: škoda ale především tý carbonary no, tam je to super. byli jste taky někde na pizze? myslim takovou tu al taglio, jak si sám řekneš kolik a tak :)

jinak "pochvala" za nevyužívání mhd, to je na Římu super, že to není potřeba (a je dost stupidní se v těch krabicích v zácpách pařit) :Ok:

mirka v dresu juvehnusu ani nebudu komentovat.. a fotbal, no, co naděláš. v bratislavě bylo fajn, ale fotbal stál za prd, o nic jsi nepřišel. a když jsem viděl s čím jsme nastoupili, lepší pro nás, že odvetu hrajeme doma až teď (smůla pro tebe no...), třeba s tim ještě něco uděláme, když nastoupí nějaká aspoň relaitvně normální sestava, ne ten bratislavksej paskvil.

jinak jsem rád, že se líbilo a že jsem vám možná aspoň trochu pomoh :Ok: viděl jsem fotku mladý na navoně, rád kouknu i na další :danko: