Los EL 2011/2012 | předkolo, Roma-Slovan Bratislava

na Tehelnym Poli se hraje? já myslel, že tam je nějaká rekonstrukce nebo něco

danko10 napsal:
Europa League 2011-12 Draw:
Roma vs Slovan Bratislavao (Slovakia)

1st Leg: August 18 | Stadio Olimpico
2nd Leg: August 25 | Tehelné pole Stadium

toto plati DEFINITIVNE!!!

Slovanisti uz hovoria o vyhode prveho zapasu na ihrisku supera. :mrgreen:

podle mě je to špatně, leda že by to přehodili podruhý

jakože, vyšly data a řikalo že 18 doma, pak si někdo uvědomil že lazio hraje taky a řikalo se to naopak... jakože noviny to řikaly. a teď zas naopak?

corriere dello sport:

La Lazio giocherà in casa la partita di andata contro i macedoni del Rabotnicki del turno preliminare di Europa League. La Roma invece affronterà lo SZlovan prima a Bratislava e poi all'Olimpico. Lo ha stabilito l'Uefa, spiegando che il diritto di giocare in casa la prima partita spettava, fra le due romane, a quella che si era piazzata meglio in classifica nello scorso campionato.

lazio první doma, my první tam a pak až doma. prej to stanovila uefa, protože právo na to hrát doma první zápas (nechápu co je na tom výhodnýho - pozn. sushiho) má ten, kdo se umístil výš v tabulce

v tomhle dvojzápase bych považoval za rozumný začínat doma, vyhrajem nějak rozumně (snad) a pak tam nějak v klídku zajedem (bez Frančího, s Caprarim a Okakou...)

podle uefa.com, podle mě jedinej rozumnej zdroj, začíná Řím VENKU (18/8)

Na tehelnom poli sa určite hrať nebude :D Hrá sa na Pasienkoch na ktoré sa dostanete z hl.stanici z "2" kou elektrickou a vystupite na Polus City Centre a to je priamo za polusom ten štadion .

Na Tobol bolo asi 6000 ludi na Apoel 9000 a ten štadion plní nebol , ak nechcete ist do kotla Slovana :D listky zoženiete i ked teraz ocakavm omnoho viac ludi takze radsej pridte skor alebo si listky objednajte cez ticketportal , myslim ze listky za 10 eur ich tam vtedy bolo dost a nemyslim ze tie ceny zdvihnu lebo sa teraz snazia dost v tej Bratislave pracovat s fanusikmi :O

Ak by mal niekto problem a nevedel trafit dokazem ho navigovat (niako:D) bud ked mu pride pdoobne vlak alebo cez telefon :O MOhli by sme sa niak spoločne stretnut keby ste chceli ako odtialto .

Jo a jedna poznamka , ako chodim na Slovan ale nedem si nič Slovanisticke ani Rímske , tí Slovanisti su celkom velky ludia :D a mám rád sameho seba tak vy robte jak chcete :D

Carlo napsal:
Na tehelnom poli sa určite hrať nebude :D Hrá sa na Pasienkoch na ktoré sa dostanete z hl.stanici z "2" kou elektrickou a vystupite na Polus City Centre a to je priamo za polusom ten štadion .

Na Tobol bolo asi 6000 ludi na Apoel 9000 a ten štadion plní nebol , ak nechcete ist do kotla Slovana :D listky zoženiete i ked teraz ocakavm omnoho viac ludi takze radsej pridte skor alebo si listky objednajte cez ticketportal , myslim ze listky za 10 eur ich tam vtedy bolo dost a nemyslim ze tie ceny zdvihnu lebo sa teraz snazia dost v tej Bratislave pracovat s fanusikmi :O

Ak by mal niekto problem a nevedel trafit dokazem ho navigovat (niako:D) bud ked mu pride pdoobne vlak alebo cez telefon :O MOhli by sme sa niak spoločne stretnut keby ste chceli ako odtialto .

Jo a jedna poznamka , ako chodim na Slovan ale nedem si nič Slovanisticke ani Rímske , tí Slovanisti su celkom velky ludia :D a mám rád sameho seba tak vy robte jak chcete :D

Myslis ako tricko, Milujem Kosice, alebo SRDCOM Vychodniar?

Ahahhaha ja len skor myslel na Vas , ze ked Vas uvidia v trickach AS a tak ..... Keby ste si dali Brno tak v pohode :O :) :D

Tak asi takto , na tickertportal sa davaju listky ale 30% musi ist do pokladní , ja tam minule došiel 3 hodiny pred zapasom a ešte som dostal do belasej šlachty(i ked asi posledne jedny z poslednych) - a tie sa vypredaju ako prve.... normalne by sa podla mna tie 3 hodiny mali dať zohnať v pokladni , kuknite si kedy vam dojdu vlaky , mohli by sme sa niak dohdonut keby ste chceli si to kupit tam na mieste . Platí hlavne pre Čechov a ostatnych ktorý moc nevedia kde to je . Ja sa v Blave tiež neorientujem , ale cestu zo stanice na stadion viem takze pohodka :D

scr

Tak kdo bude tak hodnej a veme me z Phy na tenhle zapas?Mozna bydy mit do te doby spravene auto, ale moc sanci tomu nedavam

zatial listky nie su v predpredaji. v pondelok budem vediet, kedy ich Slovan vrhne do predaja.

od vas by som chalani potreboval, aby ste sa volako dali dokopy, aby som vedel kolko vas bude a kto chce odo mna kupit listok. vyhoviem vsetkym (ked sa bude dat).

len vopred upozornim, ze pokial niekto potvrdi ucast, ja mu kupim listok a on sa na to potom vyflakne, ten dostane po papuli mokrou handrou od mojej svokry (a to nechcite zazit - je ucitelka).

ked budem vediet, presny pocet kolko vas pocestuje na Slovensko, mozeme sa zacat bavit o ubytovani a ostatnych organizacnych zalezitostiach. samozrejme som ochotny poladit nejake ubytko u nas doma, pokial vas nepride 20. to by sme potom museli poriesit nejako inak, ale ked budeme vediet aspon 5 dni dopredu, tak poriesime vsetko.

Takze vy, ktori mate seriozny zaujem o listok a nemozete si ho zabezpecit sami, napiste sa sem, aby to bolo pohromade. Mohli by ste aj prihodit maximalnu cenu, ktoru ste ochotni investovat do listka.

Listky pre tych, co budu na zozname budem kupovat okamzite po spusteni predpredaja. Tym, ktori sa pripadne prihlasia neskor, som ochotny listok kedykolvek dokupit (pokial este budu).

na ticketportalu si normálně můžeš koupit lístky i v Český republice někam na SLovensko

Ak to niekto bude sledovat, a budem aj ja, a ak niekto uvidi na tiketportali listky, tak hned sem upozornit. Dufam, ze nebudu zavratne sumy, cenu ako z kosic by som este bral, okolo tych 14E