Tvl oni to fakt mají už za 11,9
se poseru
hoši berte, dokud jsou

Ono se spíš stane, že ti přijde listek který někdo koupil za 50 eur a tobě ho nechal za 340 eur.A kurva no to by bylo pěkné!!! Prachy už jsem poslal tak jsem zvědav
Poslali ti něco do mailu?Cena mě nesere pokud lístek přijde s tím jsem ho kupoval že na něm vydělají a těch 8 litrů jsem byl ochotný dát za něho,já se teď bojím že lístek nebudu mít vůbec a nebo padělek a nedostanu se na stadión!!!
Tak to jo, neříkám, že pro nezaujatého fanouška to bylo jakkoli zajímavé, protože nebyloMíšo, tady nejde o to, že by člověk neměl radost z postupu, to určitě ne. Ta radost uvnitř je, o tom žádná. Tady jde o ten vývoj utkání ze strany Leverkusenu, který se zmohl jen na střely z před vápnem a to po dobu dlouhých 100 minut. My jsme nemuseli, oni museli, ale neudělali nic a to by člověk čekal, že něco ukáží v boji o postup do finále, když před zápasem prohrávají o gól. Další věc, ty polehávačky a zdržování. Je to zcela běžná taktická věc, která se děje všude. Ale opět, místo toho aby Leverkusen se o něco snažil, tak postupem času jim docházeli nervy a prasácky dohrávali souboje a tím si vysloužili to, že se zdržovalo. Zdržovalo se, protože se prostě mohlo. Takže opět je to jen o tom soupeři, že si sám nasral na hlavu. Suma sumárum, ti to z toho vznikne takový paskvil. Takže postup skvělá věc, ale osobně jsem to neprožíval tak, jako třeba při postupu s Feyenordem. Ta únava mě prostě přetlačila.
Zvláštní, ale proč ne no. Já to měl přesně naopak. Od 70.minuty jsem byl napnutej, že se divím, že tu ještě jsem, místy jsem zapomínal dejchatNe ze bych si nevazil postupu, naopak, jsem strasne rad, ze jsme to zvladli a ze bude druhy finale za dva roky. Jen jsem to nejak tentokrat necejtil. Prvni duel s Leverkusenem jsem byl napnutej mnohem vic a vic to prozival. Nevim, cim to bylo, jen jsem to ted proste nedokazal prozivat vic. Tot vse. Gratuluju k listkum chlapi.
To by bylo hustý. No držím palce.Cena mě nesere pokud lístek přijde s tím jsem ho kupoval že na něm vydělají a těch 8 litrů jsem byl ochotný dát za něho,já se teď bojím že lístek nebudu mít vůbec a nebo padělek a nedostanu se na stadión!!!
To snad ne. Vidím to na prekupniky, nic víc. A zároveň vám zavidim!!!Cena mě nesere pokud lístek přijde s tím jsem ho kupoval že na něm vydělají a těch 8 litrů jsem byl ochotný dát za něho,já se teď bojím že lístek nebudu mít vůbec a nebo padělek a nedostanu se na stadión!!!