Leverkusen Roma

Sorry ale tomuto sa nedá tlieskať. Neviem či som videl nefutbalovejsi vykon. Nie len ten betón ale k tomu tie Mourinhom pripravene divadla. V druhom polčase každých 5 minút na zemi.
fotbal je jednoduchá hra, co se dá hrát mnoha způsoby

Sorry ale tomuto sa nedá tlieskať. Neviem či som videl nefutbalovejsi vykon. Nie len ten betón ale k tomu tie Mourinhom pripravene divadla. V druhom polčase každých 5 minút na zemi.
Zítra se každý podívá na pavouka ....a ejhle Roma ve finále....ještě se nám třeba Dybala a ElSha uzdraví

Mistr beton to dokázal a dvakrát Řím dostal do finále 😁 Jako zápas hodnotit nebudu ale jinak já bych jel do Budapešti třeba jen zakalit někde do hospody 😁☺️😁
Domluvíme se a pojedem. Nějaké cestovka bude mít lístky určitě, budou ale dražší.

Mistr beton to dokázal a dvakrát Řím dostal do finále 😁 Jako zápas hodnotit nebudu ale jinak já bych jel do Budapešti třeba jen zakalit někde do hospody 😁☺️😁
Tak sem říkal manželce ať mě vyhodí někde v Buda a půjdem před staďák

scr

Krása. Po roce opět finalkoVypadá to na Sevillu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jako 30 litrů za zápas nedám, ale já už jel na Euro a jiné zápasy bez lístků a dostal jsem se 🤣🤣🤣 prorazime bránu 🤪 fakt mě to láká tam jet 😎no jako největší obavy mám z toho že hrajeme proti Seville bo tu nemají rádi Fans z Evropy a hlavně Poláci!!! Tam je obrovská nenávist z jejich strany jako opravdu velká.Ale tak snad bezpečnostně to snad nějak zvládnou

Já jsem u toho normálně nejednou zachrápal. To byla normálně 100 minut hanba. Měl bych mít radost, ale ne, zcela bez emocí.

Dívat se na to nedalo, ale tohle je prostě problém soupeře. Měli jednu pořádnou věc za celej zápas. Do vlastních řad střílet nebudu. Tým se sotva dostává z rozkladu, zahrál, na co aktuálně má a uspěl. Tečka.

Dajeee!!!

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

VAM JEBE DRBE ???? ,SME 2 KRAT ZA 2 ROKY VO FINA
Já jsem u toho normálně nejednou zachrápal. To byla normálně 100 minut hanba. Měl bych mít radost, ale ne, zcela bez emocí.
SI NORMALNY ALEBO TI JEBE ????? SME 2 X VO FINALE CO BY DALI ZATO INE TOP TIMI CO VYPADLI SKOR,ZA 2 ROKY DRUHE FINALE UZ NEBUDE V ZIVOTE,JE MI UPLNE JEDNO AKYM SPOSOBOM ALE ZE UPLNEEEEEE,ZIVOT A VOBEC SPORT NIEJE NIKDY SPRAVODLIVY ,TAK AKE "BEZ EMOCI " TU TREPEC PICOVNY PREBOHA ZIVEHO ????? VED SME VO FINALE EUROPSKEJJJJ LIGYYYY OBROVSKY USPECHY NA KTORY BUDEME ROKY ROKY SPOMINAT A MNOHE TOP KLUBY NAM BUDU ZAVIDIET,KAZDY JEDEN FANUSIK SI TOTO UZIJMEEEEEE IDEM NA DALSIEEEE PIVKOOO

:pipp: :pipp: :pipp: