Máme druhý rok finále !!
Já měl dneska nějakou křišťálovou kouli. Vsadil jsem 0:0, tlačil jsem to očima. Prostě chill.tvl já posledních ani nedejchal
jsem zpocenej jak vrata vod chlíva
to je dobřeOni jsou blázni. 6x finále a pokaždé vyhráli. Letos ale neví, co je ve finále čeká
Ten Mendilibar s nimi udělal velký kus práce. Došli do finále přes celkem těžký los. Erik Lamela už 31 let, to to letí.to je dobře
každá série musí jednou skončit
naproti té mourinhově teda máme tuhle
daje
Já jsem u toho normálně nejednou zachrápal. To byla normálně 100 minut hanba. Měl bych mít radost, ale ne, zcela bez emocí.
Mam to stejne.Já jsem u toho normálně nejednou zachrápal. To byla normálně 100 minut hanba. Měl bych mít radost, ale ne, zcela bez emocí.
To popravdě moc nechápu. Je nás pět a půl, máme uzkej kádr a marodku, v základu hráli 2 zobaci ještě nedávno z juniorky, zalewski a bove, mimochodem hlavně bove výborně včera, táhne nás důchodce matic, naši papírově nejlepší hráči jsou buď na kousky (pelle) nebo na ještě menší kousky (Chris, Paulo, gini), polamal se navíc spinazzola a Mancini dohraval zranenej, to samý celik, naopak nás táhnou hráči jako právě Mancini a cristante, do kterých bych to já fakt neřekl, tammy a Belotti včera hráli prakticky v halvu, protože co by tam sami dělali na tom hrotu, když ten tým prostě nemá momentálně na to, aby hrál fotbal a doplňoval hru, všichni dreli na krev a bayer měl nakonec v tý slávě a rychlostní parádě jedno břevno nakonec. Jako já měl rád zemanovo šílenství a další naše éry, kdy jsme hráli krasnej fotbal (vždycky chvíli), ale fotbal se hraje na góly a i když jsme v rozkladu, dali jsme o jeden víc než oni a může nám to vyhrát trofej plus zachránit sezónu (LM). Mohli jsme zkusit hrát otevřené fotbal a dostat 4 góly, ale co bychom tu psali? Mou to zas risknul a zas zvladnul. Dej pambuh, abychom se nějak sešli na to finále. Mně uz teď padaj vlasy.Mam to stejne.
To popravdě moc nechápu. Je nás pět a půl, máme uzkej kádr a marodku, v základu hráli 2 zobaci ještě nedávno z juniorky, zalewski a bove, mimochodem hlavně bove výborně včera, táhne nás důchodce matic, naši papírově nejlepší hráči jsou buď na kousky (pelle) nebo na ještě menší kousky (Chris, Paulo, gini), polamal se navíc spinazzola a Mancini dohraval zranenej, to samý celik, naopak nás táhnou hráči jako právě Mancini a cristante, do kterých bych to já fakt neřekl, tammy a Belotti včera hráli prakticky v halvu, protože co by tam sami dělali na tom hrotu, když ten tým prostě nemá momentálně na to, aby hrál fotbal a doplňoval hru, všichni dreli na krev a bayer měl nakonec v tý slávě a rychlostní parádě jedno břevno nakonec. Jako já měl rád zemanovo šílenství a další naše éry, kdy jsme hráli krasnej fotbal (vždycky chvíli), ale fotbal se hraje na góly a i když jsme v rozkladu, dali jsme o jeden víc než oni a může nám to vyhrát trofej plus zachránit sezónu (LM). Mohli jsme zkusit hrát otevřené fotbal a dostat 4 góly, ale co bychom tu psali? Mou to zas risknul a zas zvladnul. Dej pambuh, abychom se nějak sešli na to finále. Mně uz teď padaj vlasy.