Letní příprava 2015

Práveže Ljajic tam z toho tridentu jediný niečo hrá, ide do kombinácie.... to ale neznamená, že by som ho nepredal :D

:) každopádně největší problem dneska vidim v záloze, nedoplňujou prostor před bránou, málokdy od nějakýho záložníka příjde přihrávka dopředu a málo se nabízej do kombinace, čímž trpí nejvíc Totti, protože když dostane balon, tak má max jednu možnost a to po většinou bejvá rozeběhnutej Iturbe

že neuhádnete, kto si pri rohu neustrážil hráča, a motal sa tam ako s alzheimerom?

30 mio a hráč, kterej by měl bejt pilířem základní sestavy a obrana by na něm měla stavět?
Btw Wojta druhej dobrej zákrok za patnáct minut

pitomost od všetkých, stopérska dvojka Mapou - Romagnoli vyzerá, akoby práve prešla z ľadového hokeja na futbal... aspoň vidieť, aký bol Manolas minulú sezónu držiak....

Horí ta obrana strašne, to Mapu s Romagnolim nemôžu byť spolu, jednoznačne jeden z dvojice Castán, Manolas musí s nimi hrať...a k tej narážke za 30 mio...ja mám v r.ti nejakých 30mio a on v jeho veku ešte nemôže byť pilierom obrany, má čas pred sebou na zlepšovanie sa a radšej nech chybuje v takomto zápase a poučí sa...v porovnaní s drevákom Coleom, čo mal byť už dávno preč je neporovnateľne lepší.

Na Garciu fans slušne nakladajú, ani 1!!! strela na bránu, futbal znova bez myšlienky, je zbytočné vyzdvihovať či haniť jednotlivcov, máme 8 000 000 útočníkov a nevystrelíme...

Na Garciu nakladajú ? Keby trochu porozmýšľali aký bordel mu Sabatini narobil. Ani nevie s kým ma teraz pracovať kto mu ostane kto bude musieť kde hrávať a tých hráčov čo tam ma nekupoval Garcia. Kraje obrany totálne nevyriešene stále musí hrať Cole. A hráči to tiež nemajú najľahšie o veľa z nich sa rozprava že sú na predaj a to určite môže zahrať svoju úlohu na ich výkonoch keď stále nevedia kde vlastne budú. Aj keď sa Romagnoliho pýtali čo sním bude povedal že sám nevie čo bude. Aj keď je pravda že bol Garcia ku koncu sezóny zúfalý ale v prvom rade je zodpovedný zato ako to vyzeralo a vyzerá Sabatini. Až ked bude kader aspon na 80 % hotovy do novej sezony potom možu hodnotit aj Garciu ale s tymto bordelom pracovať je určite o ničom

Mick napsal:
Na Garciu nakladajú ? Keby trochu porozmýšľali aký bordel mu Sabatini narobil. Ani nevie s kým ma teraz pracovať kto mu ostane kto bude musieť kde hrávať a tých hráčov čo tam ma nekupoval Garcia. Kraje obrany totálne nevyriešene stále musí hrať Cole. A hráči to tiež nemajú najľahšie o veľa z nich sa rozprava že sú na predaj a to určite môže zahrať svoju úlohu na ich výkonoch keď stále nevedia kde vlastne budú. Aj keď sa Romagnoliho pýtali čo sním bude povedal že sám nevie čo bude. Aj keď je pravda že bol Garcia ku koncu sezóny zúfalý ale v prvom rade je zodpovedný zato ako to vyzeralo a vyzerá Sabatini. Až ked bude kader aspon na 80 % hotovy do novej sezony potom možu hodnotit aj Garciu ale s tymto bordelom pracovať je určite o ničom
Tak toto si teraz úplne vystihol :Ok: ja neviem čo bude, ale ten náš útok, ani 1 gól a ani poriadna strela a Sportingu? preboha *omg*

Vladis napsal:
a k tej narážke za 30 mio...ja mám v r.ti nejakých 30mio a on v jeho veku ešte nemôže byť pilierom obrany, má čas pred sebou na zlepšovanie sa a radšej nech chybuje v takomto zápase a poučí sa...v porovnaní s drevákom Coleom, čo mal byť už dávno preč je neporovnateľne lepší.

Jednoznačne :arbitr:

Jasne že sa neda očakávať že hneď bude hlavný pilier obrany. Ma stále iba 20. Všetci jeho kolegovia v obrane sú o stovku zápasov skúsenejší. Stopéri rastu časom a skúsenosťami ktoré nadobudnú aj chybami to je normálne.

Ja s tým, že mu to dosráva Sabatini vôbec nesúhlasím..

Jedna vec je, že posral v zime mercato, druhá vec, že mal stále silný tým, ktorý hentakú sračku hrať proste nemal, tu ide o systém a nie nejakých hráčov.... BTW, aj keby ten team zostal takto ako je, je na tom po Juventuse papierovo stále najlepšie....

Naprostý souhlas. Stojím si za tím, že Rudolf Garcia měl odejít. Jeho pokračování na lavičce jsem vzal jako fakt, nechci hejtovat dopředu, ale spokojený s tím rozhodně nejsem.

Pokud se bude nadale pokracovat v podobny kreci, jakou bylo cely jaro, tak je myslim zrejmy, ze se Garcia bude poroucet po prvnich nekolika kolech.

Na druhou stranu si uz moc nemyslim, ze bychom byli papirove druzi nejsilnejsi po Juvetrusu, oba Milani posilovali opravdu hodne, narozdil od nas.

Juventus sa podľa mňa neoslabil ale po dlhšej dobe robí väčšie zmeny v kádri a to si vždy vyžiada svoju daň.

Ešte k tomu Garciovi. Spojenie ani 1 strela na bránu ( nie ani mimo bánu ale na bránu ) a hanenie len Garciu my príde ako prístup rodiča ktorý rozmaznáva svoje deti. Od začiatku hral napr. Iturbe. 20 miliónový hráč musí bit predsa schopný presadiť sa aj individuálne aspoň na tu jednu debilnú strelu aj keby som ich trénoval ja. Hovorím áno Garcia bol zúfalý a nevyzerá to ani teraz dobre ale Sabatiniho hráči za ktorých dal toľko miliónov musia niečo ukázať aj individuálne. Nehovoríme tu predsa o víťazstve v zápase ani o góloch ale o blbej strele na bránu.