Tak toto si teraz úplne vystihol :Ok: ja neviem čo bude, ale ten náš útok, ani 1 gól a ani poriadna strela a Sportingu? prebohaMick napsal:Na Garciu nakladajú ? Keby trochu porozmýšľali aký bordel mu Sabatini narobil. Ani nevie s kým ma teraz pracovať kto mu ostane kto bude musieť kde hrávať a tých hráčov čo tam ma nekupoval Garcia. Kraje obrany totálne nevyriešene stále musí hrať Cole. A hráči to tiež nemajú najľahšie o veľa z nich sa rozprava že sú na predaj a to určite môže zahrať svoju úlohu na ich výkonoch keď stále nevedia kde vlastne budú. Aj keď sa Romagnoliho pýtali čo sním bude povedal že sám nevie čo bude. Aj keď je pravda že bol Garcia ku koncu sezóny zúfalý ale v prvom rade je zodpovedný zato ako to vyzeralo a vyzerá Sabatini. Až ked bude kader aspon na 80 % hotovy do novej sezony potom možu hodnotit aj Garciu ale s tymto bordelom pracovať je určite o ničom
Vladis napsal:a k tej narážke za 30 mio...ja mám v r.ti nejakých 30mio a on v jeho veku ešte nemôže byť pilierom obrany, má čas pred sebou na zlepšovanie sa a radšej nech chybuje v takomto zápase a poučí sa...v porovnaní s drevákom Coleom, čo mal byť už dávno preč je neporovnateľne lepší.