Letní příprava 2015

Tenhle zápas jasně ukázal rozdíl tříd mezi hráči. Konkrétně Edin a Salah ve srovnání s Gervinhem a tragédem Iturbem ( na toho jsem fakt alergickej) jsou o několik tříd lepší. Edin je super, pořád se směje :D takový typy kabina potřebuje. Pokud jsme na začátku psali, že obrana je špatná, po její vystřídání byla naprosto katastrofální, a proto zlatej Manol a Castan a hlavně Maicon - zase se snaží. Zklamal mě Florenzi. Totti už na to očividně nemá, ale stejně ho uznávám, v tomhle věku !

Poločas fantastickej. Za mě jasná základní sestava. Ljajice jsem si skoro nevšil a o Yangovi netřeba psát.

za 16. minut 4 inkasované góly *omg* to je katastrofa
Je mi líto Morgana, který dneska vůbec nic nechytil :(
mini souboj o RB vyhrál jasně Maicon dnes, Flore byl špatný

snad bude hrát ta první sestava

Inak sa teda musím priznať, že pre mňa ten "súboj" Flore vs Maicon vyhráva už dlhšie, alebo teda skoro stále s menšou prestávkou Doug, aj napriek tomu, že mám Floreho hrozne rád. Na druhú stranu, ak príde Peres, mal by sa pakovať práve Maicon...

EDIT: Chudák Yanga, je naňho hate, aj keď tam nie je a zlýzava si to za Capradosiho :mrgreen:

Morgana mi líto není, právě proto, že dneska vůbec nic nechytl
Džeko,Salah,Falque,Totti,Iturbe,Ljajič,Ibarbo,Gervinho, potažmo Florenzi...a co teď s tim všim
až dojdou beci, tak i ta obrana bude vypadat jinak
deset gólů....slušný

Carlo napsal:
masterhunter napsal:
Omluva za yangu, spletl jsem to ;)))

ale zrovna u teba to ešte celkom chválim, že si si Capradosiho nesplietol s Doumbiom :mrgreen:

Chybu jsem přiznal ;) a pana Doumbiu už řešit nemusím. Jsem neskutečně rad za Edina!!

edit : scr tohle mi uniklo :D

scr napsal:
Yanga uz je prodanej do Lyonu za 8mega

To mi uniklo. Podoba s Yangou tam asi byla : )) ... Ale to je nějaká novinka ne ?? Dneska jsem na nic takoveho nenarazil. Vlastně až ten před hodinou na eurofotbalu to je ...

OK, po vytriezvení zo včera:

1. Začal by som bránkou, kde neskutočnú prípravu odchytal Szczesny, momentálne nie je o čom a Wojta > De Sanctis. Snáď v tých výkonoch bude pokračovať aj v sezóne.
2. Na pravom beku je pre mňa momentálne č.1 Maicon, ten má tiež výbornú prípravu, zdá sa, že nie je typický Brazílčan, ktorý to v tomto veku už zabalí. Na druhú stranu, ak by prišiel Peres, čo si myslím, že je jeho mladšia verná kópia, asi by som sa nenahneval a v tom prípade by mal odísť práve Maicon.
3. Stopérska dvojka mi robí trochu vrásky, ako bolo včera vidieť, Mano s Castanom nie sú zohraní a keby nemali tú individuálnu kvalitu, inkasovali by sme oveľa viac. Budú sa musieť nejak zosynchronizovať a IMO sa Grék bude musieť "podriadiť" Brazílčanovi, ktorý ho už včera viac krát usmerňoval, čo je si myslím fajn. Podľa toho čo sa píše je jasné, že na stopéroch sa bude chcieť "šetriť". Vyzerá to na Gyomber - Rudiger a za obocoh by to nemalo prekročiť 15 mega, čiže z Romagnoli zostane ešte 10 milionov a 20 aj s Mapoum, ktoré sa vrazia do Digneho + možno Peresa!!! Hlavne nech už príde.
4. Zo včerajšieho výkonu Torosidisa by som nebol "opitý", to je typický Toro, zahrá 1 vynikajúci zápas z 3, pred tým v príprave bol ale príšerný. Ak príde Digne a zahrá aspoň niečo z toho, čo sa od neho očakáva, bude jasný základ. Miesto Tora by som napríklad vzal D Ambrosia, ktorý IMO slabší nie je a je Talian, čo sa hodí kvôli tým normám.

5. Záloha je pre mňa OK. Keita je stále v dobrej forme, DDR nemal šampionát, čiže pôjde hore oproti minulej sezóne. Pjanic detto a ešte sa k ním snáď čoskoro pridá Strootman.

6. Útok sa posilnil určite najviac. Jasný titolari sú Džeko so Salahom. Myslím, že vo Verone s nimi začne Iago, ktorý ma svojou hrou dosť prekvapil nie len včera, ale už aj zápasom pred Barcelonou ( si nepamätám ktorý). Celkovo ten trident v zložení kladiva Džeka, gólového krídla Salaha a technického Iaga vyzerá dobre.

BTW, čo sa týka tej hroznej rozohrávky, nemyslím si, že je to chyba len stopérov s brankárom. Problém je, že sa im nikto neponúka, často sú všetci otočení chrbtom. Vždy sa to v Ríme hralo tak, že sa ku stopérom zasúval DDR alebo Pizarro a zväčša rozohrávali oni, teraz tam už len v absolútnej núdzi pribehne Keita alebo Pjanic, ktorý sú potom v ťažkej situácii a zrovna Bosniak si to ešte často sťažuje aj sám.

TOPlist