:Ok: s týmto musím bohužiaľ súhlasiť, smutnéMick napsal:Sushi napsal:a ten seděl i v nejhorším miláně za posledních 30 let
To je pravda ale napriek tomu dal v poslednej sezone v lige rovnako golov ako Iturbe, Gervinho, Ibarbo a Doumbia spolu.
Nezáleží my zrovna natom čo sa s Destrom stane ale ta kritika na neho je prehnaná. Nato akú golovu (im)potenciu predviedli naše niekoľko miliónové posily.
Francesco Totti AS napsal:11:00 Real Mardrid - AS Roma
Francesco Totti AS napsal:Neni to nejhorší, nějaké šance tam byly. Chci vidět Romagnoliho místo Mapoua, ten je strašně mimo dneska. Hroznýho Colea nemá ani kdo nahradit na LB, maximálně Torosidis. Falque bude dobrej, potřebuje čas. Gervinho kdyby uměl nacentrovat, tak by byl docela dobrej. Totti dobrý, nekazil tolik, jako je u něj zvykem poslední dobou. Škoda že šel tak rychle dolů, Doumbiu jsem ani neviděl.
Aspoň jeden gól kdyby se podařil, byl bych spokojený. Forza Roma!
btw. ty dresy jsou ještě horší, než jsem čekal
Carlo napsal:súhlasím asi len s tým Iagom
Ja viem, videl som aj kúsky z prvého polčasu, lebo sa mi nedal celý kukať...ale tak hádam až také strašné sú tie dresy nieFrancesco Totti AS napsal:Cole už tam v druhém poločasu nebyl... :hell:
v těch dresech vypadáme jak nějaký Rapid Bukurešť nevím no
Vladis napsal:ale tak hádam až také strašné sú tie dresy nie
borec :Ok:Abaddon napsal:https://video-vie1-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xpf1/v/t42.1790-2/11735610_889419824452166_193805870_n.mp4?efg=eyJybHIiOjk2OCwicmxhIjo1MTJ9&rl=968&vabr=538&oh=29bcd1ab95ebe31be510256934cd1c29&oe=55AB5979
Radja... Totti, Totti, Totti, Totti goal...