Letní příprava 2015

Mick napsal:
Sushi napsal:
a ten seděl i v nejhorším miláně za posledních 30 let

To je pravda ale napriek tomu dal v poslednej sezone v lige rovnako golov ako Iturbe, Gervinho, Ibarbo a Doumbia spolu.

Nezáleží my zrovna natom čo sa s Destrom stane ale ta kritika na neho je prehnaná. Nato akú golovu (im)potenciu predviedli naše niekoľko miliónové posily.
:Ok: s týmto musím bohužiaľ súhlasiť, smutné *omg*

Francesco Totti AS napsal:
11:00 Real Mardrid - AS Roma :sala:

REAL MADRID: Navas, Varane, Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo, Bale, Marcelo, Carvajal, Modric, Jesé, Illarra, Odegaard
A disp.: Pacheco, Yañez, Pepe, Nacho, Arbeloa, Illarramendi, Kroos, M. Llorente, Cheryshev, Lazo, Lucas Vazquez.
All. Benitez.

ROMA: De Sanctis; Maicon, Mapou, Castan, Cole; Uçan, De Rossi, Nainggolan; Iago Falgue, Totti, Gervinho.
A disp.: Lobont, Pop, Svedkauskas, Romagnoli, Capradossi, Maicon, Torosidis, Anocic, Pjanic, Keita, Paredes, Uçan, Machin, Di Livio, Destro, Doumbia, Ljajic, Sanabria.
All. Garcia.

Neni to nejhorší, nějaké šance tam byly. Chci vidět Romagnoliho místo Mapoua, ten je strašně mimo dneska. Hroznýho Colea nemá ani kdo nahradit na LB, maximálně Torosidis. Falque bude dobrej, potřebuje čas. Gervinho kdyby uměl nacentrovat, tak by byl docela dobrej. Totti dobrý, nekazil tolik, jako je u něj zvykem poslední dobou. Škoda že šel tak rychle dolů, Doumbiu jsem ani neviděl.

Aspoň jeden gól kdyby se podařil, byl bych spokojený. Forza Roma! :danko:

btw. ty dresy jsou ještě horší, než jsem čekal

Neni to nejhorší, nějaké šance tam byly. Chci vidět Romagnoliho místo Mapoua, ten je strašně mimo dneska. Hroznýho Colea nemá ani kdo nahradit na LB, maximálně Torosidis. Falque bude dobrej, potřebuje čas. Gervinho kdyby uměl nacentrovat, tak by byl docela dobrej. Totti dobrý, nekazil tolik, jako je u něj zvykem poslední dobou. Škoda že šel tak rychle dolů, Doumbiu jsem ani neviděl.

Aspoň jeden gól kdyby se podařil, byl bych spokojený. Forza Roma! :danko:

btw. ty dresy jsou ještě horší, než jsem čekal

súhlasím asi len s tým Iagom :mrgreen:

Mapou aj Cole hrali dobre, dresy sú OK, vadia mi tie čierne ramená, ale inak od počítača to vyzerá super...

Videl som len od druhého polčasu a môžem povedať, že sa mi to páčilo, tie kombinácie a pri penaltách ako sa bavili, od toho sú takéto turnaje...dresy sa mi páčia, vypadajú super a ani tá iná červená nie je špatná a brankársky dres je tiež pekný. Samozrejme potrebujeme poriadneho LO, lebo tam je to strašné, najlepšie dvoch, keďže Balzacovi nepredĺžili, Cole je mizernejší hádam ako minulú sezónu...

Cole už tam v druhém poločasu nebyl... :hell:

v těch dresech vypadáme jak nějaký Rapid Bukurešť :mrgreen: nevím no
Ja viem, videl som aj kúsky z prvého polčasu, lebo sa mi nedal celý kukať...ale tak hádam až také strašné sú tie dresy nie :mrgreen:

https://video-vie1-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xpf1/v/t42.1790-2/11735610_889419824452166_193805870_n.mp4?efg=eyJybHIiOjk2OCwicmxhIjo1MTJ9&rl=968&vabr=538&oh=29bcd1ab95ebe31be510256934cd1c29&oe=55AB5979

Radja... :mrgreen: Totti, Totti, Totti, Totti goal... :mrgreen:

za real kopal i ten zobák z norska nebo odkud je
nedělal bych z toho moc velkou slávu :mrgreen:
jen mně se zdálo že morgan chtěl jít kopat poslední pětku? :lol:

Abaddon napsal:
https://video-vie1-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xpf1/v/t42.1790-2/11735610_889419824452166_193805870_n.mp4?efg=eyJybHIiOjk2OCwicmxhIjo1MTJ9&rl=968&vabr=538&oh=29bcd1ab95ebe31be510256934cd1c29&oe=55AB5979

Radja... :mrgreen: Totti, Totti, Totti, Totti goal... :mrgreen:
borec :Ok: :mrgreen:

LE PROBABILI FORMAZIONI

ROMA: De Sanctis; Maicon, Manolas, Castan, Cole; Pjanic, Keita, Nainggolan; Iturbe, Totti, Gervinho.
A disp.: Lobont, Pop, Svedkauskas, Romagnoli, Yanga-Mbiwa, Capradossi, Torosidis, Anocic, De Rossi, Paredes, Uçan, Machin, Florenzi, Di Livio, Doumbia, Destro, Iago Falque, Ljajic, Ibarbo, Sanabria.
All. Garcia.

MANCHESTER CITY : Caballero, Sagna, Kompany, Mangala, Clichy, Fernando, Zuculini, Garcia, Silva, Sterling, Iheanacho
A disp.: Hart, Wright, Gunn, Denayer, Maffeo, Humphreys, Plummer, Kolarov, Yaya Touré, Nasri, Evans, Horsfield, Ntcham, Fofana, Manu Garcia, Lopes, Celina, Barker, Dzeko, Enes Ünal, Pozo, Jovetic, Jesus Navas, Bony.
All. Pellegrini.

EDIT: na livesportu, je v základu Romagnoli, Toro na LB,Flore na RB, Ucan místo Radji a DDR místo Keity

ofiko

ROMA: De Sanctis; Florenzi, Manolas, Romagnoli, Torosidis; Ucan, De Rossi, Pjanic; Iturbe, Totti, Gervinho
A disp.: Lobont, Pop, Maicon, Svedkauskas, Castan, Yanga-Mbiwa, Capradossi, Cole, Anocic, Keita, Paredes, Nainggolan, Machin, Di Livio, Doumbia, Destro, Iago Falque, Ljajic, Ibarbo, Sanabria.
All. Garcia.

MANCHESTER CITY : Caballero, Sagna, Kompany, Mangala, Clichy, Fernando, Zuculini, Garcia, Silva, Sterling, Iheanacho
A disp.: Hart, Wright, Gunn, Denayer, Maffeo, Humphreys, Plummer, Kolarov, Yaya Touré, Nasri, Evans, Horsfield, Ntcham, Fofana, Manu Garcia, Lopes, Celina, Barker, Dzeko, Enes Ünal, Pozo, Jovetic, Jesus Navas, Bony.
All. Pellegrini.

scr

Zatim to neni spatny ..je sice videt, ze hrajou na pul plynu, ale je to koukatelny...pekne kombinujou..sance sou...tak verim ve vyhru :)

Strašný chyby vzadu, to by občas nevymysleli ani hráči někde na okrese. Je tam dost nepřesností, ale to se dá na začátku přípravy odpustit. Šance byly, tak snad něco spadne.

Jinak doufám že Gervinhovi vyjde ten přestup do Gala za těch 8 mega, protože ten je definitivně k hovnu..