Letní příprava 2012

ROMA (4-3-3): Lobont; Rosi, Burdisso, Castan, Taddei; Bradley, Tachtsidis, Pjanic; Lopez, Osvaldo, Totti

Co tam zas do prdele robi Lobont?

danko10 napsal:
ROMA (4-3-3): Lobont; Rosi, Burdisso, Castan, Taddei; Bradley, Tachtsidis, Pjanic; Lopez, Osvaldo, Totti

Stekelenburg od posledneho zápasu netrenoval , má niake zranenie ....

danko10 napsal:

Ráno psali, že Stek a překvapivě Dodo netrénovali

Carlo napsal:
danko10 napsal:

Stekelenburg od posledneho zápasu netrenoval , má niake zranenie ....

:oops: :Ok:

Aha. Uz som sa zlakol. :Ok:

Myslel som ze vydrzim, ale nevydrzim. Rano vstavam do fachy, tak si to uzite bezomna chalosi a napiste dojmy.

FORZA ROMA

Ja nikam nevstávam síce , ale som hrozná babovka , ešte stále mám nastolený školský režim :D medzi 12-1 vnoci idem spať , ráno skoro vstanem a poobede spím ....

Gulácsi, McLaughlin, Škrtel, Carragher, Enrique, Spearing, Shelvey, Aquilani, Cole, Sterling, Eccleston

vidim ze nenechali nič na nahodu ....

zápas od zápasu lepší mi to příde, hrozně moc běháme, když hrajem fotbal tak je to supr

Tak po poločase

Na začiatok ma troška desí fakt , že hráme s Béčkom Litrpulu 0:0

na druhu stranu hráme konečne kurva fotbal na ktorý je radosť kukat , krásne akcie , po zemi , hráči o sebe vedia , žiadne Enriqueho 10 minutove čakanie na zakoncenie akcie , Nico Lopez je neuveritelne sikovny , 1na1 je super , skvele presuje- z coho dal skoro Pangasius gol - ten je dneska mimochodom o dost slabší , ale je dobrý , určite žiadny Greco alebo Brighi .

No kto je zatial MOTM je Totti , fakt v skvelej kondicii a konečne nestraca lopty , tam beha jak 20 ročný , dá si hráča 1na1 , skvele prihravky ....

náš problém je, že nedokážem udržet tempo hry. Ze začátku dobrý, ale postupně nás začal liverpool v poloviční sestavě přehrávat. Burdisso si věří, což je dobře. Taddei je jelito, ale pořád se radši budu dívat na něj, než na Anděla. Záloha je v tomhle složení hodně silná, až mě napadají černé myšlenky jestli by nebylo lepší vzít 30 mio od šejků (za tohle pujdu do pekla :aaaa: ). Totti hraje dobře. Celkově ten fotbal vypadá líp než pod Enriquem (horší už to být nemohlo).

OT: nevíte kdy se losuje liga?

liga se losuje zejtra /dneska/
Totti hraje na levasu, protože je jedinej fotbalista schopnej kopat do míče i levou

klida napsal:
Sushi napsal:
ta akce :oops: :oops: Zeman :oops:

škoda, že to enbyla Lamely nahrávka, jak to vypadalo z prvního záběru
tobě to tak taky přišlo? nějaký krávě na it. fóru taky, jsem jí chtěl vyřvat

nicmně akce jak kráva, přihrávka nebo ne

hele, gól, 1:2

dobrá výhra z toho pohledu, že vyhrávat je fajn a dali jsme goly po hezkejch akcích a byli tam další pěkný momenty, ale nepřeceňoval bych to, přeci jenom jsem znal asi čtyři jejich hráče z toho jejich nějakýho U23 výběru

som si v prvom polocase hovoril ze Bradely nic moc a potom v druhom dal tu super prihravku na Rosiho , ktorý to fakt neuveritelne prekopol :lol: , najprv som si myslel , ze to bol Lamela , tak som uz nadaval , ale ked som zistil ze to bol Rosi skor mi bolo do placu .

No a potom dal Bradley ten pekny gol .....

Janse neprecenoval by som , ale hladam pozitiva , ze miesto Perrottu je tam Bradley a Bradley je fotbalista , miesto Brighiho hrá ten Pangán , a Pangán je fotbalista a aby sme nezabudli na odchovancov , miesto Greca hrá Florenzi a či sa to Klidovi páči alebo nie , FLORENZI JE FOTBALISTA !!!