Letní příprava 2012

At 16:00 (Boston time) Liverpool and Roma captains Steven Gerrard and Francesco Totti will exchange jerseys at Fenway Park during Liverpool's press conference to present tomorrow's exhibition match between the two sides. Totti will hand Gerrard one of the club's new white away shirts, which the Giallorossi will be wearing for the first time tomorrow.

Ja nemozem fakt :D :D vyzeraju jak ekby práve vyšli zo školky ...

klida napsal:
danko10 napsal:
Tak keby napriklad mne pozical dres Kobe Bryant, tak by ma v nom tyzden hladal psovod, ze...

:skod: :skod: :skod:

to je ono, Garnett s Piercem to prej nosej upnutý

Vidis. A mne by stacili Garnettove spodary na vyrobu pohodlneho stanu.

jsou stejný, jako každý rok. Akorát přibylo něco na rukávech a kolem krku.
btw. proč vůbec máme druhé dresy bílé? Proč nemáme jedny giallo, a druhé rosso? :think: no ni? :)

Mne by sa tiež niečo také páčilo , biele boli volakedy pekné rovnako ako čierne , ale posledne to stojí za starú bačkoru ...

ten s tým pruhom bol podla mna hrozný , nič nemá na klasické biele a čierne za Spallettiho uspesnych sezonach ....

Carlo napsal:
nič nemá na klasické biele a čierne za Spallettiho uspesnych sezonach ....

To je pravda, ale ten s tym pruhom mi prisiel v pohode. Oproti tohtorocnemu urcite. Malokedy sa vidi aby sa original snazil mermomocou podobat na zufale nepodareny fake. :mrgreen:

Carlo napsal:
ten s tým pruhom bol podla mna hrozný , nič nemá na klasické biele a čierne za Spallettiho uspesnych sezonach ....

podle mě nejlepší druhej dres za poslední roky...

nicméně škoda, že už u nás neni john :lol:

albe... tys to dopracoval. skoro mi ho je líto (kdyby neklátil tu kůži a nebral kolik bere), jak si ho ty kluby přehazujou jak horkou bramboru..

jinak se omluvám za mýlku, včera se teda nehrálo, hraje se až dneska večer myslim v půl 12...

edit: nebo půl 1?