Letní příprava 2012

Wau! Shitpool nastupil v riadne pionierskej zostave. Videl som iba goly, obidva pekne. Hlavne ta kombinacia pred prvym bola paradnacka. Pekne z jednotky do pohybu. Nepamatam sa, ze by sme pod Enriiikem niekedy takto rychlo zakombinovali. Chvalabohu, ze je v prdeli.

Ja viem ze to netreba precenovat, ale ked to porovnate s vlanajskom, tak...

:pipp:

Carlo napsal:
miesto Greca hrá Florenzi a či sa to Klidovi páči alebo nie , FLORENZI JE FOTBALISTA !!!

co já s nim? akorát ve Vidni měl poměr dobrejch a zkaženejch balonů 1:34, to je všechno

klida napsal:
Carlo napsal:
miesto Greca hrá Florenzi a či sa to Klidovi páči alebo nie , FLORENZI JE FOTBALISTA !!!

co já s nim? akorát ve Vidni měl poměr dobrejch a zkaženejch balonů 1:34, to je všechno

Si ho zaradil na úroven Angela s Rosim , podla mna kopať vie .....

Carlo napsal:
Všimol si niekto , že nehral náš oblubenec José ?

já si toho všim, když na LB lítal Heinze jak utrženej vagon.... doufám, že to je kvůli přestupu :pray:

Code:
http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-zahranici/127103/video-rozebrali-je-zemanovo-as-diky-krasne-trefe-porazilo-liverpool.html

klida napsal:
Carlo napsal:

to je pravda, doufám, že v tý vídni to byl jen nějakej jeho omyl, včera už zase vypadal, že není dementní

Akorá si to stahuju. Včera jsem šel spát po večerníčku, protože otec mě bral do práce už v pět. Jsem hodně zvědavý, jak jsme hráli:)

Pigi10 napsal:
Akorá si to stahuju. Včera jsem šel spát po večerníčku, protože otec mě bral do práce už v pět. Jsem hodně zvědavý, jak jsme hráli:)

Kde se to dá stáhnout? Já usnul ve 40tý :mrgreen:

Pique napsal:
Pigi10 napsal:

Kde se to dá stáhnout? Já usnul ve 40tý :mrgreen:
Code:
http://www.filestube.com/hotfile/bJnJyNSzmlmtJDHfxQtTVm/7252012LiverpoolvsRom.html

sakra , ráno o 5 vstávam , idem na víkend na Balaton , tak to asi nebudem pozerať :D

Dufam ze ked v pondelok dojdem príde ten grék , ešte niaky stopér a odíde napríklad Angel s Perrottom :)

do 2:00 nevydržím ani náhodou, takže si to pro tentokrát odpustím. :roma:

EDIT: změna plánu. Zahájení olympiády bylo delší než jsem čekal, takže skouknu aspoň 2. poločas

cchtěl jsem koukat, ale měl jsem romantickej večer :lol:

má někdo nějaký video s g=olama? zatím jsem viděl jen ten bojanův (hezkej)

Římanům se v USA daří
AS Řím pod vedením nového trenéra Zdeňka Zemana vyhráli i svůj třetí přípravný duel během amerického turné. V pátek v Harrisonu zdolali 2:1 reprezentační tým Salvadoru v utkání, které lemovaly potyčky na trávníku a nepřístojnosti diváků. K nejvážnějšímu incidentu došlo v 80. minutě, kdy se dostal do strkanice se salvadorským obráncem Panajotis Tachtsidis. Fanoušci Salvadoru, kteří měli nad těmi italskými v patnáctitisícovém hledišti výraznou převahu, následně podruhé v zápase naházeli na hřiště odpadky. Řecký záložník AS byl vyloučen a na cestě do kabin ho podle všeho ještě trefil kus ovoce.

Kurvy salvadorské :base:

Code:
http://www.asromastreaming.net/2012/07/28/video-roma-2-1-el-salvador-tutti-i-gol/