co je to za tým? co hrajou?
Francesco Totti AS napsal:co je to za tým? co hrajou?
Sushi napsal:klido, 90210, vy jste myslim psali, že byste jeli do tý vídně, že jo? nebo to byl někdo jinej, nevim
nicméně já a max pojedem, pokud se něco nestane samozřejmě, a máme 2-3 místa v autě (možná pojede štůsa alias gon138 a pak teda zbejvaj dvě místa, jedno pokud chcete jet nějak pohodlně)
jeli bychom z prahy, do pardubic je to zajížďka, takže to ne, ale zastávka v brně by asi udělat šla
to jsou notičky, teď mi řekněte, co vy na to a já zjistim nějaký detaily (tj. hlavně čas odjezdu)
Sushi napsal:okaka by se měl zabít, jestli ho fakt Franče takhle přejel v 35 letech a nebylo to třeba, že běhali něco jinýho
klida napsal:Sushi napsal:okaka by se měl zabít, jestli ho fakt Franče takhle přejel v 35 letech a nebylo to třeba, že běhali něco jinýho
běhali něco jinýho, Frančí třináctý kolo a Oki šestý
http://www.eurofotbal.cz/video/krasny-gol-boyda-rapid-vs-as-10657/
je rychlej, hbitej, dynamickej, nejde mu vzít balón, všichni s ním chtějí hrát, zkouší kolmice a centry a jezdí po prdeli, co chceš víc? jedině, aby byl zdravejCarlo napsal:čo sa Vám páčilo na Tottim , okrem toho že sa pár krát vrátil dozadu - fajn , ale stále to je útočník a v útoku nepredviedol nič ...
Sushi napsal:je rychlej, hbitej, dynamickej, nejde mu vzít balón, všichni s ním chtějí hrát, zkouší kolmice a centry a jezdí po prdeli, co chceš víc? jedině, aby byl zdravejCarlo napsal:čo sa Vám páčilo na Tottim , okrem toho že sa pár krát vrátil dozadu - fajn , ale stále to je útočník a v útoku nepredviedol nič ...
haha, s tím pjaničem máš pravduCarlo napsal:Sushi napsal:je rychlej, hbitej, dynamickej, nejde mu vzít balón, všichni s ním chtějí hrát, zkouší kolmice a centry a jezdí po prdeli, co chceš víc? jedině, aby byl zdravejCarlo napsal:čo sa Vám páčilo na Tottim , okrem toho že sa pár krát vrátil dozadu - fajn , ale stále to je útočník a v útoku nepredviedol nič ...
práve si vymenoval opak Tottiho , práve že mi prišiel strašne ťažkopádny , málo ohybny a naopak mu brali balon dosť lahkko ,ale trebars je to na tom krasnom modrom Dunaji inak vidiet ako pri kompe .... jasne Pjanič snim rád kombinuje , ale Pjanič neprirava vpodstate nikomu inemu ....