Letní příprava 2012

Neviděl jsem. Udělá mi někdo výcuc ze zápasu? Kdo dobrej, špatnej, proč Totti střídal?

nic moc, bylo vidět, že jsme v plný zátěži

Totti nevím, v itálii hned na fóru kolem toho skandál, ale nic bych za tím nevidel....

Podla mna lepšie bude , ak Totti bude hrať z kraja a Osvaldo v strede , Osvaldo je velmi silný pred bránou , ťažko ho odstaviť od lopty a Totti bude mať z kraja viac času niečo vymyslieť ....

Sushi napsal:
klido, 90210, vy jste myslim psali, že byste jeli do tý vídně, že jo? nebo to byl někdo jinej, nevim

nicméně já a max pojedem, pokud se něco nestane samozřejmě, a máme 2-3 místa v autě (možná pojede štůsa alias gon138 a pak teda zbejvaj dvě místa, jedno pokud chcete jet nějak pohodlně)

jeli bychom z prahy, do pardubic je to zajížďka, takže to ne, ale zastávka v brně by asi udělat šla

to jsou notičky, teď mi řekněte, co vy na to a já zjistim nějaký detaily (tj. hlavně čas odjezdu)

já bych asi jel....

:arrow:

http://asromaforum.eu/viewtopic.php?f=18&t=1118

okaka by se měl zabít, jestli ho fakt Franče takhle přejel v 35 letech a nebylo to třeba, že běhali něco jinýho

Sushi napsal:
okaka by se měl zabít, jestli ho fakt Franče takhle přejel v 35 letech a nebylo to třeba, že běhali něco jinýho

běhali něco jinýho, Frančí třináctý kolo a Oki šestý

Ja po vcerajsku skusim hodit moj tip na buducu sezonu.

Skoncime na 8. mieste so skore 97-88. Derby della capitale skonci na jesen 7-5 pre Rim a na jar ho prehrame 0-2 uz pod Deliom Rossim, ktory po sezone skonci a Sabatini dotiahne Johana Cruyffa, pod ktorym sa "projekt" preorientuje na totalvoetbal, pretoze bezhlavo utocit je funny. Po sezone sa na to opravnene vyserie Daniel a prestupi do PSG. Sabatini vystupi na tlacovke aby porozpraval o spravnej ceste nasho projektu. Namiesto Daniho pride Michele Pazienza, alebo Luca Cigarini. Nico Lopez sa presadi do zakladnej zostavy, cim si vysluzi prestup do Interu. Namiesto neho kupime Cabanasa, ktory bude lacny, lebo mu este stale nevytiahli gulku z mozgu, ale fotbal sa s tym hrat da. Na fore budu ti najlepsi z nas tradicne nadavat na Stekelenburga, respektive ktorehokolvek chudaka, ktory si to odsere za nasou hrozostrasnou obranou.

:mrgreen:

Teraz vazne: Dopredu to bude podla mna fakt super. Ziadneho dalsieho utocnika by som nekupoval. Velky problem bude v zalohe, pretoze okrem Daniho a Mirda su vsetci nasi zaloznici totalne zufale dreva. Bradley je dalsia variacia na Greca, ktorych mame v tyme uz asi 8. Teda kopat vlastne vie este Marquinho, lenze co z toho, ked pozicne je stale totalne mimo?
Obrana je bad joke, k tomu neni co dodat. Jeden Castan to urcite nezachrani. Je treba este jeden europskym fotbalom prevereny stoper (ktory nepride) a obidvaja beci (pokial mozno taki, co nemaju kolena v horsom stave nez Marc Overmars - cize dalsia utopia).
Pozitivom budiz, ze som si naprosto isty, ze vsetci ti mladi chalani pojdu pod Zdenom hore jak hovado.

Aby som bol uprimny, moje nadsenie zacalo opat upadat. Jednak preto, ze Zeman je nenormalny psychopat, ktory bude zrejme obrane prikladat este mensiu dolezitost nez Enriiike (ale jeho fotbal je aspon zabavny na pohlad). Druhak (a to je hlavne) uz vobec neverim Sabatinimu. Dovody tu predpokladam rozpytvavat nejak moc nemusim. Jeden priklad za vsetky je predaj druheho najlepsieho strelca...

k zápasu:
Totti nejlepší na place, je všude, nahoře, dole, u lajny, ve středu,.... na levym beku, na předstoperu, maká jak šroub a je na něm vidět, že bojujeme o místa v sestavě
dobře hráli i Pizarro a Lopez, kterej je fakt šikovnej, rychlej, umí oběma nohama, moc se mi líbil
ten trouba Pizarro hrál to svoje, dobře to čet, podržel balon, rozdal to, vyhrál i nějaký souboje, otázka jak to bude vypadat proti lepším soupeřům
slušný to byli i Miralemmyho a Bradleyho

naopak trojice Cote, Okaka Chuka, Rosi byla poněkud zoufalá, v čemž je doplnil i Florenzi, kterej byl fakt hroznej, trojici jmenovaných asi nebudu ani víc komentovat
nelíbili se mi ani Florenzi a Lamela, na který jsem se těšil, Bojan byl takovej divnej a zabržděnej

pokud to někdo neviděl, tak výrazně doporučuju najít si alespoň gol Rapidu, protože to byl fakt luxus.... dvoje nůžky v jedný akci, fakt parádička....

jinak kluci z Rapidu trefili ještě jednu tyčku, ale jinak byli horší (ještě aby ne taky), Řím měl kopat penaltu za naprosto jasnou ruku, ten debil na to čuměl asi ze tří metrů a prostě to nefouk, to nepochopíš

a výjezd příjemnej, ale o tom zase jindy a jinde

Code:
http://www.eurofotbal.cz/video/krasny-gol-boyda-rapid-vs-as-10657/

ta ruka je tady

Code:
http://www.asromastreaming.net/2012/07/17/rapid-vienna-vs-as-roma-1-2-sintesi-video-2/

jinak bych psal tak nějak to samý...

čo sa Vám páčilo na Tottim , okrem toho že sa pár krát vrátil dozadu - fajn , ale stále to je útočník a v útoku nepredviedol nič ...

Carlo napsal:
čo sa Vám páčilo na Tottim , okrem toho že sa pár krát vrátil dozadu - fajn , ale stále to je útočník a v útoku nepredviedol nič ...
je rychlej, hbitej, dynamickej, nejde mu vzít balón, všichni s ním chtějí hrát, zkouší kolmice a centry a jezdí po prdeli, co chceš víc? jedině, aby byl zdravej

Sushi napsal:
Carlo napsal:
je rychlej, hbitej, dynamickej, nejde mu vzít balón, všichni s ním chtějí hrát, zkouší kolmice a centry a jezdí po prdeli, co chceš víc? jedině, aby byl zdravej

práve si vymenoval opak Tottiho , práve že mi prišiel strašne ťažkopádny , málo ohybny a naopak mu brali balon dosť lahkko ,ale trebars je to na tom krasnom modrom Dunaji inak vidiet ako pri kompe .... jasne Pjanič snim rád kombinuje , ale Pjanič neprirava vpodstate nikomu inemu ....

Zítra od 5? je nějaký Den otevřených dveří pro fanoušky na staďáku. Focení, autogramiáda. Je to pěkný, že se tohle dělá. Online přenos - youtube

Carlo napsal:
Sushi napsal:
Carlo napsal:

práve si vymenoval opak Tottiho , práve že mi prišiel strašne ťažkopádny , málo ohybny a naopak mu brali balon dosť lahkko ,ale trebars je to na tom krasnom modrom Dunaji inak vidiet ako pri kompe .... jasne Pjanič snim rád kombinuje , ale Pjanič neprirava vpodstate nikomu inemu ....
haha, s tím pjaničem máš pravdu :lol:

v tom ostatním podle mě ne (hodnotím jen podle toho zápasu)

pique: :Ok: souhlas