Letní příprava 2012

ROMA (4-3-3): Svedkaukas; Rosi, Juan, Heinze, Taddei; Bertolacci, Verre, Marquinho; Bojan, Borriello, Lamela.

pigi já jsem dával, ten jede

klida napsal:
Francesco Totti AS napsal:
kdo dal 2. gól?

GOL!!! Roma-Brunico/Riscone 2-0 (16' pt Totti)
mně se to na chvíly kouslo, takže jsem to neviděl

jinak se mi libí Florenziho přihrávky pod sebe. Lepší než Rosiho centry někam na Curva Sud. Zeman udělá z Lopeze hvězdu (btw. má 17ku - to je takový "áčkařský" číslo :oops: ). Romagnoli taky super. Na drzhý poločas už kašlu, tak sem pak hoďte výsledek někdo

9:0 , slušné , aj ked neviem aký má tento zápas výpovednú hodnotu-asi žiadnu , videl som eln prvy poločas a Greco bol hrozny :D

Carlo napsal:
9:0 , slušné , aj ked neviem aký má tento zápas výpovednú hodnotu-asi žiadnu , videl som eln prvy poločas a Greco bol hrozny :D
Právě že ke konci poločasu už ani tolik nekazil, ale tak proti těmhle šoumenům...

O Zemanovi se říká, že jako trenér je uzavřený a hráči si s ním moc legrace neužijí. "Podle mě je to naopak. Totti se směje už od prvního tréninku. Když jsem se ho ptal proč, tak řekl, že ze zoufalství z toho, co ho čeká," prohlásil Zeman.

:lol:

Tony napsal:
O Zemanovi se říká, že jako trenér je uzavřený a hráči si s ním moc legrace neužijí. "Podle mě je to naopak. Totti se směje už od prvního tréninku. Když jsem se ho ptal proč, tak řekl, že ze zoufalství z toho, co ho čeká," prohlásil Zeman.

:lol: :lol: :lol:

Zeman po tom zápase povedal , že Totti ako krajný útočník neni ešte definitívne riešenie , tiež povedal , že Lamela je super a môže byť skvelý , ale zápas mu nevyšiel a prenho to nie je trequartista ale krajný útočník , o Bojanovi povedal že v jeho systéme môže dať veľa golov a že potrebuje lepšiu kvalitu na krajných obrancov-Angel si včera nevedel spraviť 1na1 ani týpkov z hornej lesnej ....

Kukal som nejaky skrateny zaznam. Par postrehov mojho neprofesionalneho oka.

Ja viem, ze sme hrali proti nejakej srajde, ale ten rozdiel proti Enriiikeho tiki-taka shitu bol fakt diametralny. Zaloznici sa to snazia pekne jednoducho tlacit do kridel. Beci lietaju jak sialeni. V pripade, ze ma loptu jeden z trojice utocnikov, ostatni dvaja sa okamzite tlacia do vapna a sirku ihriska pokryvaju beci. Minimum spatnych prihravok. Vsetko pekne jednoducho - super!

Florenzi je zaujimavy typek, mozno by nebolo od veci nechat si ho. Maly Lopez bude drak jak svina. Greco je jalito.

danko10 napsal:
Kukal som nejaky skrateny zaznam. Par postrehov mojho neprofesionalneho oka.

Ja viem, ze sme hrali proti nejakej srajde, ale ten rozdiel proti Enriiikeho tiki-taka shitu bol fakt diametralny. Zaloznici sa to snazia pekne jednoducho tlacit do kridel. Beci lietaju jak sialeni. V pripade, ze ma loptu jeden z trojice utocnikov, ostatni dvaja sa okamzite tlacia do vapna a sirku ihriska pokryvaju beci. Minimum spatnych prihravok. Vsetko pekne jednoducho - super!

Florenzi je zaujimavy typek, mozno by nebolo od veci nechat si ho. Maly Lopez bude drak jak svina. Greco je jalito.

jj, byly tam vidět prvky zdendovýho lítání, což je fajn, na to, že ještě myslím nebyl žádnej trénink s míčem a co mají dělat jim asi říkal jen v šatně u nějaký tabule (ne ipadu, tabule, s křídou, vole :lol: )

angel dokonce asi jednou udělal kličku nějakýmu dřevákovi z II. třídy, co pracuje na poště, to jsem si sundal tričko a běhal po zahradě do půl těla a táta mi pak dal žlutou kartu

včera jsem viděl jenom poločas, ale docela se mi líbíl Osvaldo. Sice to sem tam dlouho vodil, ale přihrávka Pjaničovi na 3.gól byla super. Ty náběhy krajních útočníků do vápna jsou dobrý, když to tam bude Totti posílat, bude to super. Uvidíme co přinese zápas s nějakým "normálním" soupeřem. Snad vyjde ta Vídeň :pray:

Francesco Totti AS napsal:
to vypadá, jak kdyby sme neměli na posilovnu :D
To máš pravdu, ale myslím si že tohle trénování má i docela dobrej efekt na atmosféru v kabině.

Zrovna dneska sem se po noční probudil a akorát končil Rocky 2, tak sem si to timhle videem trochu nahradil :sala:

já myslim, že to bolí jak svině, když se to dělá poctivě... a v podstatě si neodpočineš

Super to videjko. Konecne tam vidim aj stare tvare, som totiz rad za Pizarra, Borriela, burdi uz zarezava, i takého taddeia jak stale stíha, i ked, ci Boha, tie jeho kratasy...

Len nech makaju, v hre sa to ukaze dufam, tesim sa na prvy zapas.

Ale DERka som tam nevidel, trenuje s nimi ci jaka chmara?